DIy prehrávač hudby súpravy spájkovanie súpravy na Zváranie školenia kit DIy prehrávač hudby súpravy spájkovanie súpravy na Zváranie školenia kit

DIy prehrávač hudby súpravy spájkovanie súpravy na Zváranie školenia kit

€8.08
Skladom
w22534

    Veľkosť Balenia: 20cm x 30cm x 20cm (7.87in x 11.81in x 7.87in)
    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.1kg (0.22lb.)
  • Názov Značky: HandsMagic
  • Druh: Bloky

  • prehrávač hudby súpravy

    Parametre výrobku: Napájanie: DC 3-12V doska veľkosť: dĺžka 13,5 CM* šírka 2,2 CM obvod rozsahu môže vyrábať rôzne zvuky a rôzne tlačidlá zodpovedajú rôznym váhy, elektronické varhany, hrá sa s prstami podľa rôznych kľúčov, čo v rôznych mierkach, v zásade je pripojený na okruhu IC555 oscilátor, oscilácie frekvencia kurzu podľa odpor okruhu odpor (R1 - R10), tak vám list z rôznych tlačidlá na výrobu rôznych zvukov. Pracovný princíp okruhu: odpor R2-R9, je výber frekvencia kmitania, a sú zložené z 9 rôznych frekvencie kmitania, odpor R1, kapacita C2 a IC555. Frekvencia selektívne signál je riadený S1-S8 tlačidlo prepnúť a výstup IC555 audio robí hlasný zvuk v reproduktor SP. Pri prevádzke, stlačte tlačidlá, elektronické varhany bude vydávať nepretržitý hlasný zvuk, napríklad prelome rôzne prepínače, môžete sa pokúsiť hrať nádherné hudby.

    Štítky: spájkovacia súprava, súpravy súpravy, súprava hudobné, Lacné auta spájky, Kvalitné kit sady, Čína auta hudobné Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty