60 nikdy nevyzerala tak dobre Tortu Vňaťou 60. Narodeniny, Party Dekorácie Mnoho Farbu, Lesk Tortu Príslušenstvo Výročie Dekor Dodávky 60 nikdy nevyzerala tak dobre Tortu Vňaťou 60. Narodeniny, Party Dekorácie Mnoho Farbu, Lesk Tortu Príslušenstvo Výročie Dekor Dodávky

60 nikdy nevyzerala tak dobre Tortu Vňaťou 60. Narodeniny, Party Dekorácie Mnoho Farbu, Lesk Tortu Príslušenstvo Výročie Dekor Dodávky

€3.29
Skladom
w99677

    Hmotnosť Balenia: 0.07kg (0.15lb.)
    Veľkosť Balenia: 27cm x 19cm x 5cm (10.63in x 7.48in x 1.97in)
    Typ Jednotky: kus
  • Príležitosti: Narodeninová Párty,Večierok,Výročie
  • Vzor: Číslo,Písmeno
  • Materiál: Lepenky
  • Názov Značky: Rainbow Dievča
  • Číslo Modelu: 60 nikdy nevyzerala tak dobre tortu vňaťou

  • Materiál: Vysoko Kvalitný Povrch mulčovače ► 6.5 cm x5" ► Celková dĺžka :cca 5". ►Sú vyrobené z kvalitných lesk kartu, k dispozícii v 7 žiarivé farby.

    ***Upozornenie*** vyberte si Prosím správnu farbu na farbu voľby, v pravom hornom rohu obrázka nie je poznámka, farba, ďakujem! Farby sa môžu mierne líšiť v dôsledku nastavenia monitora

    Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

    Platby:

    Prijímame kreditné karty, real-time bankové prevody a offline platby. môžete si zvoliť jeden z nich za to zaplatiť.

    Doprava:

    Máme veľa transportov. dodávame s DHL, EMS, hongkong post ,singpost, swisspost, signpost doprava atď.. V rozmedzí doprava zadarmo, Budeme vybrať rôzne poštovné podľa rôznych krajín, aby sa zabezpečilo, najrýchlejší produktov do vašich rúk.

    Návrat Polity:

    Ak chcete vymeniť položky, ktoré ste dostali, prosím, kontaktujte nás do 7 dní od prijatia objednávky. by ste mali platiť za dodatočné poplatky. a majte sa položky sa vráti uchovávajte v pôvodnom stave.

    Spätná väzba:

    Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie rozvoja. úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi položky. naozaj dúfam, že sa vám to páči. ak nie ste spokojní s tým, prosím, napíšte nám, budeme sa snažiť službu, ktorú do 24 hodín.

    Kontaktujte nás:

    Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete akúkoľvek pomoc, neváhajte a kontaktujte nás! Ďakujeme!

    Štítky: dodávky strany, Lacné dodávky strany, 60 nikdy nevyzerala tak dobre Tortu Vňaťou 60. Narodeniny, Party Dekorácie Mnoho Farbu, Lesk Tortu Príslušenstvo Výročie Dekor Dodávky.

  • Recenzie (3)

    • Prettymanilyn 18

      Very nice! If you order an uneven amount, just turn over the packaging to see the other item. Two were packed on one piece of Styrofoam.

    • Ievlev Aleks Spb

      Absolutely wonderful! love them x

    • Savag3 916

      Good quality

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty