Simulácia Akváriových Rastlín Ornament Zelená Plastové Vodné Rastliny Akvárium Dekor Simulácia Akváriových Rastlín Ornament Zelená Plastové Vodné Rastliny Akvárium Dekor Simulácia Akváriových Rastlín Ornament Zelená Plastové Vodné Rastliny Akvárium Dekor

Simulácia Akváriových Rastlín Ornament Zelená Plastové Vodné Rastliny Akvárium Dekor

€1.34 €1.05
Skladom
w12966

    Veľkosť Balenia: 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)
    Hmotnosť Balenia: 0.055kg (0.12lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • Číslo Modelu: 2S9425
  • Plaz Dekorácie Typ: Rastliny
  • Názov Značky: Poďme Pet

  • Popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Typ: Simulácia Akvarijné Rastliny Ornament Materiál: Plastové a Keramické Farba: Zelená (Ako na obrázku) Veľkosť: (Ako na obrázku) 12*11*6typ/4.72*4.33*2.36 palcov PVC šetrné k životnému prostrediu materiál nebude mať vplyv na kvalitu vody, netoxický a bez zápachu. Navrhnuté s vážený base, tak, aby mohli stáť pevne v nádrži. Keramické base majú dobrú stabilitu a šetrné k životnému prostrediu. Sú absolútne bezpečné pre ryby, nebudú bolieť, rot alebo spôsobiť morských rias problémy. Bez akejkoľvek požiadavky na osvetlenie a oxid uhličitý. Krásny simulačné vodné rastliny môžete ozdobiť akvárium, vyzerá krásne a módne. Ponúka krásne dekorácie pre vaše akvárium, tiež je výborný úkryt pre ryby, ktorá dodáva extra zábavné hrať. Množstvo:1PC(Bez maloobchodného balenia) Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme, že ste!! Porovnať detail veľkosti s vy, prosím, dovoľte 1-4CM sa líši vzhľadom na ručné meranie, vďaka!

    Štítky: dekoratívne dekoratívne, dekorácie akvárium, dekor akvárium ozdoby, Lacné dekoratívne dekoratívne, Vysoko Kvalitné dekorácie akvárium, Čína dekor akvárium ozdoby Dodávateľov.

  • Recenzie (3)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty