Náhradné Silikónové Nastaviteľné Náramkové Hodinky Pásmo Pre Huawei Honor 3 Náramok Náhradné Silikónové Nastaviteľné Náramkové Hodinky Pásmo Pre Huawei Honor 3 Náramok Náhradné Silikónové Nastaviteľné Náramkové Hodinky Pásmo Pre Huawei Honor 3 Náramok Náhradné Silikónové Nastaviteľné Náramkové Hodinky Pásmo Pre Huawei Honor 3 Náramok Náhradné Silikónové Nastaviteľné Náramkové Hodinky Pásmo Pre Huawei Honor 3 Náramok Náhradné Silikónové Nastaviteľné Náramkové Hodinky Pásmo Pre Huawei Honor 3 Náramok

Náhradné Silikónové Nastaviteľné Náramkové Hodinky Pásmo Pre Huawei Honor 3 Náramok

€1.74 €1.69
Skladom
w2320

    Hmotnosť Balenia: 0.05kg (0.11lb.)
    Typ Jednotky: Súbor
    Veľkosť Balenia: 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
  • Názov Značky: JAVRICK
  • Číslo Modelu: 4NB100348
  • Stav: Nový bez značky
  • Kapela Dĺžka: 11.5 cm+10 cm
  • Položka Druh: Watchbands
  • Kapela Druh Materiálu: Silikónové

  • Popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Vlastnosti: Určené ako náhrada popruh pre Huawei Honor 3. Ľahko sa čistí,nie je potrebné sa obávať vyblednutiu. K dispozícii pre mužov a ženy, pri športe, na schôdzky, stretnutia a pod Nastaviteľné watchband dizajn, veľkosť môže byť upravená podľa okolností jednotlivých zápästie, hodí muži, ženy, chlapci, dievčatá, a takmer každý. Ľahké a pohodlné, prináša pohodlný zážitok, keď vám cvičenie, spánok a mimo nej. Špecifikácia: Materiál:TPU Farba:Biela,Ružová,Červená Dĺžka:11.5 cm+10 cm/4.53"+3.94" Šírka:1,5 cm/0.59" Množstvo: 1 ks Teplý výzva: 1.Ako rôznych metód merania,nastane 1-3 cm odchýlka o položkách,uistite sa prosím, že to je v poriadku pre vás pred objednaním. 2.Z dôvodu rôznych monitory a svetlo lampy,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky,naozaj ďakujem vám za pochopenie! 3.Sledovať len Pásmo,ostatné príslušenstvo(ak akékoľvek)irelevantné demo na obrázku nie sú zahrnuté. Balenie obsahuje: 1x Sledovať Band (bez maloobchodného balenia)

    Štítky: Náramkové Hodinky Band, náhradné remienky, sledujte band, Lacné náramkové hodinky band, Vysoko Kvalitné náhradné remienky, Čína sledujte kapela Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty