Black 4 string 4/4 Elektrické Husle Tichý Vyzdvihnutie Jemných tónov Pevné wood3# položka je farba môžete vybrať farbu Black 4 string 4/4 Elektrické Husle Tichý Vyzdvihnutie Jemných tónov Pevné wood3# položka je farba môžete vybrať farbu Black 4 string 4/4 Elektrické Husle Tichý Vyzdvihnutie Jemných tónov Pevné wood3# položka je farba môžete vybrať farbu Black 4 string 4/4 Elektrické Husle Tichý Vyzdvihnutie Jemných tónov Pevné wood3# položka je farba môžete vybrať farbu Black 4 string 4/4 Elektrické Husle Tichý Vyzdvihnutie Jemných tónov Pevné wood3# položka je farba môžete vybrať farbu Black 4 string 4/4 Elektrické Husle Tichý Vyzdvihnutie Jemných tónov Pevné wood3# položka je farba môžete vybrať farbu

Black 4 string 4/4 Elektrické Husle Tichý Vyzdvihnutie Jemných tónov Pevné wood3# položka je farba môžete vybrať farbu

€73.36 €69.69
Skladom
w14362

    Veľkosť Balenia: 60cm x 20cm x 20cm (23.62in x 7.87in x 7.87in)
    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 3.0kg (6.61lb.)
  • Názov Značky: yinfente
  • Tvár Materiál: tvrdé drevo
  • Tailpiece Materiál: ebonw
  • Luk Materiál: Brazília Dreva
  • Zadné A Bočné Materiál: tvrdé drevo
  • Veľkosť: 4/4
  • Top Materiál: masívneho dreva
  • Číslo Modelu: 4/4
  • Hmatníkom Materiál: Eben

  • Popis:

    POZNÁMKA : položka je len jeden kus husle.Ale si môžete vybrať, ako farby husle . Ak nie ste si vybrať, kedy sa budete platiť za to ,budem náhodné loď husle pre vás v nich .

    1.Najdôležitejšie z Mojich elektrické husle Je Mocný a Profesionálny zvuk. Vhodné pre profesionálnych Hráčov hrať to.

    2. Po skúške mnoho elektrické husle vyzdvihnúť. Nájsť tie najlepšie z nich. A ja som najať Odborníkov Na zlepšenie je vždy. To sa stáva veľmi profesionálne. To sa môže porovnávať s Slávny elektrické vyzdvihnúť. To vyrábať Mocný zvuk a Veľmi stabilný vo väčšine situácií. 3. Mnoho Zákazníkov používať moje husle vyhrať Súťaž ,Alebo sa osobné alebo profesionálne hudba nahrávanie atď. 4. Ručne Vyrezávané Masívneho Dreva Konštrukcie. 5. Krásne A Hand-made Dokončiť. 6. Kvalitný Elektrický Systém, Produkovať Pekný zvuk 7. Eben Hmatníkom a Kolíkov,Masívneho dreva Bradou Zvyšok, Pekné, kvalitné odolné Tailpiece. Malý jack (1/8") )Tichý Elektrický Systém Obsahovať : 1. Tichý Elektrický Systém Napájaný 9 V batériu 2. 1/4" 1/8 " Jack kábla môžete pripojiť k najpopulárnejších AMP, 3. Môžete pripojiť Slúchadlá . Môžete hrať s slúchadlá. 4. Pro-Delux Odolné Plyšové Linajkované Nylon Pokrytý Tvrdé púzdro s Batoh Popruhy a Vrecká na Zips, 5. Eben Frogged Lúk S perleť Vložkou a Nebielený Skutočné mongolskej Vlásie 6. Pekný Kvality Kolofónie Tortu. 7. Slúchadlá, AUX kábel a 9V Alkalické Batérie Veľký Jack (1/4"), Elektrické Systému Patria : 1. 1/4" Jack kábla môžete pripojiť k najpopulárnejších AMP, 2. Pro-Delux Odolné Plyšové Linajkované Nylon Pokrytý Tvrdé púzdro s Batoh Popruhy a Vrecká na Zips, 3. Eben Frogged Lúk S perleť Vložkou a Nebielený Skutočné mongolskej Vlásie 4. Pekný Kvality Kolofónie Tortu. 5. Veľký Jack elektrický systém napájaný AMP obraz je nasledovné časti, ktoré prídu s husle. Veľký jack systém nemajú slúchadlá a batérie vďaka.

    Č . 2

    Budeme loď položky ako dar a uviesť tovaru hodnota je nízka USD. Možno budete musieť zaplatiť malý alebo žiadny zaplatiť clo. Je však nevyhnutné, alebo vlastné otvorí balíček a preceniť na gitaru. Máme dostatok skúseností, aby vám pomôžu získať gitara bezpečne.

    Doprava

    To normlly nás berie 1-7 dní, aby sa položky, ktoré budete platiť pripravené na odoslanie po vaša platba potvrdená .com.

    Vo všeobecnosti sme použite EMS pre zásielky z dôvodu nižších nákladov a lepšie služby.

    To zvyčajne trvá asi 5-8 dní pre EMS dodať položky. Potom môžete dostať položky po vypočutí klopať na vaše dvere.

    Sme radi kombinujú poštovného pre položky zaplatené v jednej platby. Sadzby za zásielky, ktoré budú založené na kombinácii hmotnosť položiek a vašu polohu.

    Sme veľmi profesionálne a opatrný, balenie, aby položky bezpečné počas prepravy.

    Po Predaji Služby Zákazníkom

    Naše 100% záruka spokojnosti umožňuje kúpiť s dôverou!

    Položky, ktoré sú VYROBENÉ V ČÍNE. Oni sú tie, ktoré niektorí z vás hľadajú, ale sú dobré a DOBRE stojí za peniaze, ktoré platíte.

    V vzácny prípad katakomby chybné položky, prosím, uistite sa, obráťte sa na nás prvý a poďme zistiť, dobrý spôsob, ako to vyriešiť.

    **neváhajte ma, ak máte nejaké otázky**

    Ďakujeme, že ste a šťastný ponúkania cien

    Prosím, navštívte náš obchod pre Ďalšie SKVELÉ ponuky a Položky!

    Štítky: elektrické husle, tiché husle, elektrické husle reťazce, Lacné elektrické husle, Vysoko Kvalitné husle tichý, Čína elektrické husle reťazce Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Ku Ku5 5 5

      good transaction

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty