ZÁPAD na BICYKLI jazda na Bicykli Zámok Mini Anti-Theft Bezpečnosť Kotúčové Brzdy Zámok Nepremokavé Opotrebovaniu BICYKEL Cestný Bicykel na Motocykel, Bicykel Zámok ZÁPAD na BICYKLI jazda na Bicykli Zámok Mini Anti-Theft Bezpečnosť Kotúčové Brzdy Zámok Nepremokavé Opotrebovaniu BICYKEL Cestný Bicykel na Motocykel, Bicykel Zámok ZÁPAD na BICYKLI jazda na Bicykli Zámok Mini Anti-Theft Bezpečnosť Kotúčové Brzdy Zámok Nepremokavé Opotrebovaniu BICYKEL Cestný Bicykel na Motocykel, Bicykel Zámok ZÁPAD na BICYKLI jazda na Bicykli Zámok Mini Anti-Theft Bezpečnosť Kotúčové Brzdy Zámok Nepremokavé Opotrebovaniu BICYKEL Cestný Bicykel na Motocykel, Bicykel Zámok ZÁPAD na BICYKLI jazda na Bicykli Zámok Mini Anti-Theft Bezpečnosť Kotúčové Brzdy Zámok Nepremokavé Opotrebovaniu BICYKEL Cestný Bicykel na Motocykel, Bicykel Zámok ZÁPAD na BICYKLI jazda na Bicykli Zámok Mini Anti-Theft Bezpečnosť Kotúčové Brzdy Zámok Nepremokavé Opotrebovaniu BICYKEL Cestný Bicykel na Motocykel, Bicykel Zámok

ZÁPAD na BICYKLI jazda na Bicykli Zámok Mini Anti-Theft Bezpečnosť Kotúčové Brzdy Zámok Nepremokavé Opotrebovaniu BICYKEL Cestný Bicykel na Motocykel, Bicykel Zámok

€13.84 €7.06
Skladom
w22602

    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.25kg (0.55lb.)
    Veľkosť Balenia: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Materiál: Vonkajšie legovanej ocele chrome
  • Zámok Pin-piestové veľkosť: O 5,5 mm(Menej ako 5,5 mm brzdový kotúč nie je k dispozícii)
  • Kotúčová brzda priemerom: Väčšia alebo sa rovná 5,5 mm
  • Druh: Kotúčová Brzda Zámok
  • Funkcie: Nepremokavé,S dvoma kľúčmi,Mini,Prenosné,Jemne stlačte zámok hlavu na zámku
  • Veľkosť: About 45*33mm
  • Názov Značky: Západ Bicykli
  • Hmotnosť: About 187g(only lock)/about 19g(two keys)
  • farba: striebro
  • Hrúbka kotúčové brzdy: Menej než 7mm
  • Sa vzťahujú na: Vzdialenosť od kotúčové brzdy diery na okraji menej ako 10 mm)
  • Číslo Položky: YP0705029

  • Požičovňa Zámok Meno:WEST CYKLISTIKA Cyklistika Zámok Mini Anti-Theft Bezpečnosť Kotúčové Brzdy Zámok Nepremokavé Opotrebovaniu BICYKEL Cestný Bicykel na Motocykel, Bicykel Zámok

    Informácie O Výrobku

    Meno: Mini Požičovňa Kotúčové Brzdy Zámok

    Farba: Strieborná

    Materiál: Vonkajší legovanej ocele chrome

    Veľkosť: Cca 45*33 mm

    Váha: Cca 187 g(len zámok)/o 19g(dva kľúče)

    Zámok Pin-piestové veľkosť: Cca 5,5 mm(Menej ako 5,5 mm brzdový kotúč nie je k dispozícii)

    Sa vzťahujú na: Vzdialenosť z kotúčová brzda diery na okraji menej ako 10 mm)

    Kotúčová brzda priemerom: Väčšia alebo sa rovná 5,5 mm

    Hrúbka kotúčová brzda: Menej ako 7 mm

    Funkcie: Nepremokavé,S dvoma kľúčmi,Mini,Prenosné,Jemne stlačte zámok hlavu na zámku

    Platby

    Akceptujeme tieto platby: Kreditnú Kartu, Escrow(Alipay), Beloto, MoneyBookers, Západ Únie, T/T, atď. (Master Card, VISA, Bank of China, QIWI, atď.)

    Zásielky

    (Čína Príspevok, Singpore Pošta, EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT, atď.)

    V Ledong Obchod, objednávky bude odoslaný v rámci 1-4 pracovných dní od dokončení platby, nemusia zahŕňať víkend a iné dovolenku.

    Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.

    Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

    Spätná väzba

    Prosím zanechať pozitívne odozvy 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi jednotkami a služieb. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba sú naozaj veľmi dôležité, aby nás, Yopoon Spoločnosti, Čína.

    Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte sa s nami najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

    Štítky: cyklus zámok, Požičovňa Zámok, Kotúčová Brzda Zámok, Lacné cyklus zámok, Kvalitný bicykel zámok, Čína kotúčové brzdy zámok Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty