2018 nový Ľahší Hodinky Mužov ležérne Módne Športové Quartz Hodinky Zlato z nerezovej ocele, remienok USB nabíjanie Cigaretový Zapaľovač F780 2018 nový Ľahší Hodinky Mužov ležérne Módne Športové Quartz Hodinky Zlato z nerezovej ocele, remienok USB nabíjanie Cigaretový Zapaľovač F780 2018 nový Ľahší Hodinky Mužov ležérne Módne Športové Quartz Hodinky Zlato z nerezovej ocele, remienok USB nabíjanie Cigaretový Zapaľovač F780 2018 nový Ľahší Hodinky Mužov ležérne Módne Športové Quartz Hodinky Zlato z nerezovej ocele, remienok USB nabíjanie Cigaretový Zapaľovač F780 2018 nový Ľahší Hodinky Mužov ležérne Módne Športové Quartz Hodinky Zlato z nerezovej ocele, remienok USB nabíjanie Cigaretový Zapaľovač F780 2018 nový Ľahší Hodinky Mužov ležérne Módne Športové Quartz Hodinky Zlato z nerezovej ocele, remienok USB nabíjanie Cigaretový Zapaľovač F780

2018 nový Ľahší Hodinky Mužov ležérne Módne Športové Quartz Hodinky Zlato z nerezovej ocele, remienok USB nabíjanie Cigaretový Zapaľovač F780

€20.24 €6.14
Skladom
w2419

    Hmotnosť Balenia: 0.25kg (0.55lb.)
    Veľkosť Balenia: 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
    Typ Jednotky: kus
  • Pohyb: Quartz
  • Spona Typ: Pracka
  • Dial Priemer: 45mm
  • Prípade Hrúbka: 20 mm
  • Kapela Druh Materiálu: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Kapela Dĺžka: 24,5 cm
  • Názov Značky: HUAY
  • Položka Druh: Quartz Náramkové Hodinky
  • Odolnosť Proti Vode Hĺbka: Č nepremokavé
  • Šírka Pásma: 23 mm
  • Štýl: Móda & Bežné
  • Dial Materiál Okna Zadajte: Hardlex
  • Prípade Tvar: Kolo
  • Boxy & Prípadoch Materiál: Papier
  • Funkcia: Žiadne
  • Prípad Materiál: Zliatiny
  • Číslo Modelu: F780

  • 149162496204

    Vitajte v našom obchode

    2018 nový Ľahší Hodinky pre Mužov ležérne Módne Športové Quartz Hodinky Zlato z nerezovej ocele, remienok USB nabíjanie Cigaretový Zapaľovač F780

    Je ľahký, malý a ľahko-to-take. Je Cigaretový Zapaľovač s červeným LED svetlom. USB Nabitá-Ľahko spoplatnené pri stole, v aute, alebo z akéhokoľvek napájaný USB port. Nabíjanie pomocou pripojenia USB zapaľovač bezpečnosti, ochrany životného prostredia, úspor energie.

    Keď ľahšie otvoriť o 10s, plameň budú chodiť automaticky.

    Tento produkt pripojenia USB iba na nabíjanie, môže byť pripojený k pc, mobilného telefónu, nabíjačky a ďalšie plnenie na všetky výstupné napätie DC5V, výstupný prúd je menej ako 3000MA nabíjačky.

    Počiatočné používanie dlhých období nepoužívania, zapojiť nabíjačku a potom ju odpojiť a znova pripojte nabíjačku. Po úplnom nabití okamžite odpojte od zdroja napájania (všeobecne úplného nabitia čas je 2 hodiny). Nenechávajte úplne nabitú usb nabíjanie ľahšie je pripojený k zdroju napájania.

    Malé dial je len dekorácia, nemôže pracovať Obsah balenia: ( balenie v bubline taška, nie include original krabici!!! ) 1 x Quartz Hodinky s Cigaretový Zapaľovač 1 x USB nabíjací kábel

    Naše pôvodné obrázky:

    Platby:

    1. Akceptujeme VIAZANÝ, Visa&Master Karty, CreditCards, Moneybookers a iné metódy.

    2. Plná platba byť hotové do 7 dní po uvedenie objednávku.

    Zásielky:

    1. Tovar bude odoslaný do 2 pracovných dní na plná platba prijatá.

    2. Doprava zadarmo objednávka bude splnená Čína Príspevok Letecky, Čína Príspevok Vzduchu zásielky.

    3. Prosím, kontaktujte nás ak chcete zaslať do iných spôsobov, ako EMS, TNT, DHL, alebo.

    4. Dovozné poplatky&poplatky NIE sú zahrnuté v položke cenu a ktoré budú označené ako "dar" alebo "vzorka" pre rýchle Colné Odbavenie. Je vašou responsbilities zaplatiť Clo.

    Dodacia lehota sa pohybuje v závislosti od destinácie. Vo všeobecnosti trvá 5~20 dní, aby sa prišli do Číny Post Letecky/Pozemkov, USA, Kanada, veľká BRITÁNIA, Austrália, Nemecko, Francúzsko, Brazília a Rusko.

    Nechajte nám svoju e-mailovú adresu, ako budeme posielať vaše číslo objednávky za účelom sledovania.

    Záruka:

    1. Troch Mesiacov Záruka.

    2. Ak nie ste spokojní s položkami, mohli by ste sa vrátiť k nám do 7days po vašom prijatí. Prosím, byť si všimol, že poštovné a manipulačné poplatky nie sú zahrnuté, a peniaze vám budú vrátené na váš účet po prijatí položky v pôvodnom stave.

    3. Akékoľvek problémy, PROSÍM KONTAKTUJTE nás a pošlite nám Fotografie prostredníctvom e-mailu do 24 hodín po prijatí položky predtým, než budete žiadať vrátenie peňazí alebo výmenu, mohli by sme sa snažiť splniť vaše požiadavky.

    FQAs:

    Otázka: Ako môžem, aby som\\ " m objednávanie správnu veľkosť?

    A: Sme\\'re medzinárodné Módne Spoločnosti, avšak naše topánky môže spustiť väčšie alebo menšie ako štandardné veľkosti vy\\'re zvyknutí. Sme láskavo pripomenúť vám skontrolovať skutočné merania(Nohy Dĺžky a Obvodu) vo veľkosti grafu a porovnať ich na nohu merania pred objednaním.

    Otázka: Ako dlho môžem prijímať svoj položky?

    Odpoveď: záleží na tom, aby\\ \ 's určenia a zásielka spôsob, ako si chosed. Zhruba trvá od 5 do 30 pracovných dní.

    Ak máte ďalšie otázky, neváhajte a umiestniť objednávky, PROSÍM, KONTAKTUJTE nás a opýtať sa, a našim Zákazníkom Služby by vám pomôcť!

    Štítky: Quartz Hodinky, Lacné Quartz Hodinky, 2018 nový Ľahší Hodinky Mužov ležérne Módne Športové Quartz Hodinky Zlato z nerezovej ocele, remienok USB nabíjanie Cigaretový Zapaľovač F780.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty