Doprava zadarmo 1pcs Nema 23 Stepper Motor upevnenie na stenu Nema23 krokovanie motorových podporu montáž motorových základná hrúbka 3 mm Doprava zadarmo 1pcs Nema 23 Stepper Motor upevnenie na stenu Nema23 krokovanie motorových podporu montáž motorových základná hrúbka 3 mm Doprava zadarmo 1pcs Nema 23 Stepper Motor upevnenie na stenu Nema23 krokovanie motorových podporu montáž motorových základná hrúbka 3 mm Doprava zadarmo 1pcs Nema 23 Stepper Motor upevnenie na stenu Nema23 krokovanie motorových podporu montáž motorových základná hrúbka 3 mm Doprava zadarmo 1pcs Nema 23 Stepper Motor upevnenie na stenu Nema23 krokovanie motorových podporu montáž motorových základná hrúbka 3 mm

Doprava zadarmo 1pcs Nema 23 Stepper Motor upevnenie na stenu Nema23 krokovanie motorových podporu montáž motorových základná hrúbka 3 mm

€9.88
Skladom
w30731

    Veľkosť Balenia: 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
    Hmotnosť Balenia: 0.4kg (0.88lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • Druh: Hybrid
  • Krok Uhol(stupne): 1.8
  • Prúd / Fáza: Žiadne
  • Číslo Modelu: Nema 23
  • Certifikácia: ROHS,CCC,CE,ISO,UL
  • Fáza: 2
  • Holding Krútiaci Moment: Žiadne

  • Obsah Balenia

    1 X NEMA 23 Montáž L, Stredová hrúbka 3 mm.

    NEMA 23 L Montáž Držiaku(tabuľka veľkostí)

    Cutomers reálny obraz:

    Doprava 1. Máme takmer všetkých produkt na sklade, budeme posielať do 24 hodín. 2. Normálne Express: Sme----Agent----DHL/FedEx----Zákazník. Balík DHL/FedEx celkové náklady na 3 dni. Sledovacie číslo vyjde v 3 dní. Ak potrebujete poslať priamo do DHL/FedEx bude ukladať na 3 dni, cena je 5~10 krát Normálne. 3. Post Air Mail niekedy bude odkladu, pls nenechávajte 1~3 hviezdy spätnú väzbu z tohto dôvodu. Ak poštovné odkladu, pls kontaktujte nás rozšíriť potvrdiť čas pred sporu. A buďte v kontakte. Je to repect k nám. 4. Ak máte vo Vzdialenej Oblasti DHL/FEDEX, vyhradzujeme si právo účtovať poplatky za Diaľkové za Príplatok. 5. Radi by sme vždy vyhlásiť nižšiu hodnotu, aby sa zabránilo dane. Alebo pls zadať vyhlásil, aby sa zabránilo zbytočné problémy na colnici. 6. Budeme si vybrať najlepší spôsob, ako odoslať tovar, ak vám kuriér si zvolil to nie je dobré, aby sa Vôľa. Máme loď na worldwidebut Ak vaša krajina je vlastná prísne, prosím, kontaktujte nás pred cenovú ponuku na kontrolu detail a potvrdené. 7 . Radi by sme vždy vyhlásiť nižšiu hodnotu, aby sa zabránilo dane. Alebo pls zadať vyhlásil, aby sa zabránilo zbytočné problémy na colnici. Zákazníci zodpovedný za CLA.

    Platby

    Akceptujeme banka TT,western union,moenybook,moenygram atď

    Platba musí byť vykonaná v 48hours dražby čas konca

    Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

    Vrátenie peňazí

    Keď máte pozemok,a nie je spokojný tovaru alebo má iné problémy, ako napríklad rozbité,pls povedzte nám detail dôvodu a poskytnutie fotografií.

    Akéhokoľvek dôvodu vyžadované pre všetky náhrady. Položka musí byť v jej pôvodnom stave a bez fyzického poškodenia. Kupujúci je zodpovedný za všetky náklady na dopravu.

    Štítky: Nema 23, motor upevnenie na stenu, Nema 23 Stepper Motor, Lacné nema 23, Vysoko Kvalitné motorové upevnenie na stenu, Čína nema 23 stepper motor Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty