Pre samsung galaxy A3 A5 A7 A8 fisheye makro široký uhol 3 v 1 univerzálny klip mobilný telefón, fotoaparát, objektívy Pre samsung galaxy A3 A5 A7 A8 fisheye makro široký uhol 3 v 1 univerzálny klip mobilný telefón, fotoaparát, objektívy Pre samsung galaxy A3 A5 A7 A8 fisheye makro široký uhol 3 v 1 univerzálny klip mobilný telefón, fotoaparát, objektívy Pre samsung galaxy A3 A5 A7 A8 fisheye makro široký uhol 3 v 1 univerzálny klip mobilný telefón, fotoaparát, objektívy Pre samsung galaxy A3 A5 A7 A8 fisheye makro široký uhol 3 v 1 univerzálny klip mobilný telefón, fotoaparát, objektívy Pre samsung galaxy A3 A5 A7 A8 fisheye makro široký uhol 3 v 1 univerzálny klip mobilný telefón, fotoaparát, objektívy

Pre samsung galaxy A3 A5 A7 A8 fisheye makro široký uhol 3 v 1 univerzálny klip mobilný telefón, fotoaparát, objektívy

€4.11 €2.88
Skladom
w16141

    Hmotnosť Balenia: 0.1kg (0.22lb.)
    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 12cm x 7cm x 5cm (4.72in x 2.76in x 1.97in)
  • Remeslá: matný objektív na telefón
  • Širokouhlý Objektív: 1PCS
  • Kompatibilné Značky: Palm,Samsung,Panasonic,Motorola,Sony-Ericsson,Apple iphone,Nokia,Toshiba,LG
  • Tvar: Kolo
  • lentes farba: black red gold silver blue
  • Šošovky: 3 v 1
  • lente materiál: kov+sklo mobilný telefón šošovky
  • Názov Značky: OCEANSIDE
  • Makro Objektív: 1PCS
  • Fotoaparát Telefónu Druh: Širokouhlý Len
  • fisheye objektív: 1PCS
  • Číslo Modelu: objektív na telefón

  • Upozornenie!!! Zdarma spôsobom( Chian Post Obyčajný Malý balík plus ) nemôže byť sledované a zvyčajne príde na 15-50 dní. Ak potrebujete Sledovacie číslo,Plz vybrať "Čína Príspevok Registrované Air Mail" Alebo "Russion Vzduchu". Ale to vás bude stáť viac peňazí pre lodnú dopravu. Plz neotvárajte sporu Pred objednávky posielať 60days.Po 60 dňoch minulých, Ak ešte nebola doručená, kontaktujte nás.zabezpečíme odoslať ste iný balík, alebo sa vám vrátenie! Funkcie: To je 3 v 1 malý klip-na odnímateľný jelly objektív pre mobilné telefóny a digitálne fotoaparáty. S týmto Mobilným Ryby Očné Šošovky, môžete vidieť obraz s rozmedzí 180 stupňov sprava doľava v telefóne. S makro objektív môže byť prijaté obraz o malý objekt jasne v detailoch. Širokouhlý objektív je vhodný pri fotografovaní veľké rozsahy, ako skupina ľudí, budov a krajiny. Môžete sa tešiť nereálne rybie oko svete obrazov.

    Univerzálny odnímateľný svorka dizajn, práca na väčšinu typov mobilných telefónov, ktoré ich objektívy fotoaparátov nie sú väčšie ako 13mm priemer. Vhodný pre väčšinu mobilných telefónov, jednoduché a pohodlné ovládanie. To sa môže vzťahovať na iPhone, HTC, Samsung, chytrý telefón, iPad, Tablet PC, Notebooky a tak ďalej . Môžete použiť tento objektív, aby ste ľahko užite si fotografie a nájsť okamžité krásy sveta.

    Objektív zahŕňajú: Makro objektív môže trvať jasné fotografií malých objektov. Širokouhlý objektív môže strieľať väčší rozsah scenérie. 180°scény môže byť zachytený Fisheye objektív, ktorý môže nechať si môžete vychutnať hry unreal svete. Upozornenie: Pri použití Micro Ľan, naznačujú, vedenie 1-2 cm vzdialenosť od vášho objektu, aby sa viac jasné obrázky. Micro Len a Široký Uhol Ľan sú pripojené spoločne, zatiaľ čo vy ich prijímať. Farba: Máme 6 farby na výber: Čierna , Modrá , Strieborná , Červená , Zlatá , Fialová . Pošleme na náhodnú farbu ak nie je správa doľava .

    Package : 1 x Klip 1 x Makro Objektív 1 x Rybie Oko Objektívu 1 x Mikrovlákna Taška 1 x širokouhlý Objektív 1 x maloobchodné pacakge 2 x Kryt Objektívu

    Platby --------------------------------------------------------------------------------

    V súčasnosti môžete platiť pomocou Boleto,Visa,MasterCard,QIWI,Westion Únie,debetná karta Maestro,WebMoney a banka pre trans .Viac možností platby budú k dispozícii na www.planetsport.sk v budúcnosti.

    RUSKÝ kupujúci plz zanechajte nám vaše celé meno,ktoré je veľmi dôležité.Vďaka!

    Doprava --------------------------------------------------------------------------------

    1.Máme loď na wordwild,pomocou nižšie spôsob doručovania Poštových služieb: Čína príspevok vzduchu mial,EMA,ePacketChina ; Obchodné Express doručenia: UPS,DHL, Špeciálne linky poskytované platforma: MP-POZEMKY PICKUP,ruský Vzduchu Plz oznámenie, že Čína príspevok riadneho alebo čína príspevok vzduchu mial je bez sledovacie číslo.Ak potrebujete sledovacie číslo,Plz vybrať iné prepravné cesty! 2.Plz oznámenie nebudeme zodpovední za ciel.Tam môže byť ciel v dôsledku niektorých Colnej politiky.Akonáhle sa to stalo,plz do colné odbavenie sami.

    Doprava Politiky -------------------------------------------------------------------------

    Spätná väzba---------------------------------------------------------------------------- Plz cheack balíček a položku pozorne, a uistite sa, že nie je problém skôr, ako sa prihlásite na Balík ; Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní s nákupom,pllz neváhajte con tace najprv nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme rsolve problém uspokojiť vás. Ak žiadny problém,plz dajte nám 5 štart postive spätnú väzbu

    Štítky: fisheye makro, široký uhol, 3 v 1, Lacné fisheye makro, Vysoko Kvalitné širokouhlé, Čína 3 v 1 Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty