Pravá Koža cestovný Notebook Vrecku 16x10cm Denník Vestník Ročník Ručné Cowhide Darček Cestovný Notebook Zadarmo Engrave Pravá Koža cestovný Notebook Vrecku 16x10cm Denník Vestník Ročník Ručné Cowhide Darček Cestovný Notebook Zadarmo Engrave Pravá Koža cestovný Notebook Vrecku 16x10cm Denník Vestník Ročník Ručné Cowhide Darček Cestovný Notebook Zadarmo Engrave Pravá Koža cestovný Notebook Vrecku 16x10cm Denník Vestník Ročník Ručné Cowhide Darček Cestovný Notebook Zadarmo Engrave Pravá Koža cestovný Notebook Vrecku 16x10cm Denník Vestník Ročník Ručné Cowhide Darček Cestovný Notebook Zadarmo Engrave Pravá Koža cestovný Notebook Vrecku 16x10cm Denník Vestník Ročník Ručné Cowhide Darček Cestovný Notebook Zadarmo Engrave

Pravá Koža cestovný Notebook Vrecku 16x10cm Denník Vestník Ročník Ručné Cowhide Darček Cestovný Notebook Zadarmo Engrave

€16.40 €13.95
Skladom
w112023

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 20cm x 18cm x 3cm (7.87in x 7.09in x 1.18in)
    Hmotnosť Balenia: 0.28kg (0.62lb.)
  • kryt materiál: Kožené
  • Kryt Tvrdosť: Mäkké Copybook
  • Druh: notebook
  • Strane Záväzné Režim: Špirála
  • Materiál: Skutočné Cowhide kožené a vysoká kvalita papiera
  • farba: Ako obrázok zobraziť
  • Číslo Modelu: Vrecko
  • Štýl: Pevná väzba
  • Názov Značky: Alice Príbeh
  • Veľkosť: Pocket 16cmx10cm
  • Vnútorné Stránky: Sto osemdesiat
  • So Zámkom: No
  • Použitie: Darček
  • Miesto Pôvodu: Čína

  • Vinobranie Ručne Pravej Kože

    Traveler ' s Notebook

    ******** Úvod ************ VYSOKÁ KVALITA : 100% pravej Kože, Vyrobené z kvalitných cowhide kože, inštalované s elastické lano a kožený pásik, zatváranie.vyzerá a vonia cíti krásna. Je ručne vyrobený, Pretože prírody kožené č dva kusy sú úplne rovnaké, vlastné vintage štýl, Jedinečné!! VIAC PODROBNOSTÍ : Môže DIY s rôzne príslušenstvo váš typický želanie, tam sú variaties PVC skladovanie taška, držiak karty taška, kraft papier taška, pero klip, samolepky, kožené perá, tašky, záložky a mosadze pravítko pre tento cestovný notebook ako zmes. Široké použitie! HUMANIZED DIZAJN: Bez uzlov nájsť v tejto kožené notebook, Nainštalované iba elastické lano, ktoré je jednoduché pre DIY sami. Ideálna veľkosť & mnohých použitie, Ľahké writting, kreslenie a skicovanie. Rôzne druhy náplní pre váš výber, pohodlný, aby so sebou, keď ste na cestu alebo dovolenku NAPLNITEĽNÉ : Všetky náplne sú replaceble, môžete sa rozhodnúť, ktorý druh nainštalovať a koľko náplne, ktorú chcete prevziať, max. hodí sa pre 4 náplne. PERFEKTNÝ DARČEK - musí mať pre všetkých cestovateľov a ideálny darček pre vašu rodinu a priateľov, alebo dokonca aj seba, tento výrazný naplniteľné vestník pomôže slová voľný tok. Ideálne pre všetkých začínajúcich spisovateľ, umelec, alebo ktokoľvek jednoducho chcú robiť nejaké kvalitné poznámka pričom Toto kožené notebook je veľký a elegantný spôsob, ako zaznamenávať váš život. Pre prispôsobené logo a názov tlače, prosím, kontaktujte nás.

    Veľkosť:

    Vrecko 16cmx10cm

    - Materiál:

    Skutočné Cowhide kožené a vysoká kvalita papiera

    - Náplň veľkosť:

    150mm x93mm

    stránky: 30sheet(60 strán)

    100gsm

    -Notebook patrí:

    1x Kožený kryt

    3x Náplň(prázdne/kraft prázdny/linajkované)

    1x Pvc priečinok na zips

    1x Vintage náhrdelník

    1x Kožené záložku(náhodné farby)

    1x Pero klip(náhodné farby)

    1x Náhodné nálepky

    1x Elastické lano

    4x Kovové rohu

    *Zdarma engrave najviac 10 znakov

    Viac detailov

    Ak chcete prispôsobiť slová alebo logo,prosím, kontaktujte nás.

    môžete si vybrať jeden prívesok pre diy,a poznačte si číslo alebo meno.

    Bez správu odošleme náhodný

    * * *

    Ak potrebujete príslušenstvo, môžete kliknúť na odkazy alebo obrázok nižšie kúpiť

    Ako môžeme balík položky pre kupujúcich? Budeme kontrola položky pred zásielky. Uistite sa, že je pracovný. Dobré balenie bez akéhokoľvek poškodenia. Pozor balík Na obchodné faktúry, budeme deklarovať cenu nižšiu ako je skutočná cena. Ak ešte máte otázky, neváhajte nás kontaktovať. Preprava balíkov vám bude expedovaný do 5 pracovných dní potvrdenie platby. Sme vždy zvoliť dopravu režim na dosah vašej krajine, ktorá jedného rýchlo. Nemôžeme kontrolovať čas dodania, pretože to má na starosti službu tretej strany. Pre našu vzájomnú dôveru, prosím, predložiť spor do 60 dní (v prípade dodania ochrany skončí a vy ste ešte dostali tovar, prosím, predĺžiť čas dodania). Spätnú väzbu, Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, nám dať 5 hviezd. Vaša podpora je pre nás veľmi dôležité. Ak nie ste spokojní s našimi službami, alebo akékoľvek ďalšie otázky, obráťte sa na nás a dať spätnú väzbu. Keď si objednáte u nás, považujeme za budete súhlasiť s tým, aby vyššie uvedené pravidlá. ďakujeme za vašu podporu.

    Štítky: cestujúci notebook, denník vestník, kožené cestovateľov notebook, Lacné cestovateľov notebook, Vysoká Kvalita denník vestník, Čína kožené cestovateľov notebook Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty