Silver a Pink Slamky s Korunky pre Princezné Strany Vlastné Farby happy birthday To Dievča Baby Sprcha Dekorácie Silver a Pink Slamky s Korunky pre Princezné Strany Vlastné Farby happy birthday To Dievča Baby Sprcha Dekorácie Silver a Pink Slamky s Korunky pre Princezné Strany Vlastné Farby happy birthday To Dievča Baby Sprcha Dekorácie Silver a Pink Slamky s Korunky pre Princezné Strany Vlastné Farby happy birthday To Dievča Baby Sprcha Dekorácie

Silver a Pink Slamky s Korunky pre Princezné Strany Vlastné Farby happy birthday To Dievča Baby Sprcha Dekorácie

€10.71 €10.17
Skladom
w1942

    Typ Jednotky: veľa (25 ks/lot)
    Hmotnosť Balenia: 0.01kg (0.02lb.)
    Veľkosť Balenia: 11cm x 11cm x 2cm (4.33in x 4.33in x 0.79in)
  • Príležitosti: Pohlavie Odhaliť,Narodeninová Párty
  • Jednorázový Riad Typ: Jednorazové Slamky
  • Vzor: Žiadne

  • Doprava V záujme zabezpečenia včasného doručenia zásielky uveďte váš F ull Meno, psč,Úplnú Adresu,a k dispozícii telefónne číslo..

    1.Obvyklé objednávok odosielame do 1 pracovného dňa po platba bola potvrdená. 2. Objednávky bude dodaný www.planetsport.sk štandardná doprava čas Dodania vo vašej krajine, prosím, skontrolujte, Odhadovaný Čas Doručenia. 3.Ak potrebujete pozemok naliehavo, prosím, zvoľte express lodnej dopravy, ktoré berú iba o 7 dní doručiť. Platby akceptujeme platby cez www.planetsport.sk Systému. Akceptujeme aj Paypal. Vaša úplná spokojnosť je náš cieľ 1! Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, dajte nám prosím vedieť.

    Štítky: korunu peňaženky, slama top, korunu plesne, Lacné koruny peňaženky, Vysoká Kvalita slamy top, Koruna čína plesne Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty