RFI321-193 Mix Farieb Dot tvary kolo Lesk na nechty umenie ,nechtov gél,make-up a DIY dekorácie RFI321-193 Mix Farieb Dot tvary kolo Lesk na nechty umenie ,nechtov gél,make-up a DIY dekorácie RFI321-193 Mix Farieb Dot tvary kolo Lesk na nechty umenie ,nechtov gél,make-up a DIY dekorácie RFI321-193 Mix Farieb Dot tvary kolo Lesk na nechty umenie ,nechtov gél,make-up a DIY dekorácie RFI321-193 Mix Farieb Dot tvary kolo Lesk na nechty umenie ,nechtov gél,make-up a DIY dekorácie RFI321-193 Mix Farieb Dot tvary kolo Lesk na nechty umenie ,nechtov gél,make-up a DIY dekorácie

RFI321-193 Mix Farieb Dot tvary kolo Lesk na nechty umenie ,nechtov gél,make-up a DIY dekorácie

€8.13
Skladom
w13962

    Veľkosť Balenia: 16cm x 12cm x 2cm (6.30in x 4.72in x 0.79in)
    Typ Jednotky: Taška
    Hmotnosť Balenia: 0.4kg (0.88lb.)
  • Číslo Modelu: RFI321-193
  • Množstvo: 1
  • farba: 50g, 200g
  • NET WT: 50G/200G
  • Materiál: PET
  • Položka Druh: Na Nechty, Glitter

  • RFI321-193 Mix Farieb Dot tvary kolo Lesk na nechty umenie ,nechtov gél,make-up a DIY dekorácie

    -Položka : Lesk Flitre

    -Lesk Tvar : Okrúhle Tvary Bodka

    -Lesk Veľkosť: Mix veľkosť

    -Lesk Farba : Ako obrázky

    ( Poznámka: Drahí, fotografia zobrazuje farby: "účinok nemožno plne reflexná, prosím, pochopenie)

    -Lesk Balenie a N. W. t : Spoľahlivé Polyester Taška a kartónu

    Tam sú 50g a 200g dva druhy balenia je k dispozícii,rôzne balenia cena je iný ,prosím, láskavo vybrať práve ten, ktorý potrebujete.

    Drahí,ak budete potrebovať ďalšie gramov alebo inej farby,prosím, láskavo dajte nám vedieť vašim každú požiadavku ,takmer všetky lesk by ste mohli nájsť od našej spoločnosti,dáme vám odpoveď do 24 hodín!

    Produkt Obrázka:

    Pre Veľkoodberateľov :

    -Veľký lesk, aby Vzorka : k Dispozícii sú Vzorky zadarmo, Kupujúci je zodpovedný za expresný príplatok

    -Veľké, aby MIN: 3KGS (Môže zmiešané všetky lesk farby ,tvary a veľkosti)

    Budete mať veľmi atraktívnu cenu pre Veľké objednávky.Vitajte, kontaktujte nás.Mohli by sme prijať T/T,Western Union ,Paypal a iné . Poď ,cantact nás ,jednu minútu času ušetríte veľa peňazí a nájsť spokojní dodávateľa . O(∩_∩)O~

    Lesk Použitie :

    O zásielke:

    1. Zvyčajne doprava zadarmo sme sa budú odoslané Čína Príspevok Air Mail Do 48 hodín (nemusia zahŕňať víkendy a sviatky) po platba potvrdená . Genarally,tovar dorazí na yourside okolo 15-45 deň .ak nechcete čakať,môžete vybrať iné prepravné spôsobom. Niekedy,pre niektoré resons,možno bude tovar dodaný a prídu vám trochu neskoro.Prajeme vám môže porozumieť. Alebo ak potrebujete ďalšie rýchle dodanie,len láskavo kontaktujte nás. Pre všetkých nákupov na $100 a nad jeden-čas,objednávky bude dodaný prostredníctvom viac fast express zadarmo .

    2. Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je zhodné so vašu skutočnú adresu pred podaním objednávky. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresy. Poplatok bude potrebné odoslať položku späť.

    3 .Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou.

    O Návrat Policys:

    Budeme sa snažiť v našich silách, aby spĺňal vaše požiadavky a surpply najlepšie služby.Ak nie ste spokojní s tovarom ste si objednali,vráťte ho do troch pracovných dní.Ste prosím zodpovedný za dodanie platba a strata a poškodenie tovaru.(Sme nie je zodpovedná za oba)

    O Spätnej Väzby:

    Drahí ,my sa snažíme robiť 100% spokojnosť zákazníka,ak sa vám páčia naše produkty ,prosím, láskavo nechajte vašu spätnú väzbu pre iných zákazníkov, referencie. Ak nie ste spokojní s našimi položky, ktoré si dostal,pls, dajte nám šancu vyriešiť problém pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo otvoriť dis dať. My sa budeme snažiť pre vás,veľmi pekne ďakujem za vašu podporu !

    Štítky: kolo lesk, lesk na nechty, lesk lesk, Lacné kolo lesk, Vysoko Kvalitný lesk na nechty, Čína lesk lesk Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Borisazarhin

      very nice

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty