100ks\Veľa 4cmX5cm Páva oči Vyšívané Handričkou Žehlička Na Patch Šiť Motív Nášivka Výšivky U kvapkadlo doprava Zadarmo 100ks\Veľa 4cmX5cm Páva oči Vyšívané Handričkou Žehlička Na Patch Šiť Motív Nášivka Výšivky U kvapkadlo doprava Zadarmo 100ks\Veľa 4cmX5cm Páva oči Vyšívané Handričkou Žehlička Na Patch Šiť Motív Nášivka Výšivky U kvapkadlo doprava Zadarmo 100ks\Veľa 4cmX5cm Páva oči Vyšívané Handričkou Žehlička Na Patch Šiť Motív Nášivka Výšivky U kvapkadlo doprava Zadarmo 100ks\Veľa 4cmX5cm Páva oči Vyšívané Handričkou Žehlička Na Patch Šiť Motív Nášivka Výšivky U kvapkadlo doprava Zadarmo 100ks\Veľa 4cmX5cm Páva oči Vyšívané Handričkou Žehlička Na Patch Šiť Motív Nášivka Výšivky U kvapkadlo doprava Zadarmo

100ks\Veľa 4cmX5cm Páva oči Vyšívané Handričkou Žehlička Na Patch Šiť Motív Nášivka Výšivky U kvapkadlo doprava Zadarmo

€16.06
Skladom
w91569

    Typ Jednotky: množstvo (100 ks/lot)
    Hmotnosť Balenia: 0.05kg (0.11lb.)
    Veľkosť Balenia: 10cm x 8cm x 4cm (3.94in x 3.15in x 1.57in)
  • Typ Produktu: Záplaty
  • Technics: Appliqued
  • Funkcia: Ručné,Eco-Friendly
  • Číslo Modelu: Peacock oči
  • Veľkosť: 4cmX5cm
  • Štýl: Železo-Na

  • Členenie Položka Opis

    Stav:100% Zbrusu Nový!

    Množstvo:100ks

    Farba: U pick(prosím, nechajte mi správu Alebo odoslať náhodné farby )

    Farba: Veľmi mierne, ako na obrázku,Odchýlky vo farbách sa môžu vyskytnúť v dôsledku rôznych nastavení displeja

    veľkosť:cca 4 cm X 5 cm

    Doprava:

    Cez Čína air mail, zvyčajne to trvá asi 25~35 dni, aby sa dospelo. Ak dodacia lehota je príliš dlhý pre vás, prosím, nie nákup na túto položku. dúfam, že za pochopenie. veľmi pekne ďakujem

    Platby:

    1. My len loď na adresu, ktorú sos.Ak potrebujete zmeniť svoju adresu,prosím, zmeňte ho v sos najprv ako len budeme loď vašej sos adresu. Uistite sa, že vaše detail adresu a úplný názov v sos je absolútne správne. 2. Všetky platby musia byť vykonané do 7 dní po ukončení aukcie je zatvorené. 3. Sme vybaviť všetko vždy prísť s záruka spokojnosti: ak zistíte nejaké problémy s kvalitou keď sa zobrazí položky. Prosím, kontaktujte nás čoskoro. Akceptujeme výmenu alebo vrátenie peňazí do 14 dní od doručenia. Budeme vrátenie kúpnej ceny, nie však poštovné a balné náklady. Spiatočnou adresou by byť na váš účet, a vy by ste tiež znovu platiť za výmenu byť re-dodáva sa na vás. Upozorňujeme, že položky, ktoré sa majú vrátiť musí byť v NOVOM stave. Prosím, kontaktujte nás pred vrátením položiek!

    spätná väzba:

    Sme vždy prijímať pozitívnu spätnú väzbu. Ak chcete opustiť mi negatívny, prosím, kontaktujte ma prvý. Aby sme mohli pracovať spolu, aby to pravé pre vás. A negatívna spätná väzba je naozaj zlé pre náš sos predávajúceho. To bude mať vplyv na naše predaj, náš príjem. Dúfam, že rozumiete. Ak to nevadí, prosím, urobte si čas a nechajte nám pozitívny komentár a štyri 5-hviezdičkový Podrobné Hodnotenia Predajcu na nás, ktoré sú životne dôležité pre rast našich malé spoločnosti. Prosíme, PROSÍM nenechávajte nám 1, 2, 3, alebo 4-hviezdičkový Podrobné Hodnotenia Predajcu pretože znamenajú "NIE ste spokojní", adekvátna negatívnu spätnú väzbu. Ako to, čo sme povedali predtým, ak nie ste spokojní v každom ohľade, prosím, kontaktujte nás pre riešenie.

    Služby Zákazníkom:

    Vítame všetky veľkoobchodné objednávky/otázky a vieme dodať takmer všetky objednávky od desiatok Tisícov, ak potrebujete, prosím, kontaktujte ma, budem ponúkajú veľkoobchodné ceny, vďaka.

    Štítky: Žehlička Na Škvrny, žehlička na, patch žehlička na, Lacné Žehlička na Škvrny, Vysoká Kvalita žehlička na, Čína patch žehlička na Dodávateľov.

  • Recenzie (3)

    • Ljarrett90

      whisked month to arriving. really מתרגשת loved ואזמין מהםם product long colors. 100 parts

    • Fox Valery

      good

    • Goodfella777

      Thank you - appliques arrived safely.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty