PU Kožené Krku Rameno Závesu Pás Fotoaparát Popruh pre Sony Nikon Canon, Panasonic Fujifilm Fuji Samsung Leica Fotografie Diely PU Kožené Krku Rameno Závesu Pás Fotoaparát Popruh pre Sony Nikon Canon, Panasonic Fujifilm Fuji Samsung Leica Fotografie Diely PU Kožené Krku Rameno Závesu Pás Fotoaparát Popruh pre Sony Nikon Canon, Panasonic Fujifilm Fuji Samsung Leica Fotografie Diely PU Kožené Krku Rameno Závesu Pás Fotoaparát Popruh pre Sony Nikon Canon, Panasonic Fujifilm Fuji Samsung Leica Fotografie Diely PU Kožené Krku Rameno Závesu Pás Fotoaparát Popruh pre Sony Nikon Canon, Panasonic Fujifilm Fuji Samsung Leica Fotografie Diely PU Kožené Krku Rameno Závesu Pás Fotoaparát Popruh pre Sony Nikon Canon, Panasonic Fujifilm Fuji Samsung Leica Fotografie Diely

PU Kožené Krku Rameno Závesu Pás Fotoaparát Popruh pre Sony Nikon Canon, Panasonic Fujifilm Fuji Samsung Leica Fotografie Diely

€4.11 €3.29
Skladom
w10083

    Veľkosť Balenia: 8cm x 8cm x 8cm (3.15in x 3.15in x 3.15in)
    Hmotnosť Balenia: 0.05kg (0.11lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • farba: Čierna, Káva, Browm
  • Použitie: Rameno
  • Názov Značky: HuWANG

  • Ruskí priatelia, prosím zanechajte svoj plný názov je v angličtine, keď si objednáte u nás, tak, že môžete vyzdvihnúť zásielku bez akýchkoľvek problémov, keď ho dosiahne svoje miesto. Ďakujem.

    Ak vaša objednávka suma je nižšia ako 10 dolárov, necháme vás na číslo zásielky v poriadku, ale informácie o doprave nie je možné sledovať on-line. Budeme loď položky, prostredníctvom bežnej pošty. Týmto spôsobom, môžete uložiť svoje peniaze, a sme si istí, že dostanete položky v sľúbil čas.

    Funkcie

    Vyrobené pomocou vysoko kvalitnej PU, pohodlné materiálu

    Flexibilné ramenný popruh, znižujú tlak, keď máte pri sebe fotoaparát

    Kompatibilný na všetky druhy ZRKADLOVKY

    Celková Dĺžka 130 cm

    PU Kožené Dĺžka :70 cm / Šírka:3 cm

    Package

    1 * Kamera Krku Rameno

    Sme fotografie podľa našich profesionálnych fotografov, ktorej cieľom je slúžiace najlepšie skutočné fotografie. Položky, ktoré sa dostanete, je rovnaký ako na fotkách, ale láskavo nechajte aberration. Ak máte záujem o náš produkt a chcete kúpiť, objednať potom zaplatení. Budeme loď sa vašej objednávky, najneskôr do 3 dní po tom, ako je vykonané úspešne. Sme odoslanie objednávky cez www.planetsport.sk Štandardná Doprava, Čína Príspevok Registrované Air Mail a ePacket, môžete vidieť, logistika informácie o vašom balíku. Kontaktujte nás, ak nechcete používať tieto spôsoby dopravy. Vďaka! Naše výrobky sú označené značkou a kvalita sú skvelé. Budeme si vybrať rôzne balíčky podľa produktov, uistite sa, že sú plne chránené v doručenie. Avšak, ak produkt bohužiaľ je chybné, keď sa dostanete, ihneď nás prosím kontaktujte. Ukážte nám fotografiu alebo video, budeme diskutovať o spôsob, ako vyriešiť tento problém.

    Ako vaša odozva je naozaj dôležité pre náš rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu na nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť problémy. Vďaka za pochopenie!

    Štítky: popruhy pre nikon fotoaparáty, fotoaparát krku ramenný popruh, kožené fotoaparát remienok na krk, Lacné popruhy pre nikon fotoaparáty, Vysoko Kvalitný fotoaparát krku ramenný popruh, Čína kožené fotoaparát remienok na krk Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty