Veľké Bloky Základná Doska 51*25.5 cm, 16*32 Bodov Doskou DIY Stavebné Bloky, Hračky Pre Deti Kompatibilné Legoed Duploed Veľké Bloky Základná Doska 51*25.5 cm, 16*32 Bodov Doskou DIY Stavebné Bloky, Hračky Pre Deti Kompatibilné Legoed Duploed Veľké Bloky Základná Doska 51*25.5 cm, 16*32 Bodov Doskou DIY Stavebné Bloky, Hračky Pre Deti Kompatibilné Legoed Duploed Veľké Bloky Základná Doska 51*25.5 cm, 16*32 Bodov Doskou DIY Stavebné Bloky, Hračky Pre Deti Kompatibilné Legoed Duploed Veľké Bloky Základná Doska 51*25.5 cm, 16*32 Bodov Doskou DIY Stavebné Bloky, Hračky Pre Deti Kompatibilné Legoed Duploed Veľké Bloky Základná Doska 51*25.5 cm, 16*32 Bodov Doskou DIY Stavebné Bloky, Hračky Pre Deti Kompatibilné Legoed Duploed

Veľké Bloky Základná Doska 51*25.5 cm, 16*32 Bodov Doskou DIY Stavebné Bloky, Hračky Pre Deti Kompatibilné Legoed Duploed

€8.24 €9.07
Skladom
w20165

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 52cm x 26cm x 2cm (20.47in x 10.24in x 0.79in)
    Hmotnosť Balenia: 0.42kg (0.93lb.)
  • Druh: Bloky
  • Materiál: Plastové
  • Plastové Typ: ABS
  • Plastové Tvar Bloku: Self-Locking Tehly
  • Číslo Modelu: 52*25.5
  • Pohlavie: Unisex
  • Názov Značky: WAN MU XING
  • Vekové Rozpätie: > 3 rokov
  • Upozornenie: nie pre deti do 3
  • Klasifikácia: Montáž

  • Nové Veľké Bloky Základná Doska 51*25.5 cm Doskou Kompatibilný s Legoe Duploe Deti Vzdelávacie Tehla HOBBY Hračky Bloky, Dosky

    Funkcie:

    Materiál: Vysoko Qutality ABS plast

    Názov:Bloky Základná Doska

    Veľkosť:52*25.5 cm

    32*16 bodov

    Farba: Oranžová,Šedá,Zelená

    Poznámka:táto položka bez bábiky a Stavebné Bloky

    Poznámky:

    1. Prosím, dovoľte 1-2cm (0.4-0.8") rozdiely vzhľadom na ručné meranie, vďaka.

    2. Láskavo Tip: Prosím potrebné pripomenúť, že z dôvodu svetelné efekty, monitora jas/kontrast nastavenia atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe tónu webových stránok, fotografií a aktuálnej položky.

    Produkt Show:

    Medzinárodné kupujúci vezmite prosím na VEDOMIE:

    Doprava

    1. Prosím, uistite sa, že adresa a telefónne čísla, ktoré ste uviedli, sú správne. A po platby vymazané, dodáme položky do TROCH pracovných dní.

    2. Dodacia lehota je približne 30 dní v Číne Post Air Mail, a niekedy to môže byť dlhší z dôvodu vyššej moci. Preto, ak potrebujete hračky pre niektoré špeciálne dni, môžete si kúpiť položky jeden mesiac skôr.

    3. Nie sme oboznámení s colné spracovanie vo vašich krajinách. Ak existujú, prosím, povedzte nám, čo by sa mala venovať pozornosť dopredu, aby sa zabránilo zbytočné problémy.

    4. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú zodpovednosť KUPUJÚCI.

    Vrátenie a Výmena

    1. Prosím, majte na vrátený tovar NEPOUŽITÝ, NEPOŠKODENÝ, než budete žiadať o vrátenie alebo výmenu.

    2. KUPUJÚCI je zodpovedný za vrátiť prepravné náklady pri preprave položku späť predávajúcemu.

    Služby

    1. Sme čestný a spoľahlivý na www.planetsport.sk, ktorí vám zaručiť, tovaru vysokej kvality a prijateľné ceny, ako aj naše kvalitné služby.

    2. Vzhľadom na časový odstup, nemusíme byť v práci, keď sa pokúsite hovoriť na nás. Preto sa, prosím, zanechajte nám správu kedykoľvek, keď je to potrebné a budeme odpovedať na vás, ako rýchlo, ako je to možné.

    Spätná Väzba & Recenzie

    1. Ak ste spokojní s našimi položky a službách, prosím dajte nám POZITÍVNU spätnú väzbu a hodnotenie 5. Vaša spokojnosť je pre nás dôležité.

    2. Ak zistíte nejaké problémy s našimi položky alebo služby, NEVÁHAJTE a kontaktujte nás. Vynaložíme maximálne úsilie, aby riešili problémy za vás.

    ĎAKUJEM VÁM VEĽMI PEKNE.

    Štítky: bloky základná doska, blok doska, veľké bloky základná doska, Lacné bloky základná doska, Vysoká Kvalita bloku doska, Čína veľkých blokov, základná doska Dodávateľov.

  • Recenzie (4)

    • Yunusova Darya

      super!!!

    • Keyman12

      Super Quality, very good

    • Faithwhitneydsa

      Happy with the base plate, fits duplo

    • Talkhigova

      EVERYTHING, article such as covers, here and repetiré Is the second time buy.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty