10Pcs Ílu Polyméru Fruite Prst Krúžky Pre Deti Kvet Nastaviteľné Snubné Prstene, Pre Deti Darček 10Pcs Ílu Polyméru Fruite Prst Krúžky Pre Deti Kvet Nastaviteľné Snubné Prstene, Pre Deti Darček 10Pcs Ílu Polyméru Fruite Prst Krúžky Pre Deti Kvet Nastaviteľné Snubné Prstene, Pre Deti Darček

10Pcs Ílu Polyméru Fruite Prst Krúžky Pre Deti Kvet Nastaviteľné Snubné Prstene, Pre Deti Darček

€2.46
Skladom
w114544

    Hmotnosť Balenia: 0.03kg (0.07lb.)
    Typ Jednotky: veľa (10 ks/lot)
    Veľkosť Balenia: 10cm x 5cm x 10cm (3.94in x 1.97in x 3.94in)
  • Povrch Šírka: zmiešaný
  • Pohlavie: Dievčatá
  • Príležitosti: Strana
  • Tvar\vzor: Jedlo
  • Číslo Modelu: CJR02
  • Štýl: Roztomilý/Romantický
  • Jemné alebo Módne: móda
  • Položka Druh: Krúžky
  • Nastavenie Typu: Žiadne
  • Kovy Typ: Zliatiny Zinku
  • Materiál: Hlina
  • Krúžky Typ: Svadobné Sety

  • Názov Produktu

    Deti Krúžky

    Materiál

    Ílu polyméru+zliatiny

    Vzor

    Zmiešané náhodne poslať (niektorí neprejavili na obrázku)

    Množstvo

    10pcs

    Veľkosti 15 mm Nastaviteľné

    Prepočet

    1mm=0.0393 palec, 1 palec=25,4 očakávané mm

    Www.goclever.com

    VEĽKOSŤ: Položky môžu byť rozšírené zobraziť detail. Prosím pozrite si záznam pre veľkosť info.

    MNOŽSTVO: fotografia je zástupca item(s), ktoré budete prijímať, a môže alebo nemusí byť presný počet položiek, budete dostávať.

    Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 3 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sa reponsible pre všetky ďalšie colné poplatky,maklérske poplatky,clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel. Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme. Vrátime vám ak vrátite položky do 10 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky. Ponúkame 1-mesiac zadarmo náhradné. Kupujúci môže požadovať náhradu v lehote 10 dní od vášho prevzatia tovaru . Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat. Poskytujeme tiež 12 - mesačnú bezplatnú údržbu. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat. Ak je akákoľvek časť je potrebné vymeniť, kupujúci by tiež malo uhradiť náklady na časti, ktoré majú byť nahradené. Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Uistite sa, že ma pridať do zoznamu obľúbených ! Pozrite sa na moje ďalšie položky !

    Štítky: krúžky pre deti, Prst prsteň, krúžok pre, Lacné krúžky pre deti, Vysoká Kvalita prst prsteň, Čína krúžok pre Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty