Favordear 3M Dlhé Biele Tylu Svadobný Závoj Lacné Nové Jednoduché Jednu Vrstvu Slonoviny Rezané Hrany Svadobný Závoj S Hrebeňom Favordear 3M Dlhé Biele Tylu Svadobný Závoj Lacné Nové Jednoduché Jednu Vrstvu Slonoviny Rezané Hrany Svadobný Závoj S Hrebeňom Favordear 3M Dlhé Biele Tylu Svadobný Závoj Lacné Nové Jednoduché Jednu Vrstvu Slonoviny Rezané Hrany Svadobný Závoj S Hrebeňom Favordear 3M Dlhé Biele Tylu Svadobný Závoj Lacné Nové Jednoduché Jednu Vrstvu Slonoviny Rezané Hrany Svadobný Závoj S Hrebeňom

Favordear 3M Dlhé Biele Tylu Svadobný Závoj Lacné Nové Jednoduché Jednu Vrstvu Slonoviny Rezané Hrany Svadobný Závoj S Hrebeňom

€7.34 €4.31
Skladom
w31827

    Veľkosť Balenia: 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.2kg (0.44lb.)
  • Číslo Modelu: HL18
  • Závoje Vrstvy: Jedna Vrstva
  • Názov Značky: Favordear
  • Závoje Okraji Štýl: Rezané Hrany
  • Položka Druh: Svadobné Závoje
  • Druh: Valčík Závoj
  • farba: Biela, Slonová Kosť
  • Materiál: Polyester,Bavlna,Mikrovláknovú
  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Technics: Farbená Priadza
  • Pohlavie: Ženy

  • Nové Svadobné Doplnky Jedna Vrstva Biela Slonovinová Svadobný Závoj Lacné Tylu Závoj Svadobný Závoj Páse S Nástrojmi Okraji Svadobný Závoj Krátky Závoj

    CO JE Svadobný Dom je medzinárodná značka svadobné šaty, ktoré založili v roku 2006.Každý rok niekoľko miliónov šaty sa predávajú v globálneho predaja.Máme vlastné a ovládanie všetkých aspektov v podnikaní,od výroby až po dizajn /kontrola kvality a predaj,čo nám umožňuje enture, že všetky výrobky sú vysoko kvalitné.

    Zadarmo doprava je Čína Príspevok Air Mail,Ktorý dodacia lehota je vždy o 30-60 dní, tiež je nestabilná,niekedy je rýchle, ale niekedy je pomalý. Takže niekedy môže mať za následok oneskorenie. Prosím gurantte, že máte dostatok času čakať na zásielku .

    Cena je len pre obraz, farbu, Ak potrebujete customzied, prosím, kontaktujte nás prvý .

    A. svadobné šaty neobsahuje žiadne príslušenstvo, ako sú rukavice, svadobný závoj, a krinolína spodnička ( ukázať na obrázkoch). Ponúkanie cien je len jeden šaty!!!

    B. Od počítačových obrazoviek majú chromatické aberration, najmä medzi obrazovky CRT a LCD displeja, nemôžeme zaručiť, ktorá farba našich produktov bude presne rovnaké s fotografiami, ktoré ste videli.

    C. Šaty Môžu Byť Vyrobené v Vlastnú Veľkosť, Farbu (Č príplatok)

    D. Prosím, daj mi svoje exactitude veľkosť a farbu pri objednávke, a som veľmi šťastný, že proces sa vráti, keď je to potrebné ,v záujme toho, aby sa šaty veľmi fit s vami !

    E. Pred objednaním, prosím, prečítajte tento výpis starostlivo a opýtať sa na všetky vaše otázky. Ak chcete odoslať e-mail, kliknite prosím na odkaz "Položiť predávajúcemu otázku" v pravom hornom rohu tohto zoznamu. Budeme odpovedať na vaše otázky v priebehu 24-48 hodín. Ak nedostanete odpoveď, prosím odoslať váš e-mail.

    ♥ Malé Farebné rozdiely nemôžu vyhnúť, je to naozaj exsited medzi modelom fotografiu na monitore a real šaty dostanete. Prosím pochopiť.

    ♥ Naše farby nižšie je pomerne komplexné, aby sa zabránilo niektoré drobné chyby, farby, mali by ste sa lepšie vybrať svoju obľúbenú farbu v našej farba grafu a povedzte nám, Č.Ak tam nie si, prosím nechajte nám správu...

    Pre Štandardnej Veľkosti, Systém predvolená veľkosť je NÁM veľkosť .

    NAPRÍKLAD:Ak zvolíte veľkosť 8, systém by NÁM veľkosť 8,Prsia:90cm, Pás:72 cm, Boky:98cm,Duté na hem:150cm, Výška:165 cm. (Všimnite si, prosím, zvyčajne by sme pridať 5-10 cm topánky na podpätku pre vás, ak máte špeciálne situácie, prosím, llet nám vedieť pred mieste objednávky.)

    Inak, môžete merať seba, ako model v našej predajni, potom povedzte nám vašu konkrétnu veľkosť.

    1 palec=2.54 cm

    Napríklad:

    Veľkosť jednotky: centimetroch alebo palec

    1. Plné Poprsie = 37 cm

    2. Pás = 28 cm

    3. Boky = 40 cm

    4. horné poprsie =

    5. pod poprsie =

    6. Hlavica na Bradavky =

    7. Rameno na ramene =

    8. Dĺžka rameno na poprsie =

    9. Predné Dĺžka Ramenný Pás =

    10. Vonkajšie Nohy = (od pása na podlahu s motorovou topánky o)

    11. Height = (z hore na poschodí, bez topánok)

    12. Šaty color =

    Odpoveď:Objednávky zrušená do 24 hodín. Budete mať plnú náhradu.

    B:Objednávky zrušená do 1-3 dní, budete musieť zaplatiť 50% z celkovej sumy za dopravu zdarma položky. Čo je pre naše tkaniny a ranom štádiu výroby náklady. Prosím pochopte!!!

    C:Objednávky zrušená po 3 dni, zákazníkov je potrebné zaplatiť 70% z celkového objemu peňazí pre dopravu zdarma položky.

    D:Objednávky zrušená a po jej skončení, zákazníkov musieť zaplatiť 90% z kúpnej ceny výrobku.

    E: Objednávky zrušená po tom, ako bola dodávaný už,to by už byť zrušená.

    1.Urobili sme šaty 95% podobný s obrázkami, ak si myseľ a požiadať o 100%, prosím, nie miesto, aby z nás.

    2. Zákazníci z Brazílie, oznámte nám to ste CPF Č. (čo je pre colné úrady).

    3.Čína Príspevok Air Mail je lacné a pomaly, normálne dodacia lehota je 25-60 dní. Ak budete potrebovať položky, v krátkom čase, prosím, nenechajte si to. Aj čas doručenia nie je špecifické a nestabilná, niekedy je možno dlhšie ako 60 dní, v osobitne pre ruský, Brazília, Izrael, a tak ďalej. Prosím pochopte!!!

    4.Veľkosť a farba by mohla byť zmenená v priebehu 24 hodín voľne,kupujúci je potrebné zaplatiť 50% ceny produktov ak chcete zmeniť do 1-3 dni,po 3 dňoch, to by nebolo možné zmeniť, nič viac.

    5.Budeme sa snažiť, aby šaty pre vás. Ale ak ste nám poskytli zlé veľkosti, ktoré nie je vhodné pre seba, a nepáči sa mi to, keď si ho dostal, ale tam to nie je žiadne problémy s kvalitou, návrat by sa nemali prijať.

    Štítky: tylu svadobný závoj, svadobný závoj s hrebeňom, svadobný závoj, Lacné tylu svadobný závoj, Vysoko Kvalitné svadobné závoj s hrebeňom, Čína svadobný závoj Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    • Udom1111

      Nice quality. Good product. Perfect  Excellent seller and excellent communication, shipping was moderate.

    • Rita Der

      very fast the delivery. the saleslady entered contact me for taking one doubt and was very atenciosa. very glad with the order-thank you

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty