Leadbike kolies, Bicyklov, jazda na Bicykli Uzly Svetlo na Bicykel Predné/zadné Svetlo Led Hovoril Kolesa Výstražné Svetlo Nepremokavé Cyklistické flash Príslušenstvo Leadbike kolies, Bicyklov, jazda na Bicykli Uzly Svetlo na Bicykel Predné/zadné Svetlo Led Hovoril Kolesa Výstražné Svetlo Nepremokavé Cyklistické flash Príslušenstvo Leadbike kolies, Bicyklov, jazda na Bicykli Uzly Svetlo na Bicykel Predné/zadné Svetlo Led Hovoril Kolesa Výstražné Svetlo Nepremokavé Cyklistické flash Príslušenstvo Leadbike kolies, Bicyklov, jazda na Bicykli Uzly Svetlo na Bicykel Predné/zadné Svetlo Led Hovoril Kolesa Výstražné Svetlo Nepremokavé Cyklistické flash Príslušenstvo Leadbike kolies, Bicyklov, jazda na Bicykli Uzly Svetlo na Bicykel Predné/zadné Svetlo Led Hovoril Kolesa Výstražné Svetlo Nepremokavé Cyklistické flash Príslušenstvo

Leadbike kolies, Bicyklov, jazda na Bicykli Uzly Svetlo na Bicykel Predné/zadné Svetlo Led Hovoril Kolesa Výstražné Svetlo Nepremokavé Cyklistické flash Príslušenstvo

€9.99 €5.09
Skladom
w96488

    Veľkosť Balenia: 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.15kg (0.33lb.)
  • Použite bod 1: dc svetlo led bicicleta
  • Zdroj Napájania: Batérie
  • Certifikácia: CCC
  • Číslo Modelu: A108
  • Montáž Umiestnenie: Špice Kolies
  • Pracovné režimy : konštanta,rýchly blesk,pomalá flash
  • Batérie: 3* LR44/AG13
  • Názov Značky: leadbike
  • Farba:

  • Popis:

    Farby:Červená,Zelená,Biela,Modrá,RGB

    Nainštalovaný Priemer:19-36 mm

    Batéria:3*LR44 (batérie nie include)

    Model:A108

    Pracovné Režimy: Konštantný,Rýchly Blesk,Pomalá Flash.

    Balenie obsahuje:

    1 ks Bicyklov Kvet-bicie Svetlo

    Welcme našej predajni

    Akceptujeme Mix Objednávky/Hromadne, Aby...

    To je naše potešenie na budovanie dlhodobých obchodných vzťahov. Sme spoločnosťou, ktorá sa nachádza v Číne a máme silný tím na podporu transakcie a snažte sa, aby čo najlepšie služby pre vás, medzitým sme aj podporu výrobcu OEM, a Veľkoobchod,Pre ďalšie info,plz, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek!

    Môžeme tiež drop shipping

    Prosím uhradiť do 3 dní od objednávky

    Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. Akékoľvek problémy,prosím, kontaktujte nás na prvý krát pred OTVORIŤ PRÍPAD, alebo nechajte Neutrálny / Negatívny spätnú Väzbu s menej ako 4 hviezdičky hodnotenie , vždy sa snažiť vyriešiť to pre vás!

    Za chybný alebo nesprávny položky prijaté : Kupujúci musí oznámiť Predávajúcemu najneskôr do 7 dní po prijaté tovaru. Za chybné položky, Kupujúci sa musí poslať e-mail fotografií s uvedením oblasti a stav vady. Po potvrdení Predávajúcim, tovar musí byť vrátený v lehote 7 dní ods. Skutočné poštovné poplatok za vrátenie, ako aj náklady na opätovné zaslanie náhradný tovar hradí Predávajúci. Pre výmenu veľkosti : Môžeme prijať výmenu veľkosti predmetom našich zásob dostupnosti. Ak je prijímané, je Kupujúci povinný vrátiť vec na vlastné náklady. Kupujúci je potrebné uhradiť poštovné a manipulačný poplatok, ako inzeroval v našej záznam pre opätovné odoslanie nové položky. Pre dopravu zdarma položky, Predávajúci bude účtovať skutočné prepravné tarify pre opätovné odoslanie. Tovar musí byť vrátený nepoškodený, bez nosiť alebo používať, a s jeho pôvodnej značky a balenie. Žiadna výmena alebo vrátenie tovaru bude akceptované pre všetkých iných dôvodov ako vyššie. Prosím kontaktujte nás ohľadom podrobností po prvé pred akcia!

    Štandardné Služby: Čína Príspevok Air Mail na celom svete, USPS do USA, obe sledovať. Urýchlené Služby: Čína príspevok EMS,sledovať na web of China Post EMS. Vyplňte, prosím, vaše dodávky adresu, kontaktné telefónne číslo,obzvlášť v Rusku kupujúceho,potvrďte prosím vaše celé meno. Dodacia lehota: doprava čas počas prázdnin bude dlhšie, než je obvyklé.

    Štítky: cyklistické doplnky pre psov, príslušenstvo toyota land cruiser, požičovňa shimano, Lacné cyklistické doplnky pre psov, Vysoko Kvalitné príslušenstvo toyota land cruiser, Čína požičovňa shimano Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Swetasiwak

      until set bike. цивильно looks, not loose, not скрипит. order shipped quickly.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty