POP RELAX nohy, masáž akupunktúrnych mat druhým srdce ion turmalín germanuim elektrické kúrenie nohy masér masážne podložky mattess POP RELAX nohy, masáž akupunktúrnych mat druhým srdce ion turmalín germanuim elektrické kúrenie nohy masér masážne podložky mattess POP RELAX nohy, masáž akupunktúrnych mat druhým srdce ion turmalín germanuim elektrické kúrenie nohy masér masážne podložky mattess POP RELAX nohy, masáž akupunktúrnych mat druhým srdce ion turmalín germanuim elektrické kúrenie nohy masér masážne podložky mattess POP RELAX nohy, masáž akupunktúrnych mat druhým srdce ion turmalín germanuim elektrické kúrenie nohy masér masážne podložky mattess POP RELAX nohy, masáž akupunktúrnych mat druhým srdce ion turmalín germanuim elektrické kúrenie nohy masér masážne podložky mattess

POP RELAX nohy, masáž akupunktúrnych mat druhým srdce ion turmalín germanuim elektrické kúrenie nohy masér masážne podložky mattess

€304.14 €212.89
Skladom
w26361

    Hmotnosť Balenia: 7.0kg (15.43lb.)
    Veľkosť Balenia: 80cm x 45cm x 9cm (31.50in x 17.72in x 3.54in)
    Typ Jednotky: kus
  • Veľkosť: L74.8*W37*H5.5cm
  • Nastavenie teploty: Áno
  • Názov produktu: Nohy akupunktúra mat
  • Certifikát: CE a Patent
  • Štandardné Napätie: 110V, 220V
  • Aplikácia: Nohy
  • Položka Druh: Masáže & Relax
  • Materiál: Turmalín a PVC
  • Čas upraviť: Áno
  • Zdroj Napájania: AC220V
  • Názov Značky: POP RELAX
  • Balenie: Farbu
  • Číslo Modelu: PR-F01B
  • Prevádzka panel: Anglická verzia
  • Funkcie: Na jednej strane vykurovania jednej strane za studena (bez kúrenia)

  • Turmalín foot masáž mat Turmalín kúrenie terapia mat Nohy oddýchnuť masér Elektrické kúrenie akupunktúra mat Druhým srdce

    MODEL Č.: PR-F01B

    Veľkosť: L74.8*W37*H5.5cm

    Upozornenie: kábel nie je v EURO konektor (dve okrúhle kolíky iba)

    Noha je uvedené ako druhé srdce, keďže mnoho kapilárne cievy a periférnych nervov sú distribuované po celej to a nohy skutočne ovplyvňuje nohy, ako aj panvy a aj chrbtice. Ale, krvný obeh v nohy nie je hladký, pretože noha je najďalej od srdca, a tiež noha je náchylný na rôzne ochorenia.

    Najmä, väčšina ľudí venovať malú pozornosť na svoje nohy, tak na vyšetrovanie, je dokázané, že viac ako 80% dospelých nejaké problémy na nohách. Preto, stimuluje nohy môže urobiť neaktívne vnútorných orgánov do normálneho stavu, alebo dokonca silnejší stave.

    Druhý srdce [Nohy]:

    Škvrny na tele, vhodný pre akupunktúra, sú sústredené na chodidle. Preto, stimuluje tieto škvrny môžu oživiť pohyb vnútorných orgánov príslušných na každom mieste, keď meridian cesty, a prevenciu alebo liečbu rôznych chorôb.

    Turmalín keramické:

    tento osobitný pomocný mat z Turmalín keramické kompozície používa sa pre zvýšenie tepelnej úpravy, ako aj na výhody zdravú Far-Infrared Ray generácie.

    Nohy arch:

    Výrobok môže pomôcť predísť premene nohy podporou klenby nohy. Nohy arch by mali byť vedené podporu šľachy a väzu, ale keď táto podpora je oslabiť, nohy arch sa zrútil. Pri prechádzke je neistý kvôli tejto kolaps klenby nohy, kolená, bedrá, panvy a chrbtice bude mať vplyv tak, že bolesť na každej metastasized časť sa môže vyskytnúť.

    Energie z 426 turmalín kamene:

    PR-F01B Druhé Srdce je navrhnutý tak, že energia sa zišli na jednom mieste a sústrediť sa na negatívne ióny, a hlboké infračervené lúče na nohách, pre čo najlepší výsledok. Poskytuje stimuluje krvný obeh v nohách a dolných končatín.

    Výhody

    Pozitívne ohlasy z Nohy Akupresúra Mat patria nasledujúce:

    · uvoľnenie stresu;

    · pohon funkciu krvného obehu;

    · prevenciu ochorení v dôsledku nesprávnej preprave;

    · zlepšenie imunitného systému;

    · revitalizovať autonómneho nervového systému;

    · zlepšiť telesnú rytmu a krvného obehu;

    · regulovať hladinu cukru v krvi v dôsledku zvýšenie objemu krvi.

    Speicial Turmalín bod

    Vysoká anión (iba na jednej strane)

    Záporné ióny sú jedným z ďalekého infračerveného materiálu & vlnová dĺžka je 2-18µm. čo je zhodné s najvhodnejšie ďaleko infračervené vlnové dĺžky pre ľudské absorpcie je 9,6 µm, je to veľmi prospešné pre ľudské zdravie. máme pocit, relaxovať a vydýchol ľahko, zatiaľ čo my sme chodili a medzi v prímorskom, vodopád alebo lesa, Jeden z najdôležitejších dôvodov je, že vzduch plný negatívnych iónov.

    Milí kupujúci: Budeme na dovolenke na oslavu Čínskeho nového roka, Prázdninový offwork: február 5~február 27, 2018. začneme odosielanie zásielok vo februári 28, Ďakujeme za vašu trpezlivosť. Prosím, aby nechajte nám správu, ak máte nejaké otázky alebo potrebujú našu pomoc. budeme odpovedať každý deň. Najlepšie priania z POP RELAX Team. Pred poradí: Prosím zanechať svoje meno a priezvisko, lepšie dva Tels Č. pre úspešné doručenie. Daň (Daň) : Dodržiavať pravidlá medzinárodnej, miestnych alebo určenia dane, hradí kupujúci, dáme menšiu hodnotu, na faktúru alebo na účte pomôcť znížiť dane. Dodacia lehota: Do 5 pracovných dní. a pls robiť, kontaktujte nás, ak u nie si tovar v 20days pomôžeme u postupujte podľa parciel. Prihláste parcely: pošleme zásielku v dobré podmienky, ale to môže byť rozdelené počas medzinárodného doručovania alebo otvorené násilie, keď colníci skontrolovať tovar, ako na lietadlo. Takže dúfame, že všetko kupujúci požiada dodať chlap otvoriť v prípade, že pozemok je v zlom stave, pred podpísať zásielky a požiadať o nároku z nich, ak škoda spôsobená pri ich doručenia. Ak kvality problém sa stane: ponúkame záruku jeden rok , každý pozemok je služba karty, kontaktujte nás prosím mailom na servis, s menovkami, fotografiami alebo videom ak kvality problém vyskytuje. Pretože časový rozdiel môžeme nie je odpoveď, ktorú práve teraz, určite dáme u odpovedať, keď sa dostaneme na váš e-mail a dať riešenie do 3 pracovných dní. uvítame akékoľvek návrhy, ak nám pomôžete zlepšiť budúcnosti, servis, alebo obchod.

    Štítky: nohy akupunktúra, Masážne podložky, akupunktúra masáž mat, Lacné nohy akupunktúra, Kvalitné masážne podložky, Čína akupunktúra masáž mat Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty