Keramické Piezo Snímača Vibrácií Analógový Výstup Elektronických Súčiastok Senzory pre Pc Kompatibilný so UNO Modul R3 Keramické Piezo Snímača Vibrácií Analógový Výstup Elektronických Súčiastok Senzory pre Pc Kompatibilný so UNO Modul R3 Keramické Piezo Snímača Vibrácií Analógový Výstup Elektronických Súčiastok Senzory pre Pc Kompatibilný so UNO Modul R3 Keramické Piezo Snímača Vibrácií Analógový Výstup Elektronických Súčiastok Senzory pre Pc Kompatibilný so UNO Modul R3 Keramické Piezo Snímača Vibrácií Analógový Výstup Elektronických Súčiastok Senzory pre Pc Kompatibilný so UNO Modul R3 Keramické Piezo Snímača Vibrácií Analógový Výstup Elektronických Súčiastok Senzory pre Pc Kompatibilný so UNO Modul R3

Keramické Piezo Snímača Vibrácií Analógový Výstup Elektronických Súčiastok Senzory pre Pc Kompatibilný so UNO Modul R3

€0.32 €0.95
Skladom
w3143

    Hmotnosť Balenia: 0.013kg (0.03lb.)
    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
  • Typ Výstupu: Pls pozrite opis
  • DIY Dodávky: Elektrické
  • Číslo Modelu: Pls pozrite opis
  • Názov Značky: DIYMORE

  • Keď piezoelektrické keramické šokujúce bude generovať elektrický signál, pre Arduino Radič analógový port môže byť vnímané mierne vibrácie signály, Tiež môže byť realizované s vibrácií súvisiacich prác, ako sú elektronické bicie.

    Špecifikácia:

    1.Model:011

    2.Názov:Keramické Piezoelektrické Vibrácií Kus Senzor

    3.Pracovné Napätie: 3,3 V, alebo 5V

    4.Pracovný Prúd:

    5.Rozsah Prevádzkových Teplôt: -10 ~ + 70

    6.Typ Rozhrania: Analógový Výstup

    7.Položka Veľkosť: 30 mm x 23 mm

    8.GPIO: S; výstupného signálu, +; napájanie (VCC), -; zemi (GND)

    9.Vstup: Kladné elektródy z piezoelektrického keramické

    10.GND: Zápornej elektródy z piezoelektrického keramické

    Package:

    1 x Keramické Piezo Snímač Vibrácií

    Milí priatelia, ak vaša objednávka viac ako $5, www.planetsport.sk nám nedovolí poslať balík nie je k dispozícii informácie o sledovaní spôsob dopravy (ako Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus, 4PX Singapur Post OM Pro). Takže prosím, vyberte si Čína Príspevok Air Mail/www.planetsport.sk Štandardná Doprava, ak vaša objednávka viac ako $5. Alebo pls split vašej objednávky, môžete odoslať viac ako 2 objednávok, uistite sa, že každá objednávka menej ako $5 a skontrolujte, či váš každej objednávke menej ako 5 eur, Rusko menej ako $2. Zvoľte si, prosím, Čína Príspevok Air Mail/www.planetsport.sk Štandardná Doprava, ak chcete úplné sledovanie informácie. Ďakujeme za vašu podporu!

    Drahý priateľ, Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.Ďakujeme vám za vašu podporuje!

    Štítky: Nástroj Časti, Súčasti A Príslušenstvo, Lacné Nástroj Časti, Súčasti A Príslušenstvo, Keramické Piezo Snímača Vibrácií Analógový Výstup Elektronických Súčiastok Senzory pre Pc Kompatibilný so UNO Modul R3.

  • Recenzie (1)

    • Elnurrufullazade

      O.K.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty