13,3 13,3 13,3 13,3

13,3" Full LCD Displej Dotykový Digitalizátorom. Sklo Montáž+Regulátor Doska+Rám Pre HP Pavilion X360 13-u163nr 13-u050tu

€75.18 €104.66
Skladom
w3171

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 42cm x 30cm x 6cm (16.54in x 11.81in x 2.36in)
    Hmotnosť Balenia: 1.99kg (4.39lb.)
  • Záruka: 3 mesiace
  • Veľkosť Obrazovky: 13.3"
  • Druh Komponentu: LCD Displej Dotykové Digitalizátorom. Montáž
  • Kompatibilný Model: Pre HP Pavilion x360 13-U série
  • Názov Značky: LCDOLED
  • Kompatibilné Značky: HP/Compaq
  • Aplikácia: Notebook
  • Stav: Nové,Trieda A+
  • Číslo Modelu: Pre HP Pavilion x360 13-U série

  • 13,3" Full LCD Displej Dotykový Digitalizátorom. Sklo Montáž+Regulátor Doska+Rám Pre HP Pavilion X360 13-u163nr 13-u050tu

    Názov produktu Full LCD Screen Dotknite sa položky Digitalizátorom. Montáž s Rám/Rám Stave, Úplne Nový (Trieda A+) Veľkosť Obrazovky 13.6" Obrazovka Konektor 30 kolíky eDP Max. Rozlíšenie 1366*768 / 1920*1080 Kompatibilné Produktový rad Pre HP Pavilion x360 13-U série Obrazovke Povrch Lesklý alebo Matný (Závisí na akciový dostupnosti) Balík zahrnuté Dotyk Digitalizátorom. + LCD Displej Montáž+Rám + Regulátor Rady LCD Model LP133WH2.SPB4 / SPL4 alebo plne kompatibilný model Balenie Metódy Rozšírených Box balík Extra IPS Záruka 3 mesiace

    Všetky LCD obrazoviek, ktoré predávame sú NULOVÉ MŔTVY PIXEL a ZERO SPOT.

    Zásielky Detail :

    1. Prosím, potvrďte svoju ADRESU opatrne po uskutočnení objednávky, a nezabudnite napísať svoje meno na www.planetsport.sk, čo je dôležité pre úspech doručenia zásielky. Zašleme produktov naraz po prijatí platby.

    2. Vašu zásielku bude dodávaný do 1-2 pracovných dní po tom, čo sme dostali vašu platbu, ak objednávky sú vyrobené na víkend alebo sviatok,bude odoslaný sa v pondelok alebo v nasledujúci pracovný deň.

    3. Pre veľké množstvo objednávky, prosím, kontaktujte nás, ak chcete skontrolovať zásoby pred uskutočnením platby. Sme môže trvať dlhší čas na prípravu veľkého množstva objednávok a my vám dáme vedieť, Pre veľké množstvo objednávky, prosím, kontaktujte nás, ak chcete skontrolovať zásoby pred uskutočnením platby. Sme môže trvať dlhší čas na prípravu veľkého množstva objednávok a my vám dáme vedieť konkrétne čas potrebný.

    4. Kontaktujte nás, ak nechcete dostávať produktov na 45 dní. A prosím, daj 3 pracovné dni pre kontrolu nedoručené balík a ak to je náš problém, vrátime vám peniaze pre vás.

    5. Colné odbavenie deje občas potrebujú, aby hradí kupujúci.

    Dodacia Lehota:

    1. ePacket: To zvyčajne trvá 10 až 15 pracovných dní, ak si pozemok.

    2. SF eParcel: To zvyčajne trvá 10 až 20 pracovných dní, ak si pozemok.

    3. HongKong Post Air Mail: To zvyčajne trvá 12-30 pracovných dní , Brazília bude

    možno trvať aj viac dní, aby sa pozemok.

    4. EMS: To zvyčajne trvá 5-15 pracovných dní dostať zásielky.

    5. DHL/Fedex/UPS/TNT: To zvyčajne trvá 3-7 pracovných dní dostať zásielky.

    6. EMS express mail je veľmi silná vôľa v Rusku a Brazílii.

    7. DHL je rýchle a bezpečné, je z Európy, Ameriky, Austrálii, Ázii a tiež ľahko preniesť na zákazníkov najlepšou voľbou a rozumnú cenu.

    8. Všetky Sledovacie číslo bude poskytovať pre kontrolu prepravné údaje.

    Záruka/Po-Predajný Servis

    1. My vám ponúkneme 90 dní záruka.

    2. Testujeme po jednej pred odoslaním, 100% funguje dobre pred odoslaním. Prosím vás ubezpečiť, nákup.

    3. Máme profesionálny tím, zabaliť ho veľmi dobre, aby sa zabránilo poškodeniu, tak prosím, nebojte sa o balíka.

    4. Kupujúci je zodpovedný len za návrat poštovné poplatky za záruku Vo väčšine kupujúci bude mať vrátiť problém komponentov, ako celý balík.)

    5. Nahradiť nové a dobré, keby ste sa dostali falošné produkty. Ale prosím, uistite sa, že nie je použitý a nie je človekom poškodený.

    6. Pred vrátením položiek, prosím, uistite sa, že ste si naše vrátiť a napísať "darček" na dodacom liste.Prosím, použite pravidelné poštové a dať nám sledovacie číslo. Raz sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

    7. Skontrolujte prosím, pozemok vzhľad starostlivo keď ho dostanete, a potvrdí, ak je vzhľad rozbitie. Ak je poškodený, prosím, prihláste sa pre to a poskytujú obrázky na obale, ako aj doklad, doklad z miestnej pošty. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť problém.

    8. Ak nenájdete produkt nefunguje normálne, pozrite si prosím dvakrát potvrďte ho a kontaktujte nás na prvý raz. Zákazník by mal platiť pre návrat expedičný poplatok. Odmietame akékoľvek vrátenie peňazí za cieľ spôsobiť aj poškodenie výrobku spôsobené nesprávne inštalácie.

    9. Dôležité Tipy:

    Prosím, testovanie pred upevňovacie a prosím, nie odstrániť znak pred musíte potvrdiť produktu už nie je žiadny problém. Ak nie ste profesionál, tak prosím, nie v ich inštalácii. Kupujúci raz odstrániť známky, neponúkame žiadne záruky.

    10. Ak ste spokojní s produktmi po testovanie, potom môžete nainštalovať na svoj stroj. Ak nie ste spokojní , prosím, kontaktujte nás včas, to je naša kancelária hodiny: pondelok-sobota 9:30 am-6:30 hod . (Čína pracovný čas) . Budeme sa snažiť v našich silách, aby sme vám pomohli, ďakujeme !

    Štítky: dotyk hp x360, lcd displej hp, x360 digitalizátorom., Lacné dotyk hp x360, Vysoko Kvalitný lcd displej hp, Čína x360 digitalizátorom. Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty