ASHANKS AQK1 Univerzálne Rýchle Rýchle Uvoľnenie Doska Platformu Prepínať Medzi Zariadeniami, Adaptér Na Statív Ramena Jazdca Stabilizátor ASHANKS AQK1 Univerzálne Rýchle Rýchle Uvoľnenie Doska Platformu Prepínať Medzi Zariadeniami, Adaptér Na Statív Ramena Jazdca Stabilizátor ASHANKS AQK1 Univerzálne Rýchle Rýchle Uvoľnenie Doska Platformu Prepínať Medzi Zariadeniami, Adaptér Na Statív Ramena Jazdca Stabilizátor ASHANKS AQK1 Univerzálne Rýchle Rýchle Uvoľnenie Doska Platformu Prepínať Medzi Zariadeniami, Adaptér Na Statív Ramena Jazdca Stabilizátor ASHANKS AQK1 Univerzálne Rýchle Rýchle Uvoľnenie Doska Platformu Prepínať Medzi Zariadeniami, Adaptér Na Statív Ramena Jazdca Stabilizátor ASHANKS AQK1 Univerzálne Rýchle Rýchle Uvoľnenie Doska Platformu Prepínať Medzi Zariadeniami, Adaptér Na Statív Ramena Jazdca Stabilizátor

ASHANKS AQK1 Univerzálne Rýchle Rýchle Uvoľnenie Doska Platformu Prepínať Medzi Zariadeniami, Adaptér Na Statív Ramena Jazdca Stabilizátor

€16.48 €18.12
Skladom
w1083

    Hmotnosť Balenia: 0.2kg (0.44lb.)
    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 10cm x 10cm x 15cm (3.94in x 3.94in x 5.91in)
  • Nepremokavé: No
  • Číslo Modelu: AQK1
  • Názov položky: Rýchle Rýchle Uvoľnenie Doska
  • Package: Áno
  • Názov Značky: ASHANKS
  • Druh: AQK1
  • Funkcia: Pre Statív Ramena Jazdca Stabilizátor

  • ASHANKS AQK1 Univerzálne Rýchle Rýchle Uvoľnenie Doska Platformu Prepínať Medzi Zariadeniami, Adaptér Na Statív Ramena Jazdca Stabilizátor

    Univerzálny rýchloupínací Doska je presne navrhnutý tak, aby vám NAJRÝCHLEJŠÍ spôsob, ako presunúť váš fotoaparát medzi ľubovoľného zariadenia so štandardným 1/4"-20 závit pre statív! Byť pripravený na všetky akcie! Keď každá sekunda sa počíta - AQK1 vyniká! Presunúť z statív na statív, s osvetlením rýchlosť!! To trvá sekúnd nainštalovať na váš Fotoaparát a robí premiestnení vášho fotoaparátu vietor! Ako ľahko? Stačí len flip prepínača môžete rýchlo nainštalujte ho na váš fotoaparát, a aby váš fotoaparát je kompatibilný so všetkými vášho zariadenia!! FOTOAPARÁT INŠTALÁCIA: 1. Otočiť zladiť zárezy 2. Flip prepínač pre montáž kamery, 3. Nainštalujte 1/4"-20 muž závit pre statív s fotoaparátom a 4. Otočiť v smere hodinových ručičiek, aby utiahnite ju na fotoaparát! STATÍV INŠTALÁCIE: 5.Otvorte prepínač pre montáž na statív 6. Nainštalujte 1/4"-20 žena závit pre statív, aby sa vaše statív 7. Otočiť Univerzálny QR Dosky v smere hodinových ručičiek, aby sa utiahnuť na statív

    Spätná väzba

    Vaša Spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

    Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

    Zásielky

    Ak si zvolíte doprava zadarmo,Budeme mať právo zmeniť express spoločnosti.

    Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých intermational zásielky v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách,čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa vaše produkty je kontrolované.

    Vezmite prosím na vedomie,že Kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky,Maklérske poplatky,clo a dane pre dovoz do vašej krajine.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

    Vráti vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak,je kupujúci sa mali uistiť, že položky sa vrátil sú v pôvodnom podmienky,Ak sú položky, ktoré sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti,bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu,a neposkytneme kupujúci vrátenie peňazí. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.Pred vrátením položiek,prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami.Po dáte položky, pre logistické spoločnosti,pošlite nám, Prosím, sledovacie číslo.

    Štítky: Photo Studio Príslušenstvo, Lacné Photo Studio Príslušenstvo, ASHANKS AQK1 Univerzálne Rýchle Rýchle Uvoľnenie Doska Platformu Prepínať Medzi Zariadeniami, Adaptér Na Statív Ramena Jazdca Stabilizátor.

  • Recenzie (3)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty