Prenosné Rybársky Prút Pól Raft Mierne Náhradné Tip Laminát Príslušenstvo Nástroje #Q39E# Prenosné Rybársky Prút Pól Raft Mierne Náhradné Tip Laminát Príslušenstvo Nástroje #Q39E# Prenosné Rybársky Prút Pól Raft Mierne Náhradné Tip Laminát Príslušenstvo Nástroje #Q39E# Prenosné Rybársky Prút Pól Raft Mierne Náhradné Tip Laminát Príslušenstvo Nástroje #Q39E# Prenosné Rybársky Prút Pól Raft Mierne Náhradné Tip Laminát Príslušenstvo Nástroje #Q39E# Prenosné Rybársky Prút Pól Raft Mierne Náhradné Tip Laminát Príslušenstvo Nástroje #Q39E#

Prenosné Rybársky Prút Pól Raft Mierne Náhradné Tip Laminát Príslušenstvo Nástroje #Q39E#

€1.73 €1.43
Skladom
w11809

    Veľkosť Balenia: 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
    Hmotnosť Balenia: 0.1kg (0.22lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • Číslo Modelu: Rybolov Náhradné Prút
  • Kategória: Rybolov Náhradné Prút
  • Materiál: Laminát
  • dĺžka: 60cm/85cm/100cm
  • Názov Značky: OOTDTY
  • Tvrdosť: Mäkké
  • Poloha: Ocean Loďou,Rybárčenie, Oceán, Pláž, Rybolov,Tichom Rock Fshing,Jazera,Rieky,Potoka
  • Horný Priemer: Iné

  • Prenosné Rybársky Prút Pól Raft Mierne Náhradné Tip Laminát Príslušenstvo Nástroje

    100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Vlastnosti: Extrémne ľahká a mäkká, prenosné na prepravu Krásny dizajn, vzhľad rybárske pól Super veľké rybárske hmotnosť Vhodná pre všetky vôd Špecifikácia: Materiál: Sklolaminát Dĺžky: 60 cm/85 cm/100 cm Farba: Ako na obrázky zobrazené Množstvo: 1 ks poznámky: 1.Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. 2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme! Balenie obsahuje: 1 x Rybárske Náhradné Tyč (Bez maloobchodného balenia) Zásielky: 1.Budeme posielať položky do 5 dní (okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je dokončená. 2.Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov vo zákazníkov zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. 3.Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, sprostredkovanie feesduties, a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. 4.Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel. Výnosy: 1.Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme. 2.Vrátime vám ak vrátite položky do 7 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. 3. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Pripomienky: 1.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. 2.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

    Štítky: prút pól, Rybársky prút, prenosné rybolov, Lacné rod pól, Kvalitný rybársky prút, Čína prenosné rybárske Dodávateľov.

  • Recenzie (5)

    • Kovacic94

      two different заказывал tip. пришёл поломаны all and ring only one. ordinary packing bag. tube small and could be put.

    • Polina Egorova 9

      306.Где pay 106,78 price single price 200 each? молчите you. one came and took no where and reason oh two noted

    • Tuttifrutti

      1,00 m length ordered, and more 0,85 m and sent and curve. just packed in plastic bag pouch.

    • Irinashhapkva

      доехало 1,5 month. true track, отслеживался not issued by the seller. выходил link seller on regularly. wait and заверял requested, all ok. packed in soft!!!! normal wrap package. marvel as it доехало intact.

    • Luis Michael95

      crooked glued ring, переклеивать to. 100 cm ordered instead of it is 85 cm.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty