SOVA Falošné tetovanie Vody Prenos Nepremokavé Dočasné Vták Nálepky Kvet Rameno Ženy Muži sexy Krása Tela Art Cool Stuff Lacné pokutu SOVA Falošné tetovanie Vody Prenos Nepremokavé Dočasné Vták Nálepky Kvet Rameno Ženy Muži sexy Krása Tela Art Cool Stuff Lacné pokutu SOVA Falošné tetovanie Vody Prenos Nepremokavé Dočasné Vták Nálepky Kvet Rameno Ženy Muži sexy Krása Tela Art Cool Stuff Lacné pokutu SOVA Falošné tetovanie Vody Prenos Nepremokavé Dočasné Vták Nálepky Kvet Rameno Ženy Muži sexy Krása Tela Art Cool Stuff Lacné pokutu SOVA Falošné tetovanie Vody Prenos Nepremokavé Dočasné Vták Nálepky Kvet Rameno Ženy Muži sexy Krása Tela Art Cool Stuff Lacné pokutu SOVA Falošné tetovanie Vody Prenos Nepremokavé Dočasné Vták Nálepky Kvet Rameno Ženy Muži sexy Krása Tela Art Cool Stuff Lacné pokutu

SOVA Falošné tetovanie Vody Prenos Nepremokavé Dočasné Vták Nálepky Kvet Rameno Ženy Muži sexy Krása Tela Art Cool Stuff Lacné pokutu

€0.59 €0.21
Skladom
w95690

    Hmotnosť Balenia: 0.027kg (0.06lb.)
    Veľkosť Balenia: 18cm x 23cm x 1cm (7.09in x 9.06in x 0.39in)
    Typ Jednotky: kus
  • Veľkosť: 14.8*21CM
  • Číslo Modelu: HB301
  • Názov Značky: live pieseň
  • Druh: Dočasné Tetovanie

  • Zobraziť produkty

    Zobraziť

    Špecifikácie produktov

    Pôvodné obrázky↓ Produkty ukazuje na pokožku ↓

    Ako Požiadať o Dočasné Tetovanie

    Začnite s čistú, suchú pokožku . Dočasné tetovania sú vyrobené s atramentom, čo znamená, že sú odradené od pokožky prírodné oleje. Dôkladne vyčistite oblasť, ktorú chcete zdobiť mydlom a vodou, a pat je suché s papierovým uterákom.Ak ste veľmi spotený, liehom môže pomôcť znížiť mastnoty. Nalejte trochu na vatový tampón, a potom utrite ho na plochu. Nemám to každý deň, hoci--mohli by ste vysušenie pokožky.

    Vyberte vaše tetovanie. Niektoré dočasné tetovanie sa objavujú jednotlivo zabalená, ktoré je jednoduché. Ak je však dočasné tetovanie, ktoré chcete nosiť prišiel na plech s niekoľkými ostatnými, budete musieť oddeliť ju. Rez okolo neho s ostrými nožnicami, dávajte pozor, aby klip na dizajn samotný, kým ste oddelené od "flash list."

    Odlúpnite jasné podklad. V tomto bode, vaše tetovanie je chránená tenkou vrstvou priehľadného plastu. Starostlivo vybrať túto možnosť vypnete. Mali by ste byť schopný vidieť jasne,-farebné, zrkadlo-obrázok verzia tetovanie plánujete použiť na pokožku.Od teraz boku s atrament, aby bol chránený číreho plastu, sa nazýva lícnej strane.

    Miesto obrázok lícnej strane dole na vašej pleti. Potvrďte, že chcete použiť tetovanie na mieste, stačí vyčistiť, potom miesto lícnej strane proti koži. Nechcem vrtieť okolo. Len držte ho pevne na mieste, zatiaľ čo môžete presunúť na ďalší krok.

    Stlačte vlhkou handričkou alebo špongiou nad tetovanie papier. Vezmite kus tkaniny alebo špongiu, že nie je ani kosti suché ani namáčanie mokré, a silno ho zatlačte proti podklad vaše tetovanie. Držte ho v mieste, a nechcem ju nechať prekĺznuť okolo, dokonca ak to chce.

    Podržte po dobu aspoň 60 sekúnd. Ak chcete získať čo najviac kompletný obrázok, budete potrebovať trochu trpezlivosti. Nepremýšľajú o odstránenie handričkou alebo podkladového papiera z vašej ruke, kým celú minútu prešlo. Zatiaľ čo vy sedíte, skúste presunúť tak málo, ako je to možné.

    Opatrne odlúpnite papier. Začnite tým, zdvíhanie jedného rohu podklad s cieľom nahliadnuť na tetovanie. Ak obraz vyzerá divne, alebo nie je lepenie na kožu, dať handričku alebo špongiu späť a čakať na ďalších 30 sekúnd. Ak to robí dobre vyzerať, potom pokračujte pomaly odlúpnite papier.

    Čakať na tetovanie suché. Stále pacient asi na desať minút. Odolať nutkanie strčiť svoje dočasné tetovanie. Najlepšie je sedieť primerane stále a nie flex príliš veľa, aby sa zabránilo zkrabatění alebo rozmazaniu tetovanie rovnako.

    Dab na trochu vody založené na mlieko. Ak chcete, aby vaše tetovanie trvať aj dlhšie, hydratuje vašu pleť jemne hladili trochu tenké krém alebo mlieko na vrchole. Vyhnúť hrubé, na báze ropy, zvlhčovače, ako vazelína, ktoré môžu náteru tetovanie. Ak chcete, môžete prachu dieťa prášok cez vrchol tetovanie rovnako, aby to vyzeralo viac matný (a tým viac reálne.)

    Poznámka 1 Všetky dane colný sú kupujúceho, zodpovednosť predávajúceho sa nemusíte znášať taríf.Ak máte akékoľvek pochybnosti o colných,prosím, poradiť od vášho miestneho colného úradu. 2 Naša cena nie je vrátane akejkoľvek dane alebo vzdialených oblastí, za príplatok.Pls nechajte nám svoju e-mailovú adresu na objednávku v prípade akýchkoľvek nejasné.

    Q&A

    Ako dlho trvá pobyt na za?

    To sa líši v závislosti od toho, kde je umiestnený, ako často ste sprchovacím kútom, a ak to leští proti oblečenie. Za najlepších okolností, dočasné tetovanie môže trvať asi týždeň.

    Ako môžem vytvoriť tetovanie vydrží dlhšie, a to aj po umytí?

    Skúste použitie nepremokavé, tekutý obväz nad ním. To bude chrániť tetovanie z spadnutie, zatiaľ čo budete kúpať. Vyhnúť drhnutie oblasti príliš ťažké, však.

    Ako sa môžem zúčastniť vypnutie dočasné tetovanie?

    Existuje niekoľko metód. Jedným z nich je umyte teplou mydlovou vodou. Iné je, ak sa vzťahujú baby olej na vatový tampón alebo papier, uterák, potom jemne vmasírujte tetovanie, kým príde off.

    Môže dočasné tetovanie škody svoju tvár?

    Nie, všeobecne dočasné tetovania sú bezpečné miesto kdekoľvek na tele, za predpokladu, že nemáte žiadne alergie na materiál.

    Moje dočasné tetovanie pocit, lepkavé. Ako môžem zmeniť?

    Vedeli ste, suchú kožu? Ak nie, čo by mohlo byť príčinou, že vaše tetovanie sa cíti týmto spôsobom. Nabudúce, uistite sa, že suchej pokožky pred použitím vaše tetovanie.

    Štítky: ženy lv, ženy nohu, nálepku paliva, Lacné ženy lv, Vysoko Kvalitné ženy nohu, Čína nálepky Dodávateľmi paliva.

  • Recenzie (2)

    • Dadriantrex

      Love it

    • Smolovkigg39

      i received all parcel

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty