10 mm/11 mm flexibilné dvojité zásuvky kľúča BOSI ručné náradie

10 mm/11 mm flexibilné dvojité zásuvky kľúča BOSI ručné náradie

€3.02
Skladom
w97533

    Veľkosť Balenia: 26cm x 5cm x 3cm (10.24in x 1.97in x 1.18in)
    Hmotnosť Balenia: 0.16kg (0.35lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • Druh: Pätica Kľúča
  • Číslo Modelu: BS451011
  • Názov Značky: SIJIBOSI
  • Veľkosť: 10-11mm
  • Materiál: 40CR-V

  • DVOJITÉ FLEXIBILNÉ ZÁSUVKY KĽÚČA

    Veľkosti: zápustke s 40 CR-V ocele, dvojité flexibilné zásuvka dizajn,to môže otočiť o 180 stupňov,povrch je leštené zrkadlo.

    1 . 100 % Spokojnosť Zaručená

    Ak nie ste spokojní s položkami z akéhokoľvek dôvodu, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

    budeme reagovať do 24 hodín.

    2 . Nové Poštovné a balné Máme loď na vybraných krajinách. Máme loď položky v rámci 4days po obdržaní platby. Vždy sme uverejniť položky Čína Príspevok (15-25 pracovných dní byť doručená). Normálne vašu zásielku príde hladko. Ale niekedy v dôsledku neočakávaných faktorov, to by bolo oneskorené o niekoľko dní na ceste. Ak nemáte prijímať položky potom, potom, prosím, kontaktujte nás najprv sme si vám ponúknuť primerané riešenie. ak chcete získať pozemok naliehavo ,môžete si vybrať express s ich lodné náklady . Potom dodacie lehoty sa zníži až o 5-10 pracovných dní. Ak máte akékoľvek otázky, alebo akékoľvek špeciálne požiadavky, postupujte, prosím, kontaktujte nás. odpovieme do 24 hodín .

    3. Spôsob platby

    Akceptujeme Platobné Metódy na www.planetsport.sk cez alipay ako je uvedené nižšie:

    4. Spätná väzba

    sme milý a poctivý ali predávajúceho. dúfame, že každý zákazník bude mať svoje nákupné z môjho ali obchodu . ideme prostredníctvom spätnej väzby súbor v bežnom období, a opustí pozitívnu spätnú väzbu pre všetkých našich druh zákazníkov.

    Ak ste spokojní s nákupy tu, pozitíva, ktoré by ocenili. a ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa transakcií, prosím neváhajte a kontaktujte ma pred odchodom žiadne ohlasy. Ďakujem.

    Štítky: kľúč auta, nástroj platforma, kľúč súprava náradia, Lacné kľúča auta, Vysoko Kvalitný nástroj platforma, Čína kľúča nástroj nastaviť Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Monygone

      looks good, not tested

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty