Vintage štýl, Dekoratívne vankúše hádzať Lotosový kvet bavlny bielizeň sídlo retro vankúš na gauč domova funda cojines 45 cm Vintage štýl, Dekoratívne vankúše hádzať Lotosový kvet bavlny bielizeň sídlo retro vankúš na gauč domova funda cojines 45 cm Vintage štýl, Dekoratívne vankúše hádzať Lotosový kvet bavlny bielizeň sídlo retro vankúš na gauč domova funda cojines 45 cm Vintage štýl, Dekoratívne vankúše hádzať Lotosový kvet bavlny bielizeň sídlo retro vankúš na gauč domova funda cojines 45 cm Vintage štýl, Dekoratívne vankúše hádzať Lotosový kvet bavlny bielizeň sídlo retro vankúš na gauč domova funda cojines 45 cm Vintage štýl, Dekoratívne vankúše hádzať Lotosový kvet bavlny bielizeň sídlo retro vankúš na gauč domova funda cojines 45 cm

Vintage štýl, Dekoratívne vankúše hádzať Lotosový kvet bavlny bielizeň sídlo retro vankúš na gauč domova funda cojines 45 cm

€2.46 €2.73
Skladom
w2513

    Hmotnosť Balenia: 0.1kg (0.22lb.)
    Veľkosť Balenia: 25cm x 25cm x 2cm (9.84in x 9.84in x 0.79in)
    Typ Jednotky: kus
  • Technics: ručné
  • Vzor Typ: Rastlina
  • Vzor: Tlačené
  • Použitie: Sedadlá,Dekoratívne,Auto,Stoličky
  • Názov Značky: Farebné Buldog
  • Číslo Modelu: M1250
  • Štýl: Obyčajný
  • Materiál: Bielizeň / Bavlna
  • Veľkosť: 450mm*450mm
  • Tvar: Námestie

  • Vintage štýl, Dekoratívne vankúše hádzať Lotosový kvet bavlny bielizeň sídlo retro vankúš na gauč domova funda cojines 45 cm

    Máme vlastnú továreň, mnoho rokov poduction skúsenosti. Podporu maloobchodnej a veľkoobchodnej, a môžete použiť vlastné obrázky.

    100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Tvar: Obdĺžnik Veľkosti: 45*45 cm alebo 30 cm*50 cm

    Typ: Vankúš

    Prosím, nechajte mierne odchýlky pre farbu a merania!

    Prosím pochopenie, vďaka!

    Balík obsahuje: 1PC Vankúš cove.

    Platby

    100% platby pred dodaním, prosím, uistite sa, že ste opustili úplne správne informácie, obsahovať meno a priezvisko, adresa, psč, telefónne číslo, tovar bude dodaný na adresu, ktorú opustil v objednávke. Uprednostňujeme platbu cez VIAZANÝ, ktorý je zabezpečenie, spôsob, ako pre vás.Ak chcete platiť iným spôsobom, prosím, kontaktujte nás. Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane expedičný poplatok (okrem doprava zadarmo).

    Doprava

    Budeme posielať položky do 3 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

    Návrat & Vrátenie Peňazí

    Vrátenie a Náhrada je prijatá do 7 dní. Aby sa zabránilo dodanie stratené, vrátiť by mali byť usporiadané podľa registra letecky.Prepravné poplatky návrat by sa mal hradí kupujúci. Prosím, aby sa položky zostať v pôvodnom stave, ak to nesedí na vás, prijímame len na poškodené položky.

    Spätná väzba

    Naším cieľom je 100% pozitívnych ohlasov a 100% spokojnosť zákazníka. Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

    Štítky: Vankúš, retro vankúše, Vankúše Na Pohovke, Lacné vankúš, Vysoká Kvalita retro vankúše, Čína vankúše na pohovke Dodávateľov.

  • Recenzie (10)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty