D ' Addario Planet Waves Duralin Black Ice Gitara Vybrať, Jazz Tvar, 1/pick

D ' Addario Planet Waves Duralin Black Ice Gitara Vybrať, Jazz Tvar, 1/pick

€0.40
Skladom
w1913

    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.03kg (0.07lb.)
    Veľkosť Balenia: 10cm x 8cm x 4cm (3.94in x 3.15in x 1.57in)
  • farba: Stredný, Ťažký, Extra Ťažký
  • Názov Značky: D ' Addario
  • Druh: Vybrať

  • Popis

    Duralin (tiež známy ako Acetyl alebo Delrin) je jedinečný materiál s mimoriadne kombináciu pevnosti, tuhosti, rozmerová stálosť, odolnosť proti únave a nízkym trením. Bežne využíva ako náhrada za kovov, puzdrá a ložiská v priemyselných aplikáciách, tento extrémne odolného polyméru je ideálny pre tipov. Duralin vyberá umožňujú umelcom na zvýraznenie svetlé "kliknutím" zvuk vybrať biť struny pri prehrávaní zvukových, rytmická gitara, rýchle a jednoduché poznámky pasáže. Jazz tvar pre väčšinu formulovať hranie k Dispozícii v 4 rôznych hrúbok, Black iba Duralin je k dispozícii aj v Wide, Standard, Ostré, a Zovrel tvary

    D'Adddario predstavuje jeden z najširší sortiment gitara výbery v priemysle. S rôznymi výber materiálov, nájsť tón, ktorý ste hľadali, na rôznych tvarov, aby sa zmestili vaše pohodlie potreby, D ' Addario má vybrať pre vás. Pozrite sa žiadny ďalší.

    Štítky: Gitara výbery, planet waves, black gitara výbery, Lacné gitary tipov, Vysoká Kvalita planet waves, Čína black gitara výbery Dodávateľov.

  • Recenzie (9)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty