Biele Šaty Ples 2018 Sexy O-Krku vestido de festa Ťažké Korálkové Morská víla Šaty Ples Zvláštne Príležitosti Šaty Súd Vlak Biele Šaty Ples 2018 Sexy O-Krku vestido de festa Ťažké Korálkové Morská víla Šaty Ples Zvláštne Príležitosti Šaty Súd Vlak Biele Šaty Ples 2018 Sexy O-Krku vestido de festa Ťažké Korálkové Morská víla Šaty Ples Zvláštne Príležitosti Šaty Súd Vlak Biele Šaty Ples 2018 Sexy O-Krku vestido de festa Ťažké Korálkové Morská víla Šaty Ples Zvláštne Príležitosti Šaty Súd Vlak Biele Šaty Ples 2018 Sexy O-Krku vestido de festa Ťažké Korálkové Morská víla Šaty Ples Zvláštne Príležitosti Šaty Súd Vlak Biele Šaty Ples 2018 Sexy O-Krku vestido de festa Ťažké Korálkové Morská víla Šaty Ples Zvláštne Príležitosti Šaty Súd Vlak

Biele Šaty Ples 2018 Sexy O-Krku vestido de festa Ťažké Korálkové Morská víla Šaty Ples Zvláštne Príležitosti Šaty Súd Vlak

€196.99 €98.49
Skladom
w30055

    Veľkosť Balenia: 25cm x 20cm x 10cm (9.84in x 7.87in x 3.94in)
    Hmotnosť Balenia: 1.0kg (2.20lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • Dekorácie: Lištovanie
  • Položka Druh: Prom Šaty
  • Materiál: Polyester,Spandex,Bavlna
  • Vlak: Súd Vlak
  • US Veľkosť: 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 14W, 16, 16W, 18, 18W, 20, 20W
  • Príležitosti: Ples
  • Silhouette: Trúbka / Morská Víla
  • Rukáv Dĺžka(cm): Krátke
  • Pasu: Prírodné
  • Rukáv Štýl: Spp Rukáv
  • Vstavaný Podprsenka: Áno
  • Textílie Typ: Jersey
  • Módny Prvok: Vintage
  • Dĺžka Šiat: Poschodie-Dĺžka
  • farba: Béžová, Čierna, Modrá, Hnedá, Zlatá, Sivá, Zelená, Slonová Kosť, Khaki, Oranžová, Ružová, Fialová, Červená, Strieborná, Biela, Žltá, Šampanské
  • Názov Značky: MZMSRHS
  • Výstrih: O-Krku
  • Typ Obrazu: Referenčné Snímky
  • Skutočné Obrazy: Áno

  • Vitajte V Našom Obchode

    Vážený Zákazník:

    Vitajte v našom obchode! Sme professional OEM a ODM, s továrni v Suzhou,Čínsky najväčší svadobné šaty& večerné šaty trhu .

    Boli sme špecializujúca sa na výrobu svadobné šaty,večerné šaty,šaty ples...rokov a máme vlastný profesionálny a skúsený pracovný tím ,

    Dizajn Elite,Profesionálne Vzor Značku ,Seamstresses······ Kúpite od nás , dostanete

    1)Profesionálny a enthusiasatic služby zákazníkom ;

    2)Rýchle manipulácia čas vašej objednávky;

    3)Bezpečné a rýchle medzinárodnej prepravy;

    4)Vysoká kvalita produktu s rozumnou cenou;

    5)Dôkladné Po predaji služby zákazníkom;

    6)zvýhodnenú cenu pre pravidelných zákazníkov .

    7) OEM sú k Dispozícii, Kupujúci' Štítky Akceptovať.

    8) Spoľahlivé Platobné Viazaný, Western Union, Bankový Prevod, atď.

    9) Nie Minimálna Veľkosť Objednávky.

    Hark práce , len pre svoj ideálny veľký deň !

    Tento štýl veľmi elegantné šaty. Šaty sú vyrobené z mäkkej a pohodlné textílie, ktorá odhaľuje prirodzené krivky tela. Tvar je super. My sme to len mohli urobiť štandardnou veľkosťou šaty, ale tiež, aby podľa svojich vlastných meraní.Neváhajte a viac, aby sa tento vysoko kvalitné šaty domov s minimálne peniaze.

    Nákup Usmernenia

    A. Nechajte správu v nasledujúcich podmienok: chcete mať zákazku veľkosť a farbu (ak chcete farbu, rovnako ako obraz, tiež nechať správu povedať) & presný dátum potrebujete šaty.

    B. svadobné šaty neobsahuje žiadne príslušenstvo, ako sú rukavice, svadobný závoj a šál krinolína spodnička (ukázať na obrázkoch). Ponúkanie cien je jeden drss len.

    C. Od obrazovky počítača, majú chromatické aberration, najmä medzi CRT a LCD displeja, nemôžeme zaručiť, ktorá farba našich produktov bude presne rovnaké s fotografiami, ktoré ste videli.

    D. nemôžeme urobiť šaty presne rovnaké ako na obrázku, prosím, to pochopili, pretože to nie je náš návrh, ale budeme sa snažiť ponúknuť každý klient najvyššej kvality.

    Prosím, láskavo povedzte nám tieto merania (1 palec =2.54 cm)

    plné poprsie =__palcov

    pás=__palcov

    boky=__palcov

    horné poprsie =__palcov

    pod poprsie =__palcov

    hlavica na bradavky =__palcov

    rameno na ramene =__palcov

    dĺžka rameno na poprsie=__palcov

    predné dĺžka ramenný pás =__palcov

    vonkajšie nohy =__palcov (od pása na podlahu s motorovou shose o)

    height = __palcov(od vrcholu hlavy až k podlahe bez shose)

    šaty color = __(môžete si vybrať farbu z našej color chart)

    Poznámka: Ak máte nejaké šaty špecifické požiadavky, prosím, povedz mi to znova, keď ste mi poslať merania. Prosím, vyplňte vyššie veľkosť vyslať mňa.

    Platby

    PLS, kliknite na "buy now" tlačidlo, ak ste objednávku, potom bude vás viesť do konca platby, pričom si môžete nechať správu o meraní a farbu.

    Escrow je bezplatné strážené platobných služieb, ktorý je automaticky k dispozícii na všetkých transfactions. Táto služba zabezpečuje, že platba je vydaná predávajúcemu iba po potvrdení uspokojivé prijatia objednávky.

    Ak vaša objednávka viac ako 5 kusov jeden čas, budeme uplatňovať veľkoobchod lacné poštovné náklady pre vás.

    Návrat & Exchange vrátenie peňazí

    Akceptujeme vrátenie a výmena z nasledujúceho dôvodu:

    *uvedomujeme si, že to je ťažké kúpiť svadobné šaty cez internet. A naozaj sa snažíme, aby ste boli spokojný s vašou perchance. Kontaktujte nás prosím najprv pred odoslaním položky späť k nám. Nebudeme akceptovať vráti bez toho, kontaktujte nás.

    *Sme len akceptovať vráti na štandardnú veľkosť svadobné šaty v dokonalý, úplne nový stav (žiadny dym, vône, žiadny make-up škvrny, bez zmeny).

    *Šaty musia byť poslaný späť do 3days od prijatia deň.

    *V prípade výmeny & vrátiť, klienti platiť všetky náklady na dopravu.

    *Sme urobili zrejmé chyby, ako je veľkosť a farbu, alebo stratiť pri dodaní položky, budeme akceptovať vrátenie peňazí.

    Spätná väzba

    Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

    Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

    Štítky: morská víla ples, biela prom šaty, Morská Víla Prom Šaty, Lacné morská víla ples, Vysoko Kvalitné biele prom šaty, Čína morská víla prom šaty Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    • Derex2011

      OMG, Jack is amazing, I sent him a picture of a gown, and made some modification, and he made exactly, it is beautiful, my daughter loves it, this is the 2nd dress jack has made and both are beautiful quality. I received it in 3 day, my daughter needs 2 more gowns and jack will be making them. Please trust him he is GREAT.

    • Shinshila 13

      not received dress

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty