WasaFire Mini Bike Zadné Ostrohové Prilba Bicykel bliká Červená Svetlá Vodotesný Silikónový Bezpečnostné Zadné Koleso Výstraha Cyklistické svetlo na bicykel WasaFire Mini Bike Zadné Ostrohové Prilba Bicykel bliká Červená Svetlá Vodotesný Silikónový Bezpečnostné Zadné Koleso Výstraha Cyklistické svetlo na bicykel WasaFire Mini Bike Zadné Ostrohové Prilba Bicykel bliká Červená Svetlá Vodotesný Silikónový Bezpečnostné Zadné Koleso Výstraha Cyklistické svetlo na bicykel WasaFire Mini Bike Zadné Ostrohové Prilba Bicykel bliká Červená Svetlá Vodotesný Silikónový Bezpečnostné Zadné Koleso Výstraha Cyklistické svetlo na bicykel WasaFire Mini Bike Zadné Ostrohové Prilba Bicykel bliká Červená Svetlá Vodotesný Silikónový Bezpečnostné Zadné Koleso Výstraha Cyklistické svetlo na bicykel WasaFire Mini Bike Zadné Ostrohové Prilba Bicykel bliká Červená Svetlá Vodotesný Silikónový Bezpečnostné Zadné Koleso Výstraha Cyklistické svetlo na bicykel

WasaFire Mini Bike Zadné Ostrohové Prilba Bicykel bliká Červená Svetlá Vodotesný Silikónový Bezpečnostné Zadné Koleso Výstraha Cyklistické svetlo na bicykel

€0.98 €0.68
Skladom
w109392

    Hmotnosť Balenia: 0.023kg (0.05lb.)
    Veľkosť Balenia: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
    Typ Jednotky: kus
  • Materiál: Silikónové
  • Nepremokavé: život nepremokavé
  • Číslo Modelu: BTC001R
  • Názov Značky: WasaFire
  • Zdroj Napájania: Batérie
  • Certifikácia: CCC,CE
  • Montáž Umiestnenie: Rám

  • Si Svoje Vlastné Kupóny Pred Nákupom!

    Poznámka: Pre produkt,, vždy sme rešpektovali tento obchodné filozofie, rovnaký dodávateľ, že rovnaký výrobok, vyššiu kvalitu, nižšiu cenu! Toto je najnovší produkt, najnižšiu cenu, a ak sa rozhodnete kúpiť viac ako jeden, môžete tiež získať ďalšie priaznivé ceny, prihláste sa moje obchode nájdete tie lacné produkty. Sme vždy pokračovať lepšie služby, a dúfam, že sa vám bude rozpoznať naše úsilie, ďakujeme vám za vašu podporu! FAQ 1. Musím platiť clo? Je to závisí od Colnej politiky vo vašej krajine, vám môže účtovať poplatok, clo a dane za niečo zakúpiť on-line. Kupujúci sú zodpovední za vlastné dane. Ale zvyčajne nie je potrebné vysporiadať s týmto problémom. 2. Čo si ohlásiť colnému? Bežne sa vyhlásiť nižšiu cenu na faktúru/účet, aby ste sa vyhli cla, ale ak máte akúkoľvek žiadosť o vyhlásenie, prosím, nechajte nám odkaz v poradí, pred zásielky. 3. Budete skontrolujte LED aj pred posielať zásielky? Áno, máme profesionálny personál test LED aj pred vyslať, a budeme pack pozemok dosť dobre, prosím, nebojte sa. 4. Ktoré logistické metódy bude používať na odosielanie mojej objednávky? Bude to závisieť od vášho výberu, ale odporúčame, aby ste si logistické metódy, ktoré by mohli poskytnúť vám sledovacie informácie tak, aby logistiky bude bezpečnejšie a presnejšie 5. Ako asi po predaji služby pre to VIEDLO? Máme profesionálne Inžinier tím na podporu po-predajný servis,prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte problém, počas používania tohto produktu. Funkcie: Silné, Vodotesný ,bez poruchy v jazda na bicykli Jednoduchá inštalácia. Kompaktný, pohodlne nosiť Stabilné,odolné a Rozšírené pevnosť v ťahu, Kompaktný dizajn a robustné postavený pre väčšiu bezpečnosť a pohodlie Silný jas, skvelý doplnok na zaistenie vašej bezpečnosti pri jazde v noci Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky Špecifikácie: Materiál:Silikón Dizajn:Použiť dve gombíkové batérie Jeho produkt S elektrinou,Žiadne externé batérie farbu Svetla: Čierne telo--biele svetlo, Biela farba tela--biele svetlo Modrej farby tela--modré svetlo, Červená farba tela--červenú farbu svetla zoznam Balíkov: 1 x Svetlo na Bicykel Platba 1)akceptujeme Alipay. Západ Únie,TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platby proces VIAZANÝ.

    2)Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

    3)Ak sa nemôžete pozrite sa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby.

    Poznámka: Ak ste sa rozhodli kúpiť túto položku,venujte prosím čo najskôr, ako môžete,takže môžeme loď, aby ste sa rýchlejšie. Zásielky Záruka 12 mesiacov výroba je obmedzená záruka za chybné výrobky.

    Ak chcete poslať späť chybné výrobky,prosím najskôr kontaktujte nás a pošlite nám fotky alebo video,budeme diskutovať o spôsob, ako vyriešiť tento problém s vami.

    Prosím, pošlite vadný výrobkov v rámci záručnej prriod.

    Budeme uistite sa, že výrobky sú plne chránené v doručenie, keď obale a my sa budeme snažiť, aby sa zabránilo poškodeniu pri preprave.

    100% Reálny Obraz. Vrátenie Return 1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní,považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú žiadne VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

    2) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky,konkrétny dôvod pre návrat

    3) vrátime vám PLNÚ WINNIGN cenovú PONUKU,po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene,PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.planetsport.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

    4) Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval. Spätná väzba 1) Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

    2) Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie rozvoja,sme sincerel vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu (Päť Hviezdičiek) pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.To bude mať len 1 minútu,ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás.

    3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

    Štítky: svetlo na bicykel, bicykel zadné, zadné ostrohové, Lacné svetlo na bicykel, Kvalitný bicykel zadné, Čína zadné ostrohové Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Karamelli Cojuk

      Fast delivery!!

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty