2017 Nové Bohemianach Ženy Dlhé šaty Lomka krku Slim Šifón Sexy Off-the-ramenný Dovolenku Mora Šaty Biela Žltá 3017 2017 Nové Bohemianach Ženy Dlhé šaty Lomka krku Slim Šifón Sexy Off-the-ramenný Dovolenku Mora Šaty Biela Žltá 3017 2017 Nové Bohemianach Ženy Dlhé šaty Lomka krku Slim Šifón Sexy Off-the-ramenný Dovolenku Mora Šaty Biela Žltá 3017

2017 Nové Bohemianach Ženy Dlhé šaty Lomka krku Slim Šifón Sexy Off-the-ramenný Dovolenku Mora Šaty Biela Žltá 3017

€19.87 €16.89
Skladom
w2884

    Hmotnosť Balenia: 0.45kg (0.99lb.)
    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 40cm x 30cm x 4cm (15.75in x 11.81in x 1.57in)
  • Rukáv Dĺžka(cm): Tri Štvrtiny
  • Materiál: Polyester,Šifón
  • Pohlavie: Ženy
  • Štýl: Bohemian
  • Dekorácie: Krídla
  • Vzor Typ: Pevné
  • Názov Značky: WISLY
  • Dĺžka Šiat: Členok-Dĺžka
  • farba: Biela,Žltá
  • Veľkosť: S,M,L
  • Pasu: Ríša
  • Výstrih: Slash krku
  • Číslo Modelu: Tri tisíc sedemnásť
  • Rukáv Štýl: Mimo Rameno
  • Sezóna: Leto
  • Silhouette: A-Line

  • WISLY Uložiť Odkaz:

    V Marci 28 - 30 Uložiť veľké. Jeden deň.

    Farba: Biela, Žltá Veľkosť: S,M,L 1 Veľkosť (Jednotka: cm) Veľkosť Poprsia Pás Rukáv Dĺžka S 95 60-90 48 120 M 98 64-94 49 121 L 101 68-98 50 122 Tip: Ploché merania. Dlaždice veľkosť nie je úplne rovná skutočnej veľkosti .(Vyššie veľkosť rozdiel medzi Čínskymi a Západu. Chyba merania od 1-3 cm,pls, skontrolujte vaše telo meranie naozaj zápasy na tejto položky)

    Tip: Veľkosť detail na "MODEL UKAZUJE," ukazuje obrázok. Ak veľkosť potrebujete pomoc, obráťte sa na nás. Ďakujem vám veľmi pekne! Veľkosť pomôcť: Kontakt Teraz Naša práca je čas (UTC/GMT+8) 9:00 - 23:00 HOD., ak nie hodín práce,nemusíme byť schopní okamžite reagovať,môžete nám správu, odpovieme čo najskôr!

    Ako zistím, ktorý veľkosti na objednávku? Vyberte veľkosť, ktorá najlepšie zodpovedá vašej najväčší merania (prsia, pás, alebo hip). Ak ste medzi veľkostiach, zvyčajne je najlepšie objednať väčšie veľkosti, takže máte priestor na pohyb, alebo niektoré zmeny, ktoré sa dá ľahko uskutočniť. Prsia: Nechajte svoje ruky zavesiť prirodzene na stranách. Mať niekoho, zmerať si s meracím; pásky rovnobežne k zemi. Mať váš priateľ opatrenie podľa vášho podpazuší, okolo chrbát a nad naplno súčasťou vaše poprsie. Uistite sa, že meracie pásky je pohodlný, ale nie krátke. Pás: Ohnúť na jednej strane nájsť mieste; ak váš pás prirodzene vrásky. Opatrenie tomto mieste; malo by byť priamo pod vašu loď l. Udržať meracie pásky paralelne s podlahou a pohodlný proti koži, ale nie vytiahnuť to tesné. Hip: Stáť vzpriamene s nohami dohromady. Mať priateľa, meranie cez boky a zadné, okolo naplno časť. Zabezpečte, aby meracie pásky paralelne s podlahou. Ak som urobil objednávku, mohli by ste mi poslať na položku obrázky bez vodotlače? Samozrejme, že Sme mohli posielať položku obrázky bez vodotlače, ak chcete, ale musíte nám pri uvedení vašej objednávky. Robíte drop shipping? Áno, mohli by Sme urobiť pokles lodnej dopravy na celom svete, pre vás, stačí dať do vašich zákazníkov adresu pri vytváraní objednávky. Môžem mix farieb v rovnakom štýle položky? Áno, zvyčajne veľa položiek mať niekoľko rôznych farieb. Takže ak chcete miešať v rôznych farbách, prosím, poznámku, ktoré farby, ktoré chcete, a po uvedení vašej objednávky. Ak nie, sme väčšinou stačí poslať položku farby, ako je uvedené, ktorý si objednáte. Potrebujem zaplatiť dovozné clá?

    Závisí to od vašej krajiny import a export politiky, ak tarifa za následok, je potrebné, aby hradí kupujúci. Radi by sme vyhlásiť nízkou hodnotou za vás zaplatiť málo tarify.

    Doprava: Položka sa budú dodávať do Číny Post Registed Air Mail zadarmo, a normálne dorazí v 15-26 pracovných dní (nemusia zahŕňať počas víkendov a sviatkov). Ale niekedy ide o 25 - 50 dní a viac vzdialenej oblasti. Že je závislá na nákladnej v rôznych krajinách. Medzinárodné kupujúci vezmite prosím na vedomie: a. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sa kupujúci. b. Prosím, informujte sa u svojho krajín colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. Všetky položky bude odoslaný na kupujúceho www.planetsport.sk adresu. Ako budete platiť, prosím, aby ste vašu adresu v www.planetsport.sk zápas adresu by ste chceli, aby sme loď. Kupujúci sú zodpovední za dodatočný COD poplatky , DPH, Colných poplatkov a Cla na dovoz, (ak nejaké existujú). Budeme strane balík, akonáhle je možné, tak prosím, uistite sa, že zadanie správnej platby a lodné informácie pred mimo kontrolu. Akonáhle sa vaša platba je dokončená, nebudeme akceptovať žiadne ďalšie zmeny na vašej objednávky. Vracia & Záruka: Náhrad uvedené, iba ak je položka DOA a nemôžu byť nahradené, cez ESCROW. Ak áno, Prosím kontaktujte nás s 5 dní po prijatí položky a a vrátiť sa k nám do 30 dní od dátumu dodania na výmenu alebo vrátenie peňazí. Návrat expedičný poplatok je na zodpovednosti kupujúceho, pokiaľ návrat je výsledok nášho chybu. A všetky NON - predávajúci vráti chybu o vrátenie dane sa vzťahuje na 20% re-osadenie poplatok. Ak sa potrebujete vrátiť, kontaktujte náš služby zákazníkom zástupcu, dajte nám vedieť, podrobné problém a odošlite nám niektoré obrázky pre potvrdenie. Platby: Sme len prijímať platby cez Escrow z www.planetsport.sk s názvom Alipay. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platby Escrow. Napríklad, kreditná karta, Bankový Prevod, Western Union, a tak ďalej. Prosím, uistite sa, potvrdiť objednávku keď dostanete položky v dobrom stave, pretože keď ste na mieste, poradí, vaše peniaze, je prenos do Úschovy, nie náš účet. Spätná väzba: Milí kupujúci, ak zistíte nejaké problémy o našich produktoch, po ich prijímať, prosím, okamžite kontaktujte nás a ukáž nám nejaké fotky problémy. Budeme naše najlepšie úsilie na ich vyriešiť za vás. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, budeme veľmi radi, keď nám poskytnete, päť hviezdičiek spätnú väzbu. Ďakujem vám veľmi pekne!

    Štítky: more šaty, Dlhé Šaty, Ženy Dlhé Šaty, Lacné šaty mori, Vysoko Kvalitné dlhé šaty, Čína ženy dlhé šaty Dodávateľov.

  • Recenzie (3)

    • Neeby Lol9

      Perfect perfect perfect one I recommend it

    • Bars2010

      very cute, possible ivory color) for покупала photo shoot, wear'll summer. girls невысоким is, 160 cm.

    • Andriyprokopchyk

      dress my dream! finally, i found it 9 really liked. and i like. recommend!!. exactly the same, as picture. pleasant to the body, электризуется slightly and though. просвечивают sleeves slightly, but not strong. for photo shooting and excellent for super. thank you so much seller!!!!! good luck for you!!!

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty