HORÚCE Káblové USB 2.0 Čierna Tlačítkový Ovládač Joypad Gamepad Herný ovládač Pre PC Prenosný Počítač Pre Win7/8/10 XP/Pre Vista HORÚCE Káblové USB 2.0 Čierna Tlačítkový Ovládač Joypad Gamepad Herný ovládač Pre PC Prenosný Počítač Pre Win7/8/10 XP/Pre Vista HORÚCE Káblové USB 2.0 Čierna Tlačítkový Ovládač Joypad Gamepad Herný ovládač Pre PC Prenosný Počítač Pre Win7/8/10 XP/Pre Vista HORÚCE Káblové USB 2.0 Čierna Tlačítkový Ovládač Joypad Gamepad Herný ovládač Pre PC Prenosný Počítač Pre Win7/8/10 XP/Pre Vista HORÚCE Káblové USB 2.0 Čierna Tlačítkový Ovládač Joypad Gamepad Herný ovládač Pre PC Prenosný Počítač Pre Win7/8/10 XP/Pre Vista HORÚCE Káblové USB 2.0 Čierna Tlačítkový Ovládač Joypad Gamepad Herný ovládač Pre PC Prenosný Počítač Pre Win7/8/10 XP/Pre Vista

HORÚCE Káblové USB 2.0 Čierna Tlačítkový Ovládač Joypad Gamepad Herný ovládač Pre PC Prenosný Počítač Pre Win7/8/10 XP/Pre Vista

€10.48 €7.14
Skladom
w90419

    Veľkosť Balenia: 17cm x 12cm x 8cm (6.69in x 4.72in x 3.15in)
    Hmotnosť Balenia: 0.25kg (0.55lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • Kompatibilné Značka/Model: Žiadne
  • farba: 1 kus, 2 ks
  • Typ Rozhrania: USB
  • Názov Značky: ÚDAJE ŽABA
  • vibrácie: Áno
  • Kompatibilné: Pre PC a Notebook
  • Funkcia: Káblové USB ovládač pre PC/Mac gamepad
  • Materiály: ABS
  • Package: No
  • Druh: Gamepads
  • Číslo Modelu: ZSL08JYYS08
  • Platforma: USB PC Controller

  • HORÚCE Káblové USB 2.0 Čierna Tlačítkový Ovládač Joypad Gamepad Herný ovládač Pre PC Prenosný Počítač Pre Win7/8/10 XP/Pre Vista

    USB 2.0 Gamepad Plug a play Ľahký dizajn Majster svoje hry s tento USB 10-tlačidlo joy-pad pre PC! Štylizované po radiče, túto radosť-pad ponúka dokonalú kontrolu pre vaše obľúbené hry. K dispozícii sú štyri tlačidlá na ovládanie ako aj štvor ramenné tlačidlá pre priradenie konkrétnych opatrení vo vašej hry. Tento USB gamepad vám poskytuje realistický pocit. Špecifikácia: Konektor: USB port, Podpora systémov: Windows 98/ 2000/ pre MŇA/ pre XP/ pre Vista(Apple počítače potrebujú špeciálne ovládače) Veľkosť: 17 x 11.5 x 7,5 cm, dĺžka Kábla: 1,8 M Farba: Čierna

    Balenie Obsahuje:

    1 x USB Herný ovládač

    1 x Disku

    2 X Analógový Rukoväte Thumbstick Kryt (Dar)

    Platba Výška Podpory, Aby Suma VISA a Master Card Kreditnej Karty, 0.01 USD-50,000 USD Debetná Karta Maestro 0.01 USD-50,000 USD WebMoney 0.01 USD-50,001 USD Bankovým Prevodom 20.01 USD-50,000 USD Western Union 0.01 USD-5,000 USD QIWI 0.01 USD-5,000 USD Boleto

    1 USD-3,000 USD

    1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

    2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

    3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

    Zásielky Spôsobom

    Čas dodania DHL/ FedEx/ TNT/ UPS Urýchlené 3-7 Dní www.planetsport.sk Premium Doprava 4-15 Dní www.planetsport.sk Štandardná Doprava 10-35 Dní Royal Mail Ekonomiky 10-15 Dní Rusko Express-SPSR 11-14 Dní Čína Príspevok Registrované Air Mail 15-45 deň Correos Ekonomiky 20-25 Dní

    1) Ak ste v Brazílii , dodacia lehota je 25-90 dní , bez ohľadu na to, aký druh dopravy spôsob, ako, pretože vlastné.

    2) Ak ste sellect DHL/FedEx/TNT/UPS Urýchlené, možno musieť zaplatiť nejakú daň pri registrácii poľa.

    3) Ak ste z Brazílie, Čile a Argentíny , a vyberte DHL/FedEx/TNT/UPS, prosím, provise nám svoje číslo DPH pomôcť tovar prechádza na vlastné fasterly.

    4) Ak ste z Brazílie, Čile a Španielsko , a vyberte UPS shipping spôsobom, budete musieť ukázať platobný doklad keď sa dostanete na okno.

    5), Ak ste z Švajčiarsko, Švédsko, Rakúsko a vyberte TNT prepravu spôsobom, budete musieť ukázať platobný doklad keď sa dostanete na okno.

    6) Ak ste z Nemecka , a vyberte TNT prepravu spôsobom, prosím, provise vaša spoločnosť kód

    7) v prípade, Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás . Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

    1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky , konkrétny dôvod pre návrat, a vaše číslo objednávky . 3) vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.planetsport.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4) Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval. 1) 8 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka . 2)Chybné položky SA MUSIA vykazovať a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale , ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky . NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.planetsport.sk!

    NECHAJTE 5 HVIEZDIČIEK SPÄTNÚ VÄZBU, ZÍSKAŤ ZĽAVOVÝ KUPÓN!

    1. Ako presne bol popis produktu? Veľmi Presné 2. Ako spokojný bol ste s predávajúceho komunikácie? Veľmi Spokojný (Á) 3. Ako rýchlo si predávajúci loď položiek? Veľmi Rýchle

    I f ste spokojní s objednávkou, prosím, aby 5-Hviezdičkový spätnú väzbu objednávky, je lepšie, ak môžete zdieľať fotografie, aby nám ukázal podrobnosti spätnú väzbu hodnotenie. Budeme vám zľavové kupóny .Ak nie ste spokojní s objednávku, prosím kontaktujte nás do 24 hodín , budeme pobyt u vás, kým sa problém vyriešiť .

    Štítky: ovládač pre pc, Herný ovládač pre PC, joypad gamepad, Lacné ovládač pre pc, Vysoko Kvalitný herný ovládač pre pc, Čína joypad gamepad Dodávateľov.

  • Recenzie (4)

    • Batonchik34

      дошёл московской area to order for 1,5 months. отслеживался goods. packed well, but only доехал drive, broken in half. stick.

    • S K Hull

      not far cry 3 only normal mind распознал joystick, all ok and so

    • Javababyxco

      пришёл dzhostik fast, broken but button. immediately returned seller. 5 star ставлю that

    • Nizomzhonarkk

      it is very fast! all working, the only thing drive огорчило that is broken during the shipping, was packed well, like all drive but сломанным arrived! money for part восместил seller,, that it many thanks! honest and stick to buy to seller. thank you!!!

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty