VOXLINK 2 Port USB Nabíjačka 5V 3.4 Rýchle Nabíjanie USB Sieťovej Nabíjačky S Micro USB Kábel Pre Samsung Huawei Inteligentná Nabíjačka Telefónu VOXLINK 2 Port USB Nabíjačka 5V 3.4 Rýchle Nabíjanie USB Sieťovej Nabíjačky S Micro USB Kábel Pre Samsung Huawei Inteligentná Nabíjačka Telefónu VOXLINK 2 Port USB Nabíjačka 5V 3.4 Rýchle Nabíjanie USB Sieťovej Nabíjačky S Micro USB Kábel Pre Samsung Huawei Inteligentná Nabíjačka Telefónu VOXLINK 2 Port USB Nabíjačka 5V 3.4 Rýchle Nabíjanie USB Sieťovej Nabíjačky S Micro USB Kábel Pre Samsung Huawei Inteligentná Nabíjačka Telefónu VOXLINK 2 Port USB Nabíjačka 5V 3.4 Rýchle Nabíjanie USB Sieťovej Nabíjačky S Micro USB Kábel Pre Samsung Huawei Inteligentná Nabíjačka Telefónu VOXLINK 2 Port USB Nabíjačka 5V 3.4 Rýchle Nabíjanie USB Sieťovej Nabíjačky S Micro USB Kábel Pre Samsung Huawei Inteligentná Nabíjačka Telefónu

VOXLINK 2 Port USB Nabíjačka 5V 3.4 Rýchle Nabíjanie USB Sieťovej Nabíjačky S Micro USB Kábel Pre Samsung Huawei Inteligentná Nabíjačka Telefónu

€11.94 €7.16
Skladom
w116525

    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.12kg (0.26lb.)
    Veľkosť Balenia: 16cm x 12cm x 5cm (6.30in x 4.72in x 1.97in)
  • farba: Biela, Čierna
  • Podpora Rýchle Nabíjanie Technológie: No
  • Výstupné Rozhrania: USB
  • Funkcia 4: samsung nabíjačka
  • Zdroj Napájania: USB,A. C. Zdroj
  • Druh: duálne porty usb wall nabíjačku s káblom
  • Názov Značky: VOXLINK
  • Číslo Modelu: CEHC0467
  • Certifikácie Kvality: FCC,CE,RoHS
  • USB Porty: 2
  • Funkcia 3: rýchlo nabíjačka,
  • Funkcia: Telefón nabíjačka
  • Funkcia 2: steny nabíjačky
  • Vstup: AC100-240V 50--60Hz 0.35 A
  • Kompatibilné Značky: Univerzálny
  • Konektor Typu: EÚ, USA, VEĽKÁ BRITÁNIA
  • Výstup: 5V 3.4 rýchle nabíjanie sieťovej nabíjačky
  • USB Port: 2 Porty + Micro USB Kábel
  • Funkcia 1: USB Nabíjačky

  • VOXLINK 2 Port USB Nabíjačka 5V 3.4 Rýchle Nabíjanie USB Sieťovej Nabíjačky S Micro USB Kábel Pre Samsung Huawei Inteligentná Nabíjačka Telefónu

    Funkcie:

    Materiál: ABS + PC ochranu životného prostredia materiál, ohňovzdorné materiály + PCBA rada

    Štruktúra: ohňovzdorné materiály shell materiál + PC (konektor ultrazvuku)

    Program: IC program

    Príkon: AC100-240V 50--60Hz 0.35 A

    Výstup: DC 5V 3.4

    Vzhľad: štýlový na vysoký stupeň! Dual-port USB3.4A výstup, okrem účtovnej núdzové 24 cm predlžovací kábel (micro vyber), aconsiderable počet portov USB možno nabíjať z troch zariadení v rovnakom čase!

    [ Zdôrazňuje ] celkový výstup 3.4, dual port USB zariadenia priradiť rôzne maximálny prúd potrebný na dosiahnutie najrýchlejší ušetria čas nabíjania rýchlosť. vstavaný inteligentný IC ochrany a inteligentná automatická identifikácia IC výstupný prúd, a všetky porty môžu nabíjať akékoľvek zariadenie! Single-port maximálny výkon 2,4 A, čo znamená, že môžete nabíjať s 2.4 tabliet. snap-fit, navíjanie drážky na uľahčenie vstupu poplatok linka, riadne, jednoduchý a veľkorysý dva USB porty rozšíriť pohotovostná linka + + + Inteligentné Rozpoznávanie viacerých ochranu! Intímny, zaistená bezpečnosť nabíjačky!

    [Úvod]

    1.dovezené inteligentná automatická ochrana čip na zaistenie bezpečnosti mobilných zariadení, CE / FCC / certifikácia RoHS, nabíjanie bez obáv.

    2.Zabudovaný inteligentný systém ochrany, aby sa zabránilo preplatok, preťaženiu a skratu, účinnú ochranu mobilných zariadení, bezpečnosti starostí.

    3.Pohotovostná spotreba len štvrtina riadnym univerzálny poplatok. Úspory energie, od ty a ja štart, kúsok po kúsku od začiatku.

    4.oslňujúci modrý LED indikátor nabíjania, nabíjačka ultimate čaro. Zdroj studeného svetla, nie je dotknuté v noci spať.

    štandardné USB výstup, stabilný, bezpečný, kompatibilný s väčšinou inteligentné mobilné zariadenia trhu poplatok.

    5.duálny výstup súčasne až dvoch mobilných zariadení, plnenie pohodlnejšie.

    Poznámka:

    Všetky porty USB, výstup je 3.4, Nie jeden USB port.

    Nabíjanie rýchlosť súvisí s káblom a váš chytrý telefón.

    Balenie obsahuje:

    1 x US/EU/UK Plug 2 Porty USB Wall Nabíjačku S káblom

    1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

    2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

    3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

    1 ) DOPRAVA PO CELOM SVETE . (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

    2 ) Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

    3 ) My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

    4 ) obrázky zobrazené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

    5 ) SLUŽBA TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

    6 ) Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

    7 ) v Dôsledku zásob stav a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

    1 ) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

    2 ) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

    3 ) vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.planetsport.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

    4 ) Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

    1 ) 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

    2 ) Chybné položky SA MUSIA vykazovať a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

    Štítky: USB Sieťovej Nabíjačky, steny nabíjačky, 2 port usb nabíjačky, Lacné usb sieťovej nabíjačky, Vysoká Kvalita sieťovej nabíjačky, Čína 2 port usb nabíjačka Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    • Programist 11 87

      for дошло iic to about 3 week. advise, convenient and pretty cool ....

    • Retnur06

      Fast shipping, high class wall charger

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty