14inch Bicykli Hovoril Skladací Bicykel Bicyklové Špice s Koncoch BMX Časti 96mm 100mm 112mm

14inch Bicykli Hovoril Skladací Bicykel Bicyklové Špice s Koncoch BMX Časti 96mm 100mm 112mm

€13.85
Skladom
w81040

    Typ Jednotky: veľa (40 ks/lot)
    Veľkosť Balenia: 11cm x 10cm x 10cm (4.33in x 3.94in x 3.94in)
    Hmotnosť Balenia: 0.3kg (0.66lb.)
  • Materiál: Hliník
  • Dĺžka (mm): 96mm 100mm 112mm
  • farba: Black 96mm, Čierna 112mm, Striebro 96mm, Striebro 100mm, Striebro 112mm, Biela 96mm, Biela 100 mm, Biele 112mm, Červená 96mm, Červená 100mm, Červená 112mm
  • Názov Značky: OUMIAO

  • 14inch Bicykli Hovoril Skladací Bicykel Bicyklové Špice s Koncoch BMX Časti 96mm 100mm 112mm

    1. Zásielku je takmer doprava cez www.planetsport.sk Štandardná Doprava , budete mať sledovacie číslo pre vášho balíka.

    2 Poučenie:hmotnosti a veľkosti sme označené v balení podrobnosti nie je skutočná hmotnosť a veľkosť tovaru, ak potrebujete vedieť o skutočnej hmotnosti a veľkosti, stačí nás kontaktovať.

    3. Ak kupujúci chcete použiť viac rýchlejší spôsob dopravy, ako EMS, DHL, atď, prosím, komunikovať s nami pridať doprava nákladná.

    4. Pokyn:dodacia lehota je závislá na kupujúceho colné odbavenie čas, buďte trpezliví a čakať na nich. sme naozaj želáte, môžete dostať skôr.

    Po-predajný servis:

    Budeme kontrola kvality tovaru pred expedíciou. Ak sa vyskytnú nejaké nečakané problémy stať, dúfame, že sa vyriešiť problémy s kupujúcim priateľské nasledujúcich spôsobov:

    1, Ak je kvalita problém, môže kupujúci otvorený spor do 15days po prevzatí tovaru, je kupujúci povinný poskytnúť fotografie alebo videa a iné dôkazy, aby predávajúci pre identifikáciu.

    2 Človekom poškodený, kupujúci prevziať na seba plnú zodpovednosť.

    3 Produktu kvalitu spracovania programu:

    1) kupujúci vrátiť tovar nám a zodpovedný za návrat poštovné náklady; po obdržaní tovaru ,zašleme nový produkt na kupujúceho a zaplatiť za odoslať lodné náklady.

    2) Nie každý produktov je ideálne, ak výrobok nemá veľkú chybu a môžete ich použiť, pošleme vám obchod kupónu ako náhradu.

    Spätná väzba:

    1. Ak nie ste satisied našich produktov, prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ako dostanete ich. Budeme sa snažiť čo najlepšie vyriešiť váš problém, kým nebudete spokojní.

    2. Prosím, nenechávajte zlé spätnú väzbu, skôr než budete kontaktovať nás.

    Dane:

    Platiť daň je povinnosťou každého občana, kupujúci je potrebné, aby zodpovedný za všetky dane. Vzhľadom na daňový problém, kupujúci môže odmietnuť prevzatie tovaru, kupujúci je potrebné, aby Zodpovedný za prepravné a domov.

    Prajete si mať skvelý nákupný zážitok tu!

    Štítky: bicyklové špice, bicykel výplety, požičovňa časti výplety, Lacné bicyklové špice, Kvalitný bicykel výplety, Čína časti bicyklov špice Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty