Black 7/8 Black 7/8 Black 7/8 Black 7/8 Black 7/8 Black 7/8

Black 7/8" 22 mm Univerzálny Predný Motocykel, Brzdy, Spojka Master Valec Nádrž páky Pre Yamaha Suzuki Honda CB400

€19.34 €17.01
Skladom
w21899

    Veľkosť Balenia: 35cm x 20cm x 20cm (13.78in x 7.87in x 7.87in)
    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.5kg (1.10lb.)
  • Položka Hmotnosť: 0.5kg
  • Názov Značky: Arcade
  • Názov Modelu: Spojka Brzdového Valca
  • Položka Druh: Laná & Káble
  • Položka Dĺžka: 1inch
  • Položka Výška: 1inch
  • farba: Čierna
  • Špeciálne Funkcie: Motocykel Brzda, Spojka
  • Druh Materiálu: Hliník
  • Položka Šírka: 1inch
  • Položka Priemer: 2.2cm

  • -------- Lepší produkt odporúčanie --------

    --------------- Členenie Položka Opis ---------------

    Black 7/8" 22 mm Univerzálne Motocyklové Predné Brzdové Spojky Master Valec Nádrž páky

    Popis:

    >Univerzálny pre väčšinu motocyklov, ktoré majú 7/8" (22 mm) - palcový držadlo

    > Aftermarket 100% zbrusu nový

    > Vysoká trieda kvality a veľmi odolná

    > Materiál: Hliníková Zliatina

    Farba: Čierna

    Zrkadlo závit: 10 mm

    Vŕtanie veľkosť: 14 mm Pozícia: Pravé alebo Ľavé

    Uistite sa prosím, tento diel sa hodí pre váš Motocykel pred ponúkanie Obutie:

    Univerzálny hodí 7/8" 22mm riadidlá

    Package zahrnuté:

    1x Riadidlá Motocykla Brzdového Valca

    1. Sme schopní dodať tovar s ČÍNOU PRÍSPEVKU, ak je zákazníci potrebujú iné express, pls kontaktujte nás. 2. Väčšina objednávky bude odoslaný v rámci 1-3 pracovný deň po zaplatení prijaté. 3. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 4. Položky sú dodávané letecky 15-60 Pracovných dní pre dodanie za inú krajinu. 5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 6. Všetky dodatočné clo alebo dovozné poplatky nie sú zahrnuté. 7. S cieľom zabezpečiť, dostanete položky sú oslobodené od dane pri dovoze,budeme deklarovať ako "Dar" alebo "Vzorka" ak je to možné ,a Každý pozemok bude deklarovaná hodnota menej ako 10 eur,ak nás potrebujete, a to v nižšej vyhlásiť hodnotu,prosím zanechať odkaz v poradí. 1.akceptujeme platby cez AliPay len; 2.Uveďte vaše špeciálne požiadavky (farby, obaly, atď.) v SEKCII POZNÁMKY pri pozrite sa. 1. V prípade, že položky, ktoré ste obdržali, je nesprávne, prosím, fotografovať a obráťte sa na nás. Pošleme vám správny. 2.Ak nie ste spokojní s položku, keď je v dobrom stave, vráťte nám ho do 30 dní. Buď sa budeme posielať nové alebo dať svoje peniaze späť. 3.Ak je položka nefunguje po 30 dňoch, prosím, aby fotografie alebo videá a obráťte sa na nás. Zašleme vám nový hneď ako sme dostali chybné položky. 1.Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše Business development,Tak prosím opustí spätnú Väzbu, 5 Hviezdy, ak ste spokojní s našimi výrobkami,Ďakujem vám veľmi pekne. 2.Nenechávajte Negatívnej Spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc,prosím neváhajte a Kontaktujte sa s nami najskôr, ak máte nejaký problém. Spätná väzba je náš život,pred odchodom neutrálne alebo negatívne pripomienky,prosím kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie,Budeme odpovedať na všetky správy, ako rýchlo, ako je to možné,vopred vám Ďakujeme za vašu trpezlivosť. 1. Komunikácia je dôležitá. Prosím, kontaktujte nás pre všetky problémy a riešenia. Sľubujeme, odpovieme vám do 24 pracovných hodín. 2.Prosím, láskavo oznámenie, že náš pracovný čas: 09:00-18:00 GMT+8, HongKong čas. Od pondelka do soboty.

    Štítky: Spojka Master Valca, Majster Valec Nádrž, Motocykel Brzda, Spojka, Lacné spojka master valca, Vysoká Kvalita master valec nádrž, Čína motocykel, brzdy, spojka Dodávateľov.

  • Recenzie (5)

    • Oliviaspatafore

      item height. справляется priority with caliper оковские х8 to put on.

    • Stasek 1995

      it is intact. неплохое quality pretty, original to sure though far, visible, сэкономили on than. although the overall i satisfied. поездить need some time to experience the normal.

    • Koshchanov

      normal quality appearance. прокачалась normal. x8 cf moto квадрике works on

    • Gabrielsorio

      aliexpress new arrived many thanks MY ORDER and i'm so happy thanks no dudaré This By shopping More ASER home application

    • Yanabelebezeva12

      all is that all faster пришёл заказывал at one time, packed well, appearance is not bad сделанно japanese but looks more than until put.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty