UB deti, pre dospelých 2 in1 medzinárodnej Šach a dáma Magnetické dreva skladacia doska pevné chessman šachovej hry UB deti, pre dospelých 2 in1 medzinárodnej Šach a dáma Magnetické dreva skladacia doska pevné chessman šachovej hry UB deti, pre dospelých 2 in1 medzinárodnej Šach a dáma Magnetické dreva skladacia doska pevné chessman šachovej hry UB deti, pre dospelých 2 in1 medzinárodnej Šach a dáma Magnetické dreva skladacia doska pevné chessman šachovej hry UB deti, pre dospelých 2 in1 medzinárodnej Šach a dáma Magnetické dreva skladacia doska pevné chessman šachovej hry

UB deti, pre dospelých 2 in1 medzinárodnej Šach a dáma Magnetické dreva skladacia doska pevné chessman šachovej hry

€26.37
Skladom
w12259

    Hmotnosť Balenia: 0.8kg (1.76lb.)
    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 35cm x 18cm x 7cm (13.78in x 7.09in x 2.76in)
  • Druh: Dáma & Šach
  • Vyučovanie Režim: no
  • Materiál: drevené
  • Či už s magnetickým: Áno
  • balenie: Package
  • Číslo Modelu: U3
  • Vek: >5 Rokov

  • 2 in1 medzinárodnej Šach a dáma nastaviť.

    Otvorte Doska veľkosť: 32 x 32 cm

    Zložiť doska veľkosť: 32X16CM

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ O Poštovného Pre celkové objednávky , budeme loď z vašich objednávok tým, že Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus, Žiadne Sledovanie Informácie, keď to ísť z Číny(má sledovanie informácie, keď ho v Číne) .Pokiaľ Sa Rozhodnete Čína Príspevok Registry Air Mail.Ak nie je možné prijať to, prosím, láskavo zvoliť iný spôsob dopravy. vďaka. Pre celkové objednávky > $6, budeme loď sa vaše objednávky Zadarmo doručenie prostredníctvom Čína Príspevok Registry Air Mail. Pre USA zákazníka, budeme loď z E-paket, s Platnou Sledovacie Číslo zásielky, má sledovanie informácie.

    O platbu

    akceptujeme Alipay,západ únie,TT, všetky hlavné kreditné karty sú aceepted cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

    1. DOPRAVA PO CELOM SVETE .(S výnimkou niektorých krajín, a APO / francúzskej polynézie)

    2.Normálne, vaša objednávka bude spracovaná do 48 hodín po úspešnom zaplatení. budeme loď tovaru k vám, podľa adresu, ktorú ste uviedli vo vašej objednávky na www.planetsport.sk,ak chcete zmeniť adresu, musíte oznámenie nám, akonáhle je to možné. 3.Normálne ,sme sa rozhodli, Čína príspevok air mail ,ale niektoré výrobky sa nemôžu loď ,takže máme právo zmeniť spôsob dopravy. môžeme si vybrať PostNL ,Hongkong post ,Malajzia post ,singapur post ,DHLGlobal mail a tak ďalej .tiež môžeme loď, DHL,EMS.

    4. Všetky cla alebo dovozu dane sú kupujúceho zodpovednosti .Nevieme zaplatiť vlastné povinnosti .s cieľom pomôcť vám získať pozemok s voľným dane alebo nízke daňové cez colné,budeme deklarovať ako "darček" s nižšou hodnotou.

    1.Vaša odozva je extrémne dôležité, aby nás. Prosím kliknite na 5 hviezd v spätnú väzbu, ak máte radi položky a sevice,vďaka.

    2.prosím, kontaktujte nás pred odchodom akékoľvek neagtive spätnú väzbu alebo otvorenie akýkoľvek spor na www.planetsport.sk. Chápeme, nešťastie môžete mať, ak príkaz ísť zle,ale budeme sa snažiť v našich silách, aby vám uspokojujúce výsledky.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Ďakujeme za vašu podporu !

    Štítky: Medzinárodné šach, Šach, hra šach, Lacné medzinárodné šach, Vysoká Kvalita šach hra, Čína hra šach Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Dredd Lox

      Very very nice Chess set. Thank you very much!

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty