Veľkoobchod 24pcs Imitácia Malajský Jade Kameň Šperky, Prstene,Doprava Zdarma

Veľkoobchod 24pcs Imitácia Malajský Jade Kameň Šperky, Prstene,Doprava Zdarma

€8.67
Skladom
w11223

    Veľkosť Balenia: 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
    Hmotnosť Balenia: 0.25kg (0.55lb.)
    Typ Jednotky: veľa (24 ks/lot)
  • Štýl: Trendy
  • Jemné alebo Módne: móda
  • Miesto Pôvodu: Zhejiang, Čína (Pevninská Časť))
  • Krúžky Typ: Snubné Prstene
  • Nastavenie Typu: Kolík Nastavenie
  • Položka Druh: Krúžky
  • Materiál: kov
  • Príležitosti: Angažovanosť
  • Tvar\vzor: Oválne
  • Kovy Typ: Zliatiny Zinku
  • Pohlavie: Unisex

  • Výroba Popis a Dieťa momentku

    Špecifikácie

    1.materiál: zliatina+imitácia jade

    2.veľkosť :16-17-18-19 mm Zmiešané

    3.QTY: 24pcs

    4.Balenie: 24pcs v jednej funkcie opp taška

    Záruka a Vrátenie vrátime položiek na akéhokoľvek dôvodu, ak ste nám správu do 14 dní od dátumu ich prijímať.

    Vrátenie bude dať ak je položka je vrátený v jej pôvodnom stave. Na prijatie položky, vrátime vám okamžite. Pre non-defekt Položka kupujúci požadovať platiť pre obojsmerné prepravné nákladné. Náklady na dopravu a poistenie poplatky nie sú refundovateľné.

    Doprava Politiky zasielame doporučene Letecky, DHL,UPS, FEDEX EMS alebo. Budeme vyberte rýchly a spoľahlivý spôsob pre dodanie. Uložiť na poštovné a safter na dobierku. Medzinárodné Kupujúci vezmite prosím na vedomie:

    1> nie Sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.Tieto poplatky nie sú zahrnuté v položke cena a shippingcost.

    2> sa Prosím Informujte u svojho krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/ nákup. Loď na celom Svete s výnimkou(Taliansko,Francúzsko,Afrika) Dodacia lehota:

    --Letecky:Všeobecne,o 1-2 týždne v ÁZII,Západnej Euro,Severná Amerika.

    --Letecky:Všeobecne,o 2-3 týždne, Južná Amerika,Stredný východ,Východná Euro,Arica. Tovar vám bude dodaný do 24 hodín, akonáhle sa vaša platba overené.Niekedy bude dátum oneskorené kvôli nedostatku.Avšak,budeme vás informovať prostredníctvom e-mailu. Ak si vykonať platbu cez alipay.Máme loď na alipay'saddress LEN.Prosím, uistite sa, že vaša adresa v alipay je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť. Nemáme loď na P. O. Box a APO/francúzskej polynézie adresy.

    Informácie o platbe,Ponúkanie Politiky a Podmienky akceptujeme Alipay & Bankovým Prevodom,a someother platobných metód.PLZ kontaktujte nás pre viac podrobností prostredníctvom e-mailu. Len budeme loď vašej alipay potvrdil adresu. Platba musí byť doručená do 7 dní odo dňa konania dražby. Cenová ponuka je zmluva,PLZ len na nákup, ktorý máte v úmysle platiť ako non-platiteľa bude oznamovať sos a prijímať neplateného položka štrajk. Vyhradzujeme právo na CANCLE ponuky z členov sos s Nulovým/Negatívne/Súkromné spätnú väzbu.Takúto ponuku, kontaktujte nás, prosím, než predkladanie ponúk. Ak uvedené podmienky nie sú schválite,pls donot cenovú ponuku.

    Kontaktujte nás & spätnej väzby z Dôvodu vysokej hlasitosti v spätnej väzby, náš systém je navrhnutý tak, aby opustiť pozitívnu spätnú väzbu pre vás, akonáhle sme dostali pozitívnu spätnú väzbu. Staráme sa o našich vážených zákazníkov, a bude vždy sa snažím pomôcť. Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a čo bude v našich silách vyriešiť problémy. Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor na mieste. Pomôžeme vám vyriešiť problém. Sme appreceate svoju pozitívnu spätnú väzbu.

    ĎAKUJEME, ŽE STE!!

    .

    Štítky: Šperky Prstene, krúžky doprava zadarmo, Krúžok veľkoobchod, Lacné šperky, prstene, Vysoká Kvalita krúžky doprava zadarmo, Čína krúžok veľkoobchodných Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty