2017 Jeseň A v Zime vysoko elastická vysoký pás sexy hip faux kožené legíny udržať v teple pridať velvet all-zápas PU legíny 8126 2017 Jeseň A v Zime vysoko elastická vysoký pás sexy hip faux kožené legíny udržať v teple pridať velvet all-zápas PU legíny 8126 2017 Jeseň A v Zime vysoko elastická vysoký pás sexy hip faux kožené legíny udržať v teple pridať velvet all-zápas PU legíny 8126 2017 Jeseň A v Zime vysoko elastická vysoký pás sexy hip faux kožené legíny udržať v teple pridať velvet all-zápas PU legíny 8126 2017 Jeseň A v Zime vysoko elastická vysoký pás sexy hip faux kožené legíny udržať v teple pridať velvet all-zápas PU legíny 8126 2017 Jeseň A v Zime vysoko elastická vysoký pás sexy hip faux kožené legíny udržať v teple pridať velvet all-zápas PU legíny 8126

2017 Jeseň A v Zime vysoko elastická vysoký pás sexy hip faux kožené legíny udržať v teple pridať velvet all-zápas PU legíny 8126

€28.85 €25.96
Skladom
w14569

    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.65kg (1.43lb.)
    Veľkosť Balenia: 40cm x 25cm x 10cm (15.75in x 9.84in x 3.94in)
  • Číslo Modelu: Osem tisíc sto dvadsať šesť
  • Vzor Typ: Pevné
  • Hrúbka: Hrubé
  • Materiál: Faux Kožené,Spandex,Bavlna
  • Názov Značky: kuleiha
  • Veľkosť: 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
  • Pás Typu: Vysoká
  • dĺžka: Ankle-Length
  • Štýl: Office Lady
  • Textílie Typ: Broadcloth
  • Pohlavie: Ženy
  • Položka Druh: Legíny

  • Prosím zanechať odkaz na nás,ak máte špeciálnu požiadavku na farbu!

    O Dopravu

    1.Príprava Čas: potrebujeme 3-7 pracovných dní na prípravu vašej objednávky v dôsledku početných objednávky každý deň.

    2.Uistite sa, že poskytnete správne dodacia adresa a telefón. Všetky položky, ktoré budú dodávané iba na dodacia adresa, ktoré ste poskytli vy.

    O Spätnú Väzbu

    1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd.S dlhými pozitívnu spätnú väzbu a kupujúceho ukázať, dáme vám $1 alebo darček. Sme tiež radi, ak môžete zdieľať naše položiek na SNS a facebook, dať svoj screenshot k nám, dáme vám $1 príliš.

    2.Ak máte akékoľvek problémy s našimi výrobkami alebo službami, prosím neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

    Vážený zákazník,

    Vitajte v našom obchode! Veríme, že len dobré veci, ktoré môžete urobiť život krajší,to je dôvod, prečo ponúkame výrobku-----obchod predáva iba high-end kvalitu módne oblečenie.Štýl naša sú najpopulárnejšie produkty.Spolupracujeme s viacerými veľké fabriky, ktoré sú OEM(original equipment výroba)tovární mnohých svetových top slávnych značiek,takže môžeme poskytnúť vám výrobky najvyššej kvality na väčšine prijateľnú cenu.

    O CENE:

    Máme len jednu cenu,a naše produkty sú veľmi dobré ceny.

    O APLIKÁCII FOTOGRAFIE:

    Sme všetky položky sú skutočné, streľba;Na technológie, displej,ľahké, environmentálnych dôvodov môže

    mierne odchýlky jav, prosím, v druhu prednosť.

    O PODOBNÉ PRODUKTY:

    Prosím, nenechajte sa zmiasť, podobné produkty (využiť aj naše fotografie)s oveľa nižšiu cenu,

    to môže len"vzhľad rovnaký štýl",ale tkaniny a pracovného sú úplne odlišné.Ako my všetci

    vedieť nižšiu cenu,nižšiu kvalitu,a zistíme, nie predať blbosť,venujte prosím pozornosť na identifikáciu.

    Pred zakúpením novej položky,skúste spýtajte sa sami seba na otázky:Má dievča ako som ja, kto pracuje veľmi tvrdo každodenné si zaslúžia lepší výber?

    Môžeme povedať---ÁNO,zaslúžite lepšie!

    Zvoľte si, prosím, starostlivo veľkosť (Oblečenie veľkosti je Čínsky veľkosť).Tabuľka veľkostí:pre technológiu rezania a meracia technika je iný,môže to byť 1-3 cm chyba,rozmery sú len pre referenčné účely,v druhu prednosť.

    Umývanie poznámka:Iba chemické Čistenie.Nízke teploty horúcej pary.

    Štítky: kožené legíny, faux kožené legíny, pu legíny, Lacné kožené legíny, Vysoká Kvalita faux kožené legíny, Čína pu legíny Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty