4.3 4.3 4.3

4.3" Palcový Pevný Vonkajší Cestovanie Chrániť Prípade Prenosná Taška Kryt Pre 4.3" Garmin TomTom Nuvi Kindle Fire Magellan GPS Navigátor

€8.23 €7.57
Skladom
w12543

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
    Hmotnosť Balenia: 0.5kg (1.10lb.)
  • Dizajn: Obyčajný
  • Názov Značky: ickoy
  • Funkcia: Anti-knock
  • Druh: puzdro
  • Kompatibilné Značky: pre tomtom
  • Funkcie: Nechcete, aby vaše GPS od špiny a blata.
  • Maloobchodnom Balení: No

  • Vlastnosti Produktu: 4.3" Čierne Tvrdé Ochranné Puzdro Puzdro

    Veľkosť: 9*12.5*3 cm Zips Dizajn, Jednoduché použitie Oka vrecku pre skladovanie batérií, káblov Povrch je veľmi hladký, dotyk je veľmi pohodlné, ponechajte zariadenie v bezpečí a chránené s našimi premium EVA zips prípade. Chrániť vaše Gps z Prachu, Odtlačky prstov, preliačiny , poškriabaním a Nárazmi Ľahko dopravy a chrániť vaše GPS, aby to ako-nové stave. Skvelé pre nosenie na dlhé vzdialenosti výlety na ochranu proti kvapky alebo hrboľaté ceste Vyrobené, aby sa zmestili vaše Gps Navigátor ,Mp3, Mp4 Bezpečné Ľahké a trvanlivé tvrdé veci zahŕňa ozdobná šnúrka na uniforme Package Zahrnuté 1*GPS TAŠKA 1pcs

    DOPRAVA

    Máme loď v dvoch podniky deň.

    Spojené Štáty balíčky budú odoslané prostredníctvom ePacket Prvej Triedy Mail, a my vám poskytneme zadarmo a sledovať poštovného pre väčšinu NÁS objednávky s výnimkou niektorých nízkou hodnotou položky.

    Iných medzinárodných balíkov budú odoslané prostredníctvom Čína Príspevok First Class International Mail. Väčšina balík bude sledovať, ale niektoré budú sledovať, keď balíky, ktoré sú v Číne, ale bez sledovania informácie môžu byť poskytnuté raz položky opustiť Čínu.

    Väčšina balíky bude doručený do 2 týždňov, ale môže to trvať tak dlho, ako 6 týždňov pre internatinoal balíky, ktoré má byť dodané. Od poisťovne od nás požaduje čakať 50 dní, aby sme vám mohli oznámiť balík stratu, vyžadujeme od našich zákazníkov čakať rovnaký počet dní.

    Prečítajte si viac informácií v hornej časti za prepravné poplatky.

    Spätná VÄZBA

    Mohli by sme oceniť 5-hviezdičkový pozitívna spätná väzba, hodnotenie a sľubujú rovnaký v vráti! Ak by ste sa cítili, že vaše produkty nie si zaslúži 5 hviezdičiek v jednej alebo viacerých kategórií, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom negatívne (1,2 alebo 3-hviezdičkový) spätná väzba. Vynaložíme maximálne úsilie, aby zabezpečili 100% satisfiction.

    VEĽKOOBCHOD POLITIKY

    Ak hľadáte pre hromadné nákupy,môžeme poskytnúť wholesales cena pre vás.Kontaktujte nás, ak máte záujem.

    Štítky: taška držiak, kryt bling, taška pero, Lacné taška držiak, Vysoko Kvalitný kryt bling, Čína taška pero Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Bezmen Ilya

      all right, thank you

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty