2017 Nové Luxusné PINBO Značky Módne Hodinky Mužov A Žien Bežné Duté Quartz Hodinky Kožené Hodinky Zegarki Meskie Hot Predaj 2017 Nové Luxusné PINBO Značky Módne Hodinky Mužov A Žien Bežné Duté Quartz Hodinky Kožené Hodinky Zegarki Meskie Hot Predaj 2017 Nové Luxusné PINBO Značky Módne Hodinky Mužov A Žien Bežné Duté Quartz Hodinky Kožené Hodinky Zegarki Meskie Hot Predaj 2017 Nové Luxusné PINBO Značky Módne Hodinky Mužov A Žien Bežné Duté Quartz Hodinky Kožené Hodinky Zegarki Meskie Hot Predaj 2017 Nové Luxusné PINBO Značky Módne Hodinky Mužov A Žien Bežné Duté Quartz Hodinky Kožené Hodinky Zegarki Meskie Hot Predaj 2017 Nové Luxusné PINBO Značky Módne Hodinky Mužov A Žien Bežné Duté Quartz Hodinky Kožené Hodinky Zegarki Meskie Hot Predaj

2017 Nové Luxusné PINBO Značky Módne Hodinky Mužov A Žien Bežné Duté Quartz Hodinky Kožené Hodinky Zegarki Meskie Hot Predaj

€3.40 €2.76
Skladom
w31141

    Veľkosť Balenia: 24cm x 11cm x 17cm (9.45in x 4.33in x 6.69in)
    Hmotnosť Balenia: 0.07kg (0.15lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • Spona Typ: Pracka
  • Názov Značky: PINBO
  • Boxy & Prípadoch Materiál: Žiadny balík
  • Dial Materiál Okna Zadajte: Hardlex
  • Prípad Materiál: Zliatiny
  • Štýl: Móda & Bežné
  • Dial Priemer: 40.46 mm
  • Šírka Pásma: 19.10 mm
  • Pohyb: Quartz
  • Pohlavie: Muži
  • Prípade Hrúbka: 8 mm
  • Kapela Druh Materiálu: Kožené
  • Odolnosť Proti Vode Hĺbka: Č nepremokavé
  • Funkcia: Odolné Voči Otrasom
  • Číslo Modelu: pb0004
  • Prípade Tvar: Kolo
  • Kapela Dĺžka: 24 cm
  • Položka Druh: Quartz Náramkové Hodinky

  • 2017 Nové Luxusné PINBO Značky Módne Hodinky Mužov A Žien Bežné Duté Quartz Hodinky Kožené Hodinky Zegarki Meskie Hot Predaj Značky: 100% Zbrusu Nový (podpora OEM) Farby: Ako na obrázku je zobrazená potítka: kožené Pre pohlavie: muži,ženy Sledovať pohyb : Quartz Materiál: kožené , z Nehrdzavejúcej Ocele, Zliatin, Skla, Veľkosť: kapela dĺžka : 24 cm,priemer : 4.46 cm, šírka pásma :1.91 cm Balenie: taška funkcie opp Hmotnosť: cca 45 g Vodotesné puzdro: život nepremokavé,pot, malé dažďové kvapky sa nebojím, ale nechcem flush, bublina vode, kúpanie, atď Príležitostiach: narodeninám darčeky, Vianočné darčeky, dary, svadby a všetky druhy festivaly Sledovať zdravý rozum: 1, chyba sortiment hodiniek v tom, koľko je patriť do normálu? Všeobecné mechanické tabuľka umožňuje chyba je asi 30 sekúnd za deň, quartz hodinky pre asi 15 sekúnd, chyby musia byť použité podľa sledovať pohyb. 2, sledovať životnosť batérie je, ako dlho? Výdrž batérie je zvyčajne v rozmedzí od 1 do 5 rokov, v závislosti od typu, veľkosti hodiniek, rovnako ako energia potrebná pre rôzne funkcie. Napríklad, čas spotreby energie ako náramkové hodinky s uvedením hodiny a minúty len vysoko. Keď na druhej strane začal skákať každé 4 sekundy, keď je batéria by mala byť vymenená. 3, môžem nosiť hodinky na plávať alebo sa vykúpať? Každodenný život s vodeodolné (nepremokavé 30 metrov nižšie): môže zabrániť pot, dážď alebo umyte si tvár, keď kvapka vody. Hoci splash do vody, ale nie pre kúpeľ, plávanie, potápanie, atď.. - denný život v posilňovaní vodeodolné (nepremokavé: 50 m, 100 m, 200 m): možno používať vo vode, alebo práci cvičením (plávanie, surfovanie po webe, atď.) alebo šnorchlovanie je často používaná. - potápanie vodeodolné (nepremokavé: 200 m): možno používať na šnorchlovanie alebo potápanie čas. - Rôzne potápanie do hĺbky, viac možno rozdeliť do vzduchu potápanie s vodou, nasýtená vodou, viac professional (1000mm - 600mm) s nepremokavé funkciu. Č hodinky môžu byť nosené vykúpať! 4, ako zabezpečiť, aby použitie hodinky vydržia veľa rokov? - magnetické pole: nesledujte je vystavená silné magnetické pole, ako sú reproduktor alebo chladničku a iné elektromagnetické zariadenia v okolí. -Morská voda: po kontakte s morskou vodou, musíte vyčistiť hodinky s čistou teplou vodou. -Tabuľka koruny: podľa tabuľky, opatrne zatlačte dovnútra alebo rotáciou koruny, aby sa zabezpečilo, že mechanické zariadenie nie je voda. - čistý: pre kovové náramky a všetky nepremokavé watchcase, pokles s mydlovou vodou kefka na čistenie, a potom s mäkkou handričkou utrite. - chemické produkty: vyhýbajte sa priamemu kontaktu s rozpúšťadlá, čistiace prostriedky, parfumy, kozmetika atď., môžu sa môže poškodiť watchband, watchcase alebo podložka.

    Spokojnosť zákazníka, Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. Spätná väzba 1) Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím trvať niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produkt alebo službu, ďakujem moc !! 2) Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby. 3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba.Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu. Ďakujeme! 4) Váš komentár je veľmi dôležité pre náš úspech v podnikaní,Ak budete spokojní s nákupom a našich služieb,venujte prosím chvíľu nám dať pozitívnu spätnú väzbu . Prosím, zanechajte nám 5 star spätnú väzbu.

    Štítky: hodinky značky, hodinky značky mužov, sledujte f, Lacné hodinky značky, Vysoko Kvalitné hodinky značky mužov, Čína sledujte f Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Fxyplaygirl

      good, porem the shipping take long

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty