Junlan Orgán Obrážačka pre Mužov Neoprénová Chudnutie Shapewear Elastické Sauna Oblek Muž Pás Tréner Vesta pre chudnutie Kontroly Korzet Junlan Orgán Obrážačka pre Mužov Neoprénová Chudnutie Shapewear Elastické Sauna Oblek Muž Pás Tréner Vesta pre chudnutie Kontroly Korzet Junlan Orgán Obrážačka pre Mužov Neoprénová Chudnutie Shapewear Elastické Sauna Oblek Muž Pás Tréner Vesta pre chudnutie Kontroly Korzet Junlan Orgán Obrážačka pre Mužov Neoprénová Chudnutie Shapewear Elastické Sauna Oblek Muž Pás Tréner Vesta pre chudnutie Kontroly Korzet Junlan Orgán Obrážačka pre Mužov Neoprénová Chudnutie Shapewear Elastické Sauna Oblek Muž Pás Tréner Vesta pre chudnutie Kontroly Korzet Junlan Orgán Obrážačka pre Mužov Neoprénová Chudnutie Shapewear Elastické Sauna Oblek Muž Pás Tréner Vesta pre chudnutie Kontroly Korzet

Junlan Orgán Obrážačka pre Mužov Neoprénová Chudnutie Shapewear Elastické Sauna Oblek Muž Pás Tréner Vesta pre chudnutie Kontroly Korzet

€36.97 €18.49
Skladom
w27312

    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.5kg (1.10lb.)
    Veľkosť Balenia: 35cm x 20cm x 4cm (13.78in x 7.87in x 1.57in)
  • Uzavretie: Zips modelovanie popruhy
  • farba: Čierne telo nápravné korzet
  • Materiál: Neoprénová chudnutie shapewear
  • Štýl: Nastaviteľné kombinézu pre mužov
  • Nemravný Obrázok: No
  • Použitie: Chudnutie, formovanie a fitness, orgánom kontroly, atď.
  • Príležitosti: Posilňovňa, šport, cvičenie...
  • Názov Značky: Junlan
  • Položka Druh: Frézovanie
  • Druh: Bruško kontroly pás tréner
  • Veľkosť: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, Plus size shaper
  • Položka: 6023 Orgán obrážačka pre mužov
  • Číslo Modelu: 6023 zoštíhľujúce tričko
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Pohlavie: Muž elastické sauna oblek

  • Poznámky:

    1. Naša spoločnosť je vítaná pokles lodnej dopravy, veľkoobchod a hromadne. Ak máte akékoľvek potreby kontaktujte, prosím, náš zákaznícky servis, odpovieme vám najneskôr do 12 hodín.

    2. Ponúkame 100% spokojnosť služby ku každej objednávke a zákazník, ak máte nejaké spokojnosť alebo nespokojnosť, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

    3. Po prijatí objednávky, alebo nedostali objednávky, prosím, nenechávajte žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenej, kontaktujte nás v prvej sa budeme snažiť vyriešiť problém tým, že všetky prostriedky.

    4. 11 th každý mesiac je náš VIP DEŇ. Ďalšie zľavy, kupóny a opraviť sumu off sú na vás čaká tu!

    1. Vysoko kvalitné hladký predný zips je vaša sauna oblek je ľahké dať a vzlet, a tam je podložka pod zips, robí zips nebude klip na svoje telo, kedy budete ťahať, alebo dole, a chrániť vaše telo nebude rub tým, zips na zranených, keď budete robiť cvičenia.

    2. Muži zoštíhľujúce tričko krátky rukáv dizajn trvá tlak rameno vypnuté, a časť oxter použiť priedušný a elastickej tkaniny, aby ste sa cítili slobodne, zatiaľ čo vy cvičenie.

    3. Toto zníženie shaper pomocou špičkovej technológie, neoprénové materiálu, bude udržiava telo v teple a pomáha potenie viac krát potom obvykle, keď budete robiť cvičenia, osloviť vás zníženie cieľa rýchlejšie. A svoje pevné dizajn pomáha ovládať svoje telo a udržuje si core tesné.

    O spätnú väzbu

    Otvorte svoje transakcie zoznam

    Nájsť

    Kliknite na tlačidlo

    Svetlo

    O dopravu

    Je závislá na prepravu spôsobom môžete vybrať, počasie, čas pre rôzne zákaznícke vzdialenosť a pod... Ak ste nedostali objednávky v poradí, ochrany času, prosím, kontaktujte nás a neotvárajte sporu alebo opustiť žiadne negatívne pripomienky , ktorý vám pomôže vysporiadať sa s ním.

    O farbách

    Pretože rôzne displej mať iný spôsob, ako sa vysporiadať s farbou, to bude mať nejaké farebné rozdiely na rôznych obrazovke.

    O návrat

    Ihneď nás kontaktujte s fotografiou. Budeme akceptovať vráti s 7 dní dostanete ho. Balík by mal byť pôvodnej podobe. Budeme sa snažiť vyriešiť problém tým, že všetky prostriedky na dosiahnutie vašej 100% spokojnosti.

    O daní

    Z dôvodu rozdielnych politík jednotlivých krajín, niektoré krajiny je prísne s účtovať dovozné dane. Prepravné náklady nie vrátane akýchkoľvek dovozných daní, kúpiť, mal by byť zodpovedný za dovozné dane.

    Ako nás nájdete

    Štítky: orgán obrážačka pre mužov, frézovanie pre mužov, muž pás tréner, Lacné orgán obrážačka pre mužov, Vysoká Kvalita frézovanie pre mužov, Čína muž pás tréner Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty