1L Fľašu s Vodou Kryt, Taška Puzdro w/Popruh Neoprénová Fľaša na Vodu Dopravcu Izolované Taška Puzdro, Držiak Ramenný Popruh Čierna 1L Fľašu s Vodou Kryt, Taška Puzdro w/Popruh Neoprénová Fľaša na Vodu Dopravcu Izolované Taška Puzdro, Držiak Ramenný Popruh Čierna 1L Fľašu s Vodou Kryt, Taška Puzdro w/Popruh Neoprénová Fľaša na Vodu Dopravcu Izolované Taška Puzdro, Držiak Ramenný Popruh Čierna 1L Fľašu s Vodou Kryt, Taška Puzdro w/Popruh Neoprénová Fľaša na Vodu Dopravcu Izolované Taška Puzdro, Držiak Ramenný Popruh Čierna 1L Fľašu s Vodou Kryt, Taška Puzdro w/Popruh Neoprénová Fľaša na Vodu Dopravcu Izolované Taška Puzdro, Držiak Ramenný Popruh Čierna 1L Fľašu s Vodou Kryt, Taška Puzdro w/Popruh Neoprénová Fľaša na Vodu Dopravcu Izolované Taška Puzdro, Držiak Ramenný Popruh Čierna

1L Fľašu s Vodou Kryt, Taška Puzdro w/Popruh Neoprénová Fľaša na Vodu Dopravcu Izolované Taška Puzdro, Držiak Ramenný Popruh Čierna

€2.65 €2.08
Skladom
w97055

    Hmotnosť Balenia: 0.07kg (0.15lb.)
    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
  • Názov Značky: JETTING

  • P. S.:Veľké, aby transakcie môžu súkromné vyjednávanie.

    Špecifikácia:

    1.Materiál: Neoprén

    2.Farba: Čierna

    3.Priemer: Cca.8 cm

    4.Výška: Cca.23 cm

    5.Hrúbka: Cca.0.45 cm

    6.Kapacita: 1000 ml

    7.Vhodné pre: 1000 ml fľaša na vodu

    8.Elastické Popruhy Dĺžka: Max.cca.110 cm

    9.Kompatibilné s fľaša veľkosť: Cca.3 X 23 cm(D X v X H)

    Funkcie:

    1.Hodí most1000ml fliaš vody

    2.Byť použité v jednej vrstvy hliníka alebo nehrdzavejúcej ocele fľaše, zabrániť ruky poleptanie

    3.Chrániť telo fľaše

    4.Má odnímateľný popruh, ľahko sa prenáša

    5.S funkciou tepelnej izolácie,aby fľaše teplé dlhšie

    6.Mäkké, trvanlivé materiál sa ľahko čistí.

    Package zahrnuté:1Pc Fľaša na Vodu Dopravcu Izolované Pokrytie

    Poznámka: fľaša na Vodu kryt, taška puzdro len,fľaša na vodu, NIE je ZAHRNUTÉ

    Vážení zákazníci ,akceptujeme Alipay a iné Escrow.V súčasnosti môžete platiť pomocou Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi a bankový prevod. Viac možností platby budú k dispozícii na www.planetsport.sk v budúcnosti.

    Naučte sa, ako zaplatiť pomocou kreditnej karty .

    Naučte sa, ako platiť Bankovým Prevodom,

    Naučte sa, ako zaplatiť pomocou Western Union ® , .

    Naučte sa, ako platiť s inými spôsobmi.

    Zvyčajne,objednávka bude odoslaná do 3 pracovných dní.Predvolené zásielky je Letecky(20-35 dní), ak potrebujete rýchlejšie spôsoby, iní, napríklad EMS/DHL/TNT/Fedex, atď. sú k dispozícii, ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok.

    O dodacej lehoty zásielky.Najviac EÚ a USA, krajín budú doručené do 35 dní, tiež, v niektorých krajinách bude trvať dlhšie(až 60days), ako je Rusko a Brazília. Takže ak sa nemôžete dostať vašu objednávku načas, prosím, kontaktujte nás najskôr(nie je otvorený spor impetuously). V prípade, že objednávka ešte nemá dorazí do 75days(Brazília 90days), vrátime vám.

    Podporujeme 1 mesiac zadarmo náhrada, ak položky sú rozdelené unartificially (potrebné dôkazy).a 6 mesiacov zadarmo repairment(musíte zaplatiť poštovné za poplatok),a 12 mesiacov zaplatili repairment(tiež musíte zaplatiť poštovné za poplatok).

    Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

    Sme závislí na našich zákazníkov, spokojnosť uspieť.takže vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

    Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

    Takže stačí nás kontaktovať!

    Štítky: www.planetsport.sk, www.planetsport.sk, on-line nakupovanie, Automobilový priemysel, Telefóny A Príslušenstvo, Počítače A Elektronika, móda, Krása A Zdravie., Dom A Záhrada, Hračky A Športové, Svadby & Udalosti.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty