Doprava zadarmo motocykel Profesionálne úpravy príslušenstvo unviersal motorke handguard pre Harley Davidson transparentné Doprava zadarmo motocykel Profesionálne úpravy príslušenstvo unviersal motorke handguard pre Harley Davidson transparentné Doprava zadarmo motocykel Profesionálne úpravy príslušenstvo unviersal motorke handguard pre Harley Davidson transparentné Doprava zadarmo motocykel Profesionálne úpravy príslušenstvo unviersal motorke handguard pre Harley Davidson transparentné Doprava zadarmo motocykel Profesionálne úpravy príslušenstvo unviersal motorke handguard pre Harley Davidson transparentné Doprava zadarmo motocykel Profesionálne úpravy príslušenstvo unviersal motorke handguard pre Harley Davidson transparentné

Doprava zadarmo motocykel Profesionálne úpravy príslušenstvo unviersal motorke handguard pre Harley Davidson transparentné

€16.48
Skladom
w95658

    Hmotnosť Balenia: 0.15kg (0.33lb.)
    Typ Jednotky: Pár
    Veľkosť Balenia: 13cm x 11cm x 1cm (5.12in x 4.33in x 0.39in)
  • Názov Modelu: A-HG-31
  • Názov Značky: lizoai
  • Druh Materiálu: Plastové
  • Položka Druh: Pádu Ochrana
  • Položka Šírka: 16cm
  • Položka Dĺžka: 18cm
  • Položka Hmotnosť: 0.5kg
  • Položka Výška: 10cm

  • štart

    koniec

    vitajte na našej Značky Aróma Moto Príslušenstvo profesionálne Vozidiel Časti obchodu,

    užite si shoppig čas!!!!

    Sme presvedčení, že naše Motorovej Časti je v najlepšej kvalite na www.planetsport.sk!

    farba:sivá

    vhodné na : Universal

    Package Zahrnuté:

    1 pár handguard

    1. DOPRAVA PO CELOM SVETE.(S výnimkou niektorých krajín, a APO / francúzskej polynézie)

    2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

    3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

    4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

    5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

    6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

    7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

    1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

    2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po #.

    3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.planetsport.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

    4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt (y) je (sú) nie, ako inzeroval.

    Štítky: motorka handguards, handguards pre motocykle, Motocykel Handguards, Lacné motocyklové handguards, Vysoká Kvalita handguards pre motocykle, Čína motocykel handguards Dodávateľov.

  • Recenzie (5)

    • Roxio Vero

      verry good

    • Funnyguy1

      Good communication, sending fast seller to recommend.

    • Harvinder

      i do not going becaus i will whrite bad things over this order

    • Akin3344

      windscreen normal, plastic big enough, the fully hand but still поездиешь autumn-winter gloves, heating and therefore'll put минусов can from mentioning plastic itself is enough itself is fragile, and not flexible, in any as ordinary plastic ошупь on some toys, the only, think fall неудачном when, задевании or anything else рассыпется, satisfied with the purchase for your money but overall

    • M Leader

      mounted but as the

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty