Latinskej Tanca tanečná Sála Salsa Rumba, Samba Kostým Dlhé Nohavice Praxe, L/XL/2XL 3 Farby Ženy Latinskej Tanca tanečná Sála Salsa Rumba, Samba Kostým Dlhé Nohavice Praxe, L/XL/2XL 3 Farby Ženy Latinskej Tanca tanečná Sála Salsa Rumba, Samba Kostým Dlhé Nohavice Praxe, L/XL/2XL 3 Farby Ženy

Latinskej Tanca tanečná Sála Salsa Rumba, Samba Kostým Dlhé Nohavice Praxe, L/XL/2XL 3 Farby Ženy

€14.59 €10.21
Skladom
w21702

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
    Hmotnosť Balenia: 0.3kg (0.66lb.)
  • Pohlavie: Ženy
  • Veľkosť: L, XL, XXL
  • Tanec Typ: Latinská
  • Názov Značky: yihuang
  • Číslo Modelu: Dvetisíc päťsto tridsať tri
  • Materiál: Polyester

  • Platby:

    Môžete použiť Boleto, MasterCard, Western Union, VISA, QIWI, Bankový Prevod a iné platobné metódy dokončiť platbu, je to veľmi pohodlné.

    Shippment:

    Pozornosť Sa, Prosím! sme medzinárodná predávajúci od Čína (pevninská časť). PROSÍM, BUĎTE TRPEZLIVÍ! Zvyčajne sme ponuku štandard international letecky.To môže robiť o 10 do 25 pracovných dní pre dodanie. Ak máte akékoľvek otázky, alebo akékoľvek špeciálne požiadavky, postupujte, prosím, kontaktujte nás. odpovieme do 24 hodín vzhľadom na časový rozdiel medzi nami.

    POZNÁMKA: Kupujúci bude zodpovedný za daní ,ciel a iných poplatkov počas prepravy ! Všetky položky by mali byť odoslané na www.planetsport.sk overené adresu.

    Vrátenie a Vrátenie:

    Garantujeme vašu nulové riziko nákupné skúsenosti tu. Chceli by sme ponúknuť plnú náhradu na vás,ak ste práve nie je spokojný s našim výrobkom . Žiadosť o vrátenie je možné do 7 dní po položku prijaté. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU . Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď kupujúcim.

    Spätná väzba:

    1. Sme závislí na spokojnosť zákazníka uspieť. Preto svoju pozitívnu spätnú väzbu z 5 HVIEZDIČIEK je veľmi dôležité pre nás. Ak ste stratifikované s našimi položky, venujte Prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu.

    2. Prosím, nenechávajte žiadne negatívne pripomienky predtým, ako sa obrátite s nami. My všetci sa môžeme a pracovať s vami vyriešiť akýkoľvek problém. Odoslať záporná spätná väzba nie je neskoro, ak problém nie je vyriešený.

    Štítky: samba kostým, Latinský Tanec, rumba, salsa, Lacné samba kostým, Vysoká Kvalita latinskej tanca, Čína rumba, salsa Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    • Davilindo54

      middle material very quality. fit size.

    • Ilidian 86

      A Little bit small.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty