Auto Bluetooth 4.1 MP3 WAV Dekódovanie Rada 3W Reproduktor, Zosilňovač Audio Prijímač, Modul Podpora USB/TF/U-DISK/IR Diaľkové Ovládanie Auto Bluetooth 4.1 MP3 WAV Dekódovanie Rada 3W Reproduktor, Zosilňovač Audio Prijímač, Modul Podpora USB/TF/U-DISK/IR Diaľkové Ovládanie Auto Bluetooth 4.1 MP3 WAV Dekódovanie Rada 3W Reproduktor, Zosilňovač Audio Prijímač, Modul Podpora USB/TF/U-DISK/IR Diaľkové Ovládanie Auto Bluetooth 4.1 MP3 WAV Dekódovanie Rada 3W Reproduktor, Zosilňovač Audio Prijímač, Modul Podpora USB/TF/U-DISK/IR Diaľkové Ovládanie Auto Bluetooth 4.1 MP3 WAV Dekódovanie Rada 3W Reproduktor, Zosilňovač Audio Prijímač, Modul Podpora USB/TF/U-DISK/IR Diaľkové Ovládanie Auto Bluetooth 4.1 MP3 WAV Dekódovanie Rada 3W Reproduktor, Zosilňovač Audio Prijímač, Modul Podpora USB/TF/U-DISK/IR Diaľkové Ovládanie

Auto Bluetooth 4.1 MP3 WAV Dekódovanie Rada 3W Reproduktor, Zosilňovač Audio Prijímač, Modul Podpora USB/TF/U-DISK/IR Diaľkové Ovládanie

€1.93 €2.40
Skladom
w99317

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
    Hmotnosť Balenia: 0.03kg (0.07lb.)
  • Číslo Modelu: Pls pozrite opis
  • Názov Značky: DIYMORE
  • Kapacita: Pls pozrite opis

  • Bluetooth Dekódovanie Rada

    Podpora bluetooth 4.1 Režim, Podpora automaticky späť do aj, Podpora dekódovania WAV/APE/FLAC/MP3 súbory losslessly, Podpora výstup, stereo, S 3W power zosilňovač na palube, Podpora USB Audio Funkcie, Podpora TF kariet sťahovanie, Podporovať U diskov TF karty, Prehrávanie, Supprot IR diaľkového funkciu.

    Parametre, vlastnosti

    Zdroj Napájania

    3.7-5V

    SNR

    90dB

    THD+N

    -70 db

    Presluchy

    -86dB

    DNR

    91dB

    Podporuje Profil

    A2DP/AVCTP/AVDTP/AVRCP/HFP

    LOS

    >15m

    Funkcie a rozhrania, defination

    Špecifikácia rozhrania

    Funkcie switchs a IR diaľkové ovládanie

    Kľúč

    funkcie

    PREV/V-

    "Krátkym stlačením tlačidla "pre predchádzajúce,"Dlhé stlačte" pre hlasitosti

    P/REŽIM

    "Krátkym stlačením tlačidla "pre prehrávanie alebo pozastavenie,"Dlhé stlačte" pre prepínač režimu

    ĎALEJ/V+

    "Krátkym stlačením tlačidla"pre ďalší,"Dlhé stlačte"pre zvýšenie hlasitosti

    REŽIM

    TF karta.U diskov.Režim Bluetooth prepínanie

    Značku rpt

    Jednotný/Cyklus Prepínač

    EQ

    EQ Prepínač

    Rozmer

    Prevádzková špecifikácia

    1.Režim Kontroly

    Režim Bluetooth je predvolene zapnutá, keď nie je U diskov alebo TF karta je nainštalovaná, na palube; A hudby je defult, zapnutý, keď U disku alebo TF karta je nainštalovaná na palube. Prepínanie režimu pomocou adkey alebo IR diaľkového ovládania.

    2.Režim hudby

    Prehrávanie audio súbory uložené v U diskov a TF karty,keď sa zapojiť do U diskov a TF karty.

    3.Režim Bluetooth

    Pri prepnutí režimu a hra " bluetooth zariadenie je pripravené na pár ",to ide do režim Bluetooth a je pripravená na spárovanie. Prístroj s názvom "XY_BT" Mobilný telefón hľadané je dekódovanie doske zariadenia.Pripojenie "XY_BT" zariadenia s mobilným telefónom, dekódovanie rada hrá " je pripojené zariadenie bluetooth úspešne ", dekódovanie doska má spojený s mobilným telefónom úspešne, a môžete prehrávanie hudby cez bluetooth zariadenia. Údaj v nižšie uvedený obrázok .

    USB Audio

    Pripojenie dekódovanie doska s PC pomocou USB dátového drôtu. Prepínanie režimu a hra "USB mode", je to v USB Audio mode. Prehrávanie hudby pomocou PC hráč , a dekódovanie rada bude hrať hudba v PC hráč zoznamu. Ak pluging do TF kartu, môže sťahovať hudbu do TF kariet z PC.

    POZNÁMKA:

    1.Pri práci v USB Audio mode, U diskov nesmieme pluged do dosky.

    2.V U diskov režim prehrávania, čo naznačuje, že používanie 5V napájanie na napájanie(nepoužívajte 3,7 V power dodávky), pretože staršie U diskov nemôžete podporu 3,7 V napájanie.

    3.Pri používaní mobilných moc a PC, USB port na napájanie, musia použiť Napájací port na doske(nesmieme použiť USB Audio port na palube), alebo sa nedá prehráva zvukové súbory uložené v U diskov.

    4.Tento dekódovanie rada podporovať iba FAT16/FAT32 formát, obaja U diskov a TF karty, nepodporujú systém súborov NTFS formát.

    Package Zahrnuté:

    1 x Bluetooth Dekódovanie Rada

    1 x Diaľkové Ovládanie

    Milí priatelia, ak vaša objednávka viac ako $5, www.planetsport.sk nám nedovolí poslať balík nie je k dispozícii informácie o sledovaní spôsob dopravy (ako Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus, 4PX Singapur Post OM Pro). Takže prosím, vyberte si Čína Príspevok Air Mail/www.planetsport.sk Štandardná Doprava, ak vaša objednávka viac ako $5. Alebo pls split vašej objednávky, môžete odoslať viac ako 2 objednávok, uistite sa, že každá objednávka menej ako $5 a skontrolujte, či váš každej objednávke menej ako 5 eur, Rusko menej ako $2. Zvoľte si, prosím, Čína Príspevok Air Mail/www.planetsport.sk Štandardná Doprava, ak chcete úplné sledovanie informácie. Ďakujeme za vašu podporu!

    Drahý priateľ, Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.Ďakujeme vám za vašu podporuje!

    Štítky: Bluetooth 4.1, Radič Ovládanie, USB USB, Lacné bluetooth 4.1, Vysoká Kvalita radič ovládanie, Čína usb usb Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    • Kotena Tanya

      пізніше провірю працює chi

    • Marylandsorrells

      Great seller, All OK.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty