Bezdrôtové CCD Zvrátiť Späť Do Fotoaparátu Pre SEAT Exeo SEAT Toledo Parkovacie Kamery špz Svetlo Bezdrôtové CCD Zvrátiť Späť Do Fotoaparátu Pre SEAT Exeo SEAT Toledo Parkovacie Kamery špz Svetlo Bezdrôtové CCD Zvrátiť Späť Do Fotoaparátu Pre SEAT Exeo SEAT Toledo Parkovacie Kamery špz Svetlo

Bezdrôtové CCD Zvrátiť Späť Do Fotoaparátu Pre SEAT Exeo SEAT Toledo Parkovacie Kamery špz Svetlo

€30.09 €23.17
Skladom
w116307

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 18cm x 6cm x 21cm (7.09in x 2.36in x 8.27in)
    Hmotnosť Balenia: 0.3kg (0.66lb.)
  • Dĺžka Video Kábla: 6M
  • Drôt alebo Bezdrôtové: Drôt
  • Typ Alarmu: Poplašné Systémy,Vozidlo Zálohy Fotoaparáty,Príslušenstvo
  • Názov Značky: yeshibation
  • Druh Materiálu: ABS
  • Shell Materiál: Plastové
  • Vodiaca Čiara: Áno
  • Objektív Materiál: Plast + Sklo

  • HD CCD Čip + Nočné Videnie + Vodotesný +170 Široký Uhol Bezdrôtovú Automobilovú parkovacia Kamera / Backup Parkovacia Kamera / Zadnej Kamery, je To nosenie modely : Pre SEAT Leon / Leon4 2006 ~2014

    Pre SEAT Exeo 2008~2015

    Pre SEAT Exeo ST 2008~2015

    Pre SEAT Exeo/ST 4d Sedan 2009~2014

    Pre SEAT Exeo/ST 5d Estate 2009~2014

    Pre SEAT Toledo 5P MK3 2005~2010

    Pre SEAT Toledo NH MK4 2011~2015 Viac komponent obrázky pre referenčné Poznámka: skontrolujte Prosím Cúvaní svetlo strane, než si kúpite a potvrďte veľkosť,vhodné pre vaše auto,pretože Rôzne krajiny auto možno rozdiel.

    Zvláštna Poznámka: Prijímače sú rozdelené do dvoch kategórií: 1) MODEL RCA pre Pripojenie auto displej 2) MODEL AUX pre Pripojenie k prenosný GPS navigačný Pred nákupom sa uistite, musíte prístroj pripojiť prenosný GPS navigácia s alebo bez AV vstup funkcie a rozhrania. Uveďte, aké rozhranie, ak objednávku bez správu, reštaurácia predvolené RCA auta. O preprave Zásielky budú usporiadané do 3 pracovných dní po platbe je prázdny, tak dlho, ako kupujúceho, údaje a dodaciu adresu je potvrdené. Uveďte, prosím, právo psč a platné telefónne číslo, aby sa zabránilo oneskorenie pri preprave. Doprava-spôsoby, ako Sme zvyčajne loď Doprava Zadarmo / Po Registrované Vzduchu Mailand www.planetsport.sk Štandardná Doprava, DHL, EMS, ARAMEX --- je pre Kupujúcich.. Spojených Štátov, Kanady, Austrálie, Ruska a Európy, sú naše hlavné trhu. Spätná väzba Zákazníka uspokojivé je náš konečný cieľ. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím dajte nám 5 hviezdičiek spätnú väzbu. Ak máte problém, alebo otázku, kontaktujte nás, prosím, pred otvoriť spor, alebo ponechanie ľubovoľného typu spätnej väzby. Všetky správy alebo e-maily budú zodpovedané v rámci jedného pracovného dňa. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-odoslať váš e-mail alebo sťažnosti na našu správu.

    Štítky: fotoaparát licencie, doska fotoaparát, špz bezdrôtové kamery, Lacný fotoaparát licencie, Vysoko Kvalitné dosky fotoaparát, Čína špz bezdrôtové kamery Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty