0 - 30V 2mA - 3A nastaviteľné dc regulovaný napájací zdroj DIY sady 0 - 30V 2mA - 3A nastaviteľné dc regulovaný napájací zdroj DIY sady 0 - 30V 2mA - 3A nastaviteľné dc regulovaný napájací zdroj DIY sady

0 - 30V 2mA - 3A nastaviteľné dc regulovaný napájací zdroj DIY sady

€10.88
Skladom
w22796

    Hmotnosť Balenia: 0.1kg (0.22lb.)
    Veľkosť Balenia: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
    Typ Jednotky: kus
  • Číslo Modelu: DIY sady
  • Fáza: Jednofázový
  • Prúd Typ: DC

  • Kúpiť informácie: 1. Produkt hlava s označením "DIY sady" sú všetky diely, potrebujú svoj vlastný zváranie montáž, vhodné pre grafické, fyzické obrázok produktu master počas zvárania, druhý obrázok je všetky diely, ktoré ste obdržali, prosím, uistite sa, že venovať pozornosť rozlišovať medzi; 2. Príslušné elektronické technológie a schopnosti potrebné pre výrobu suite, prosím, uistite sa, že môžete dokončiť výroby! Ponúkame sady sú vysoko kvalitné komponenty a všetky reálne deje pomocou, ale komponentov a PCB rez na jeho nohy po tin môcť vrátiť, nenesú pre inštaláciu nie je úspešný a požiadať o vrátenie peňazí, alebo zlé recenziu! Ak nie ste istí, obráťte sa na vlastníka kúpiť hotový výrobok! Ako zlé recenziu kupujúci prosím, obchádzka, náš obchod si vyhradzuje právo rozhodnúť sa, zákazníkov! Technické špecifikácie: vstupné napätie: 24 v ac. Vstupný prúd: 3 A (Max) Výstupné napätie: 0 až 30 v nepretržitej nastaviteľný Limit výstupný prúd: 2 mA - 3A kontinuálne nastaviteľné výstupné zvlnenie napätia: 0.01% (maximálne) PCB veľkosť: 84 * 84 mm hmotnosť balenia: 0.086 KG obvod funkcie: Všetky do komponenty, jednoduchá a ľahká inštalácia, údržba; Jednoduché nastavenie výstupného napätia; Výstupný prúd limit štátu LED indikátor, Keď sa v výstupný prúd prekročí limit, aktuálny automaticky konštantný prúd režim, ak chcete načítať alebo neschopnosť poskytnúť úplnú ochranu.

    Doprava

    Pred vykonaním platby, prosím, uistite sa, že vaša adresa zhoduje s adresou, ktorú by ste chceli, aby sme loď. Ruský kupujúci treba napísať celé meno. Brazília kupujúci by nám CNPJ číslo CPF plný počet Po prijatí platby a zúčtované, váš výrobok bude dodaný čo najskôr. Všeobecne dodacia lehota je 15-40 dní . Ale Brazílie bude stáť viac dní, čas dodania závisí od colných a post doprava. Dovozné clá, dane a poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

    Návrat Politiky Sme sa zaviazali poskytnúť tie najlepšie služby zákazníkom možné. Ak z akéhokoľvek dôvodu ste spokojní s nákupom, kontaktujte nás a my vám pomôžeme s okamžité riešenie. Radi by sme na vyrovnanie všetkých problém priateľským spôsobom. Chceme zabezpečiť, aby ste spokojní s našimi položky. Ak z nejakého dôvodu chcete vrátiť tovar, kontaktujte nás, a to do 14 dní od dátumu dodania. Len nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom stave položky môžu byť kvalifikovaný pre návrat. Kupujúci je zodpovedný za vrátenie expedičný poplatok.

    Spätná väzba Naším cieľom je poskytovať vynikajúcu kvalitu produktu a príjemné nakupovanie. Ak ste spokojní s našimi položku a službách, prosím dajte nám pozitívna spätná väzba a 5 star sadzby. Pošlite nám e-mail pred odchodom akékoľvek 1 alebo 2 hodnotenia, neutrálne alebo negatívne spätné väzby alebo otvoriť akýkoľvek spor. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a budeme robiť naše úsilie na vyriešenie problémov. Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Ďakujeme vám za návštevu!

    Štítky: nastaviteľné dc, nastaviteľné dc regulovaný výkon, regulovaný výkon, Lacné nastaviteľné dc, Vysokokvalitné nastaviteľné dc regulovaný výkon, Čína regulovaný výkon Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty