Beauty Spa Matrace Turmalín Kúrenie Vankúš Zdravotné Matrace Tepelnej Matrac Zdravotnej Starostlivosti 0.7X1.6M Beauty Spa Matrace Turmalín Kúrenie Vankúš Zdravotné Matrace Tepelnej Matrac Zdravotnej Starostlivosti 0.7X1.6M Beauty Spa Matrace Turmalín Kúrenie Vankúš Zdravotné Matrace Tepelnej Matrac Zdravotnej Starostlivosti 0.7X1.6M Beauty Spa Matrace Turmalín Kúrenie Vankúš Zdravotné Matrace Tepelnej Matrac Zdravotnej Starostlivosti 0.7X1.6M Beauty Spa Matrace Turmalín Kúrenie Vankúš Zdravotné Matrace Tepelnej Matrac Zdravotnej Starostlivosti 0.7X1.6M Beauty Spa Matrace Turmalín Kúrenie Vankúš Zdravotné Matrace Tepelnej Matrac Zdravotnej Starostlivosti 0.7X1.6M

Beauty Spa Matrace Turmalín Kúrenie Vankúš Zdravotné Matrace Tepelnej Matrac Zdravotnej Starostlivosti 0.7X1.6M

€515.13 €257.57
Skladom
w98083

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 80cm x 15cm x 85cm (31.50in x 5.91in x 33.46in)
    Hmotnosť Balenia: 13.0kg (28.66lb.)
  • Položka Druh: Masáže & Relax
  • Štandardné Napätie: 220V
  • Názov Značky: SugarBae
  • Hmotnosť: 13KG
  • farba: ako zobrazuje obrázok
  • Aplikácia: Telo
  • Materiály: PU-koža
  • Materiál: Jade Kameň/Keramický/Germanite &PU koža
  • Číslo Modelu: JMM-427
  • Veľkosť: 70cmX160cm
  • Názov:

  • Beauty Spa Matrace Turmalín Kúrenie Vankúš Zdravotné Matrace Tepelnej Matrac Zdravotnej Starostlivosti 0.7X1.6M

    Hot Predaj Podobne!!

    Funkcie: 1, Podľa teórie Čínskej tradičnej zdravotnej starostlivosti,s turmalín a germánium kameň kompozitné materiály vyrobené do vypuklé časti; 2, podporujú krvný obeh; 3, Zlepšenie pamäti, 4, Posilňujú funkciu orgánov, zvýšiť metabolizmus; 5, Odstránenie napätia, uvoľnenie tela a mysle; 6, Pomoc na podporu spánku. 7, Uvoľnenie ďaleko infračervené, štít statické a elektromagnetické vlny radialization 8, Prenosné a trvanlivé.

    Jade /Keramický/Germanite Úvod Jade je bohaté na stopové prvky. To môže uvoľniť zdravé ďaleko infračervené, štít statické a elektromagnetické vlny radialization.Jade tiež produkuje záporné ióny, ktoré podporujú metabolizmus buniek.

    Jade ľudí pod špeciálnu lekársku starostlivosť a má nízku teplotu hodnoty fyzikálnych charakteristík Čínskej medicíny a obhajoval tým, že prvý nohy chladnejšie temperaturetheory, vyvinutý zdravie jade vankúš.

    Po celé stáročia, Čínskych ľudí používa jade ako vankúš. Najskôr jade vankúše boli opracované kamene jade s odsadenie na hlavu. Teraz sa môžete tešiť na zdravie a krásu výhody spí na jade s pohodlím jade vankúš.

    Spcifications:

    Farba: Ako obrázok zobrazuje veľkosť Produktu: 70cmX160cm Materiál: High grade PU+ Jade Kameň/Keramický/Germanite Masáže: Celé Telo N.W./G. W. za kus:13kgs Produkt zobrazené: Vankúš nie sú vrátane, ak chcete aj to, prosím, kontaktujte nás, mnohých vďaka vopred !! Dizajn 1: Dizajn, 2: Dizajn 3: Dizajn 4: Dizajn 5: Ako používať Masážne Matrace:

    1.Na regulátor teploty a kúrenie telo ocnnecting zásuvky.

    1)regulácia Teploty zásuvka a zástrčka onnection je v mieste, kúrenie telo je pevne vložený.

    2), ktoré sú Pripojené teplota ontroller a kúrenie tela po tom, ako vložený zdroj napájania.

    2.Teplotná regulácia zapojte sa vkladá do zásuvky napájania.

    3.Otvorte termostat swith, nastaviť th požadovanú teplotu, pre germainum kameň terapia.

    4. Po používať,vypnite kontrolu teploty swith, a potom ťahajte zástrčku.

    UPOZORNENIE: Poštovné:

    1. Máme loď na www.planetsport.sk je zaoberať sa IBA. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v www.planetsport.sk je zhodné s vami r shippng adresu byť popredia budete platiť.

    2. V záujme dodanie vášho balíka rýchlo a presne, prosím, láskavo nás opustil telefónne číslo, keď sa budete platiť, ocenil!

    3. Snažíme v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na Kuriérskej Spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Ďakujeme za pochopenie.

    4. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

    5. Prosím, zvoľte spôsob dopravy, ktoré pre vás najvhodnejšie, budeme doručenia to tak, ako si vybrať. Ak balík nie je možné deliveried, pretože kupujúceho dôvodu (vrátane odmietol podpísať), kupujúci by mal dovoliť všetky náklady navyše!

    Spätná väzba:

    1. Naším cieľom je, aby sa uistite sa, že ste spokojný zákazník a príjemné nakupovanie s nami.

    2. Ak budete spokojní s nákupom a naše celkové služby, váš komentár je veľmi dôležité pre náš úspech v podnikaní. Venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie 5.

    3. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom v žiadnom prípade, Prosím, dajte nám príležitosť resol

    ve žiadny problém. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a čo bude v našich silách vyriešiť problémy.

    Môžete nás kontaktovať na odchode správy na www.planetsport.sk, alebo pošlite nám e-mail. My vám odpoveď do 24 hodín.Akékoľvek problémy alebo otázky, neváhajte a dajte mi vedieť!

    Dúfam, že budete mať dokonalý zážitok z nakupovania v našom obchode. Ďakujeme !

    Štítky: Starostlivosť O Zdravie, termálne matrac, turmalín matrac, Lacné zdravotnej starostlivosti, Kvalitné tepelné matrac, Čína turmalín matrac Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty