Dieťa Háčkovanie Kôň Klobúk dieťa Foto Prop Háčkované Čiapky Pre Deti, Novorodencov Klobúky, Batoľa Kôň Klobúk NB-6Years Dieťa Háčkovanie Kôň Klobúk dieťa Foto Prop Háčkované Čiapky Pre Deti, Novorodencov Klobúky, Batoľa Kôň Klobúk NB-6Years Dieťa Háčkovanie Kôň Klobúk dieťa Foto Prop Háčkované Čiapky Pre Deti, Novorodencov Klobúky, Batoľa Kôň Klobúk NB-6Years Dieťa Háčkovanie Kôň Klobúk dieťa Foto Prop Háčkované Čiapky Pre Deti, Novorodencov Klobúky, Batoľa Kôň Klobúk NB-6Years

Dieťa Háčkovanie Kôň Klobúk dieťa Foto Prop Háčkované Čiapky Pre Deti, Novorodencov Klobúky, Batoľa Kôň Klobúk NB-6Years

€9.89 €7.05
Skladom
w13096

    Veľkosť Balenia: 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
    Hmotnosť Balenia: 0.15kg (0.33lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • Popruh Typ: Nastaviteľné
  • Číslo Modelu: 001
  • Vzor Typ: Karikatúra
  • Materiál: Bavlna
  • Veľkosť: S, M, L, XL
  • Pohlavie: Dieťa Dievčatá
  • Oddelenie Meno: Baby
  • Názov Značky: PUMBAA OŠÍPANÝCH
  • Dieťa Veku: 13-18 mesiacov 7-9 mesiacov,0-3 mesiace,4-6 mesiacov,19-24 mesiacov 10-12 mesiacov

  • Viac Vzorov, Viac Možností

    Ručne Háčkované Čiapky vyrobené so 100% bavlnená priadza. Každý návrh bude vyzerať roztomilo s akékoľvek oblečenie v každom ročnom období.

    Veľmi dobrá kvalita. 100% ručne vyrábané, 100% bavlna. Materiál: bavlna

    Veľkosť: novorodenec,S, M, L.

    POZNÁMKA:34-36cm, 0-3month dieťa

    S:44-46 cm, vhodné pre 6-12M dieťa

    M:46 cm-48 cm, vhodné pre 12-36M dieťa

    L:48-51 cm, vhodné pre 3-8years dieťa

    XL:53-55CM Teenagerov a dospelých,- je Potrebné pridať $1 každý klobúk

    Pre rôzne merania menthod, číslo môže mať nejaký malý rozdiel.

    Vlastné Návrhy Akceptované !!!!

    Návod na údržbu: ručné pranie v studenej vode & ležal na suchu.

    Farby sa môže mierne líšiť vzhľadom na farbenie veľa & jednotlivca počítač, monitor výstup.

    sme radi, že ponuku všetkých našich zákazníkov náhrady (okrem pôvodného poštovné platené) alebo výmeny na položky vrátené v lehote 10 dní od doručenia.

    Vezmite prosím na vedomie, že všetky výrobky musí byť vrátený nepoužitý, v pôvodnom obale. Odporúčame vám použiť nadväznosť spôsob prepravy ako sme nemôže niesť zodpovednosť vidia stratu položky.

    Vráti a náhrady sú obvykle spracované do 24 až 48 hod od prevzatia tovaru.

    DÔLEŽITÉ: Ak ste návrate položky, prosím, označte balík za "VRÁTENÝ TOVAR" alebo "DAR" a vyhlásiť o 15-20 USD hodnoty pre parcely. Poštovné a Podpis veľkú starostlivosť v balení každá položka na zaistenie bezpečnej prepravy do vás. Sme skontrolujte každú položku, kým sme ho zabaľte. Preto, pls skontrolovať balík predtým, než sa prihlásite na to, či to je nefunkčné alebo poškodené, môžete vyhotoviť záznam s dopravcom. Na rovnaký čas, môžete nasnímať fotografiu a poslať budeme riešiť problém pre vás na prvý raz. Colné je kupujúceho zodpovednosť za žiadne cla poplatky, ktoré môžu byť spoplatnené pri dodaní. Ako dovozné clo bude účtované závisí od každej krajine je zvyk politiky.

    Ak sú položky zadržaný Colnými po zásielka bola ľavej predávajúceho krajiny, kupujúci zodpovedá za odbavenie zadržaného položky. Spätná väzba veríme, oceniť a hodnotu vás ako zákazníka a dúfam, že sa vám bude zanechať pozitívny podrobné hodnotenie predajcu keď dostanete vás položky. V prípade, že budete cítiť, ako by ste mať problém s vašou objednávkou, prosím, dajte nám šancu, aby sa situácia "právo" pred zverejnením negatívna spätná väzba. Dodávateľ Sľub Vráti:

    Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim každý zákazník najlepšie, čo máme .Vrátime vám položiek vrátená do 7 dní od ich doručenia, z akéhokoľvek dôvodu. Vrátenie peňazí sa bude venovať, ak položky sú vrátené v pôvodnom stave.Tovar, ktorý je poškodený alebo chýbajúce súčasti je nevratný.Kupujúci sú zodpovední za návrat poštovné správne balenie.Na prijímanie položiek, vrátime vám okamžite.

    Záruka A Údržba:

    Ponúkame 1 mesiac výmena a 12 mesiacov údržba záruky. Položky možné nahradiť v priebehu prvého mesiaca alebo udržiavané pre prvý rok.***** Kupujúci je zodpovedný len za návrat poštovné poplatky za záruka položky.(Vo väčšine prípadov, kupujúci bude mať vrátiť problém komponenty skôr ako celý balík.). Pred vrátením položiek, prosím, uistite sa, že ste si naše (predávajúci?s) spiatočnú adresu a napísať ?darček? na dodanie detail listu. Prosím, použite pravidelné poštové služby a pošlite nám sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

    Štítky: dieťa háčkovanie, foto rekvizity háčkovanie, klobúk dieťa, Lacné baby háčkovanie, Vysoko Kvalitné fotografie rekvizity háčkovanie, Čína klobúk dieťa Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • JRRichardson86

      super cute girl's ravie... thanks

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty