120 cm do 260cm obrie medveď pokožky hračka Americký Medveď plyšový Medvedík bearskin plyšové textílie, plyšové hračky 120 cm do 260cm obrie medveď pokožky hračka Americký Medveď plyšový Medvedík bearskin plyšové textílie, plyšové hračky 120 cm do 260cm obrie medveď pokožky hračka Americký Medveď plyšový Medvedík bearskin plyšové textílie, plyšové hračky 120 cm do 260cm obrie medveď pokožky hračka Americký Medveď plyšový Medvedík bearskin plyšové textílie, plyšové hračky

120 cm do 260cm obrie medveď pokožky hračka Americký Medveď plyšový Medvedík bearskin plyšové textílie, plyšové hračky

€16.07 €18.01
Skladom
w18944

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 25cm x 20cm x 10cm (9.84in x 7.87in x 3.94in)
    Hmotnosť Balenia: 0.6kg (1.32lb.)
  • Formulár: plyšové hračky
  • Položka Druh: Zvieratá
  • Názov Značky: Niuniu Otecko
  • Číslo Modelu: TQ20150810H
  • Materiál: Plyšové
  • Tému: plyšové hračky
  • Pohlavie: Unisex
  • Upozornenie: -
  • Vekové Rozpätie: > 3 rokov
  • Druh: Plyšové/Nano Bábika
  • Zvieratá: Medveď
  • Funkcie: Plnené & Plyšové,Mäkké
  • Náplň: PP Bavlna

  • Veľkú objednávku, prosím kontaktujte nás, máme zvýhodnené polície pre veľkoobchodných zákazníkov.

    1: Toto je polotovary,To je nedokončené, To je koža, neplnené .

    2: Shell veľkosť 140 až 280 cm

    3: Veľkosť 120cm 0.6 kg; 160cm 0.85 kg ; 200 cm 1.1 kg; 260cm 2 kg

    4: viac si objednáte, tým väčšiu zľavu.

    5: má zips na chrbte, môžete ho otvoriť a dať pp bavlna vnútri, Pod obrázky, tam je náš finálny produkt na zobrazenie, len pre referenčné účely.

    Ak chcete, veľkoobchod ,prosím, kontaktujte nás !miestne dane a dovozného cla môže vzniknúť v niektorých krajinách a v tejto cene nie je zahrnuté obe Dôležité informácie kupujúcemu! 1, o tejto Costco bearskin shell v Niuniu Otecko obchode, Možno sme nie najnižšia cena, ale kvalita, kvalita, kvalita je najlepší v www.planetsport.sk! 2, o textílie: okrem iných bearskin on-line , tkanina je 300 g/štvorcových. Ale naše tkanina je 500 g/štvorcových! To znamená, že to bude viac mäkšie než v iných predajcov , ako aj hustota je oveľa viac dobrého. 3, hmotnosť: rovnakú veľkosť, hmotnosť iných predajcov na ľahšie 100-200g, než nás. 4, o produkte: všetky costco packa z medveď je vyrobený vyšívané, len nesieme noha je vyrobené z vysoko kvalitnej kože. (prosím, pozrite si opis detailov). Pamätajte si, že sme len jeden sa koža na nohy! 5, veľkosť: Môžeme garantovať, že, keď si náplň medveď veľkosť nezmení. (napríklad, kožené puzdro je 1.2 metrov, má dobré plniace po 1.2 metrov). To nebude zmenšovať.

    Vezmite prosím na vedomie svoj iba bearskin , musíte vyplniť bavlna sami

    PREČÍTAJTE SI PROSÍM NA VEDOMIE, PRED NÁKUPOM.

    Poštovné A Platby:

    1. Všetky položky bude odoslaný na celom svete po prijatí platby.

    2. Ponúkame Čína Príspevok Air Mail pre doručenie čas dodania závisí od určenia. V zriedkavých prípadoch, prísne vlastný bude dodacia doba trochu dlhšia. Prosím, buďte trpezliví. Prosím neotvárajte sporu.

    3. Nie sme zodpovední za akékoľvek nehody, oneskorené alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby.

    4. Nie sme zodpovední za akékoľvek MIESTNU DAŇ ALEBO DANE . 5. Položky bude odoslaná do 8 dní po obdržaní potvrdenia prijatia platby

    6. Prosím, pozrite sa na svoju ADRESU opatrne pri spracovaní objednávky.

    7. Čína Príspevok Air mail je zadarmo, Ale Tranzitný čas nestabilné.

    8. Neváhajte nás kontaktovať s akoukoľvek otázkou, ponúkneme vám uspokojujúcu odpoveď.

    9. Vzhľadom na prepravné oneskorením, Môžeme rozšíriť tranzitný čas. Takže Prosím, Nenechajte otvoreného sporu.Vrátenie tovaru:Ak nie ste spokojní s našimi kvality,pošlite späť k nám,budeme vrátiť peniaze, s výnimkou lodné náklady. Ale nemôžeme akceptovať vrátenie farby rozdielne. Pretože iný monitor majú rôzne zobrazenia.A zakaždým,možno rovnakej farby Č. bude mať trochu farby differentia.Prosím, uistite sa, že ste si prečítať celý popis a súhlasíte s tým, aby transakcie pred nákupom

    Spätná väzba:

    1.Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím trvať niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojný s našim výrobkom alebo službou, veľmi pekne vám ďakujem !!!

    2.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba. Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu. Ďakujeme!

    Ruský Kupujúci Venovať Pozornosť:

    1. Dodacia lehota je 25-45 dní vzhľadom na ťažkú prácu Ruska Príspevku , ak nechcete dostať tovaru do 40 dní ,pls kontaktujte ma ,pls nerobia spor menej ako 90 dní.

    2. Kupujúci je povinný poskytnúť úplné meno .V Rusku bol nový zákon, všetky pozemky potrebné kupujúci " full name (priezvisko, meno, stredné meno), inak parcely budú zaslané späť.

    Rýchle dodanie je EMS,DHL,UPS a pod,to bude trvať 5-10 dní na vás.

    Štítky: plyšový medvedík, medveď pokožky, obrie medvede, Lacné plyšový medvedík, Vysoká Kvalita bear koža, Čína obrie nesie Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Al Andalusia

      i'm very happy of the deal

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty