DC 12v nepremokavé nočné videnie ir spredu zadnú stranu autobusu záložný fotoaparát pre Autobus, Kamión Van s 600tvl doprava zadarmo DC 12v nepremokavé nočné videnie ir spredu zadnú stranu autobusu záložný fotoaparát pre Autobus, Kamión Van s 600tvl doprava zadarmo DC 12v nepremokavé nočné videnie ir spredu zadnú stranu autobusu záložný fotoaparát pre Autobus, Kamión Van s 600tvl doprava zadarmo DC 12v nepremokavé nočné videnie ir spredu zadnú stranu autobusu záložný fotoaparát pre Autobus, Kamión Van s 600tvl doprava zadarmo DC 12v nepremokavé nočné videnie ir spredu zadnú stranu autobusu záložný fotoaparát pre Autobus, Kamión Van s 600tvl doprava zadarmo

DC 12v nepremokavé nočné videnie ir spredu zadnú stranu autobusu záložný fotoaparát pre Autobus, Kamión Van s 600tvl doprava zadarmo

€23.07
Skladom
w18346

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
    Hmotnosť Balenia: 0.35kg (0.77lb.)
  • Napätie: DC 12V
  • Pripojenie: Letecká interface/BNC interface/AV rozhranie opitonal
  • Typ Alarmu: Vozidlo Zálohy Fotoaparáty,Príslušenstvo
  • Druh: Parkovacia Kamera
  • Nepremokavé funkcia: Áno
  • Čip: Pôvodný
  • Objektív Materiál: Plast + Sklo
  • Drôt alebo Bezdrôtové: Drôt
  • Názov Značky: GISION
  • IČ Funkciu,: Áno
  • Vodiaca Čiara: Áno
  • Farba Meno: 600tvl AV, 600TVL 4 PIN, 600TVL BNC
  • Model: ZX-735
  • funkciou nočného videnia: Áno

  • DC 12V Nepremokavé Nočné Videnie IR Spredu Zadnú Stranu Autobusu Záložný Fotoaparát Pre Autobus, Kamión Van S 600tvl Doprava Zadarmo

    Vodotesný/ INFRAČERVENÉ nočné videnie vozidla strane fotoaparátu

    POZNÁMKA:

    Objektív: 2.8 mm/3.6 mm/6 mm voliteľné

    Pripojenie : Letectva interface/BNC interface/AV rozhranie opitonal

    ( ak nie, povedz mi, čo chcete. pošleme 3.6 mm Letectva rozhranie na vás .)

    Táto bezpečnostná kamera je ľahký, nízka spotreba energie, vysoká citlivosť, jednoduchá inštalácia. Vhodné na monitorovanie detí a starcov, široko používaný v zábava miesto, banka, jewel, obchod, sklad, supermarket, Špeciálne pre Auto/Autobus.

    Obsah Balenia:

    1 x Bezpečnostná Kamera

    Platby:

    Akceptujeme alipay,Kreditné Karty,Qiwi,T/T,Western Union.

    Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

    Doprava:

    Máme Loď na celom Svete, s výnimkou prípadov, APO/francúzskej polynézie .

    Položky sú dodávané z Číny pomocou leteckú poštu, dostanete k väčšine krajín do 10 do 20 pracovných dní.

    Čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až do 20 pracovných dní.

    Záruka a ručenie:

    12 mesiacov Záruka. Kúpiť s dôverou!

    Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť.

    Ak položka je chybné v 3 mesiace, zašleme vám na výmenu bez extra nabíjačku, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky.

    Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok.

    Iné Politiky, Ktoré:

    Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

    Necháme POZITÍVNU spätnú VÄZBU po obdržaní platby. Kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s položku po prijať.

    Všetky e-maily bude zodpovedaná v priebehu 1 pracovného dňa. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr.

    Vážne Kupujúci Iba V Tom! Prosím, miesto cenovú ponuku, len ak súhlasíte so všetkými podmienkami.

    Časté otázky : OTÁZKA:Ako môžem zaplatiť za môj nákup?

    Odpoveď: akceptujeme nasledujúce spôsoby platby: cridet karty; moneybooker;T/T); western union. Otázka:koľko to stojí na loď do mojej krajiny?

    Odpoveď:Balík menej ako 2 Kg vám bude dodaný Čína Príspevok Letecky, ktoré je doprava zdarma do 26 krajín, ako tieto: Spojené Štáty, Spojené Kráľovstvo; Austrália; Brazília; Kanada, Taliansko, Turecko, Španielsko; Malajzia; Francúzsko, Rusko, Švédsko, Nový Zéland; Nórsko, Švajčiarsko, Japonsko; Thajsko; Írsko; Izrael; Belgicko; Poľsko; Južná Kórea; Rakúsko; Nemecko; Dánsko; Singapure.

    V ostatných krajinách, a balík nad 2 Kg, kupujúci majú na dovoliť celý lodné náklady. Otázka:Je tam nejaké sledovacie Číslo pre svoj položky?

    Odpoveď: Áno, sme loď, na každej objednávke ich Sledovacie Číslo, a môžete si prezrieť zásielku staus na príslušné webové stránky. Q:Má tento produkt prísť s maloobchodných balíkov?

    Odpoveď: Máme vyhlásený za balenie detail na popis jednotlivých produktov, prosím, informujte ho, ďakujeme! Otázka:som predajcov,chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny?

    Odpoveď: Ahoj,vďaka za váš dotaz, ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka!

    Štítky: zálohovanie kamery pre nákladné vozidlá, kamera pre truck, nočné videnie záložný fotoaparát, Lacné zálohy kamery pre nákladné vozidlá, Vysoko Kvalitný fotoaparát pre truck, Čína nočné videnie záložný fotoaparát Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty